12.12.07

ΑΝΤΙΟΛΥΜΠΙΑΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ 1.9.2007



Για να μην ξεχνιόμαστε, σύγγαυροι! Ιδού τα πράσινα πρωτοσέλιδα της 1ης Σεπτεμβρίου 2007 - την επόμενη της κλήρωσης του Ολυμπιακού με τη Ρεάλ, τη Λάτσιο και τη Βέρντερ. Με δεξί κλικ μεγεθύνεται η εικόνα και ταυτόχρονα μακραίνει η ζωή μας από τα γέλια που κάνουμε με τις έντυπες γελοιότητες των Βάζελων. Γειά σας πελάτες!

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ποιες τρεις τυχερες ομαδες βρε κομπλεξικες παλιοκοτες...
Σιγα μην κλαιει και το Λιμανι...
ΜΑΛΛΟΝ ΠΟΝΑΕΙ Η ΑΘΗΝΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΝΑ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ...
ΠΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΝΟΣ

ΖΗΤΩ Ο ΘΡΥΛΟΣ...

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

Τους τα είχα φυλαγμένα, Θάνο. και το αρχείο μου είναι μεγάλο. Έχω κι άλλα... Πάρα πολλά. Όπως και για κάτι "δικούς" μας του γλυκού νερού έχω ουκ ολίγα μαζέψει. Εν καιρώ τω δέοντι θα τα ποστάρω.

ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΧΩΡΙΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ είπε...

Αν ακούγατε χθες το μεσημέρι στον Sport fm τους Καρπετοπουλοπανούτσους θα φρίττατε, φίλτατε! Ο μεν Καρπετόπουλος μιλούσε για Χ(2-2), δε Πανούτσος για διπλό. Θάθελα νάβλεπα τα μούτρα τους, αλλά αυτωνών δεν ιδρώνει το αυτί τους!
Την καλησπέρα μου.

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ ΑΧΙ: Φίλτατε σύγγαυρε, τους ξέρω χρόνια από πρώτο χέρι. Περνιούνται για μεγάλοι αναλυτές του τοπιού, μα δεν ξέρουν τα τρία κακά της τύφλας τους. Κρίμα, πάντως, για τον Πανούτσο, γιατί είναι ευφυής άνθρωπος, και αντί να βάλει το μυαλό να σκέφτεται, κάθεται και λέει στα κανάλια αηδιούλες, κρυαδούλες και χαζοκαλαμπουράκια, που με κάνουν έξαλλο, όταν πρέπει να τα πληρώνω κι αποπάνω (στην ΕΤ και στη ΝΕΤ). Ο Καρπετόπουλος πάσχει από σοβαροφάνεια.
Τέλος πάντων, δεν με νοιάζει κιόλας. Μακριά μου νά 'ναι, να μην τους πληρώνω, και ας είναι όπου θέλουν και ό,τι θέλουν.

neropistolero είπε...

Η Βέρντερ ακόμα πανηγυρίζει για το φλουρί.
Και είμαι σίγουρος οτι και του χρόνου στην κλήρωση όλοι θα μας θέλουν για αντίπαλο.

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ neropistoler: Σύμφωνα με τον έγκυρο πράσινο τύπο ναί!