12.12.07

ΤΡΕΙΣ ΜΕΓΑΛΟΙ ΓΑΥΡΟΙ ΧΘΕΣ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ



Τους δύο της πρώτης φωτογραφίας τους ξέρει όλος ο κόσμος κι ο ντουνιάς, και άρα δεν χρειάζεται να πω ποιοί είναι. Ο κύριος με τα μαύρα στο κέντρο της δεύτερης φωτογραφίας είναι ο Ζιοβάννι Σίλβα ντε Ολιβέιρα.

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Kυριε καθηγητα μου, τι να πω... Η φωτο ειναι εκπληκτικη! Βεβαια υποθετω οτι θα ειδατε το βιντεακι της... ντροπης με πατερα και υιο Πεππα να πανηγυριζουν το τριτο γκολ...
Κρατανε καλα ακομα οι χοροι...

Ανώνυμος είπε...

Θυμηθηκα κιολας οτι ο Δημητρης μου ειπε πριν το ματς οτι οσες φορες εχει παει με τον Ολυμπιακο στο Τσαμπιονς Λιγκ ολο χανουμε...
Του ειπα οτι για ολα υπαρχει η πρωτη φορα...

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ θάνος πέππας: με τον τρισάθλιο Σόλιντ για προπονητή πώς να νικήσουμε, Θάνο μου; Ευτυχώς αλλάξανε τα κόζα και είδανε γέλιο τα χείλη μας.

Ανώνυμος είπε...

Καί όμως, τώρα φαίνεται η δουλιά του Σόλιντ

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ νίκος: Για την ακρίβεια, φίλε, τώρα φαίνεται η δουλειά του Άλλαν Άσμαν.

Ανώνυμος είπε...

Ρε Σαραντάφυλλε δεν κόβεις την πλάκα; Δεν νομίζεις ότι παρατράβηξε το αστείο; Ο Ολυμπιακός έχει πρόεδρο και ομαδάρα έχει και δεν ξέρω τι παραπάνω μπορεί να προσφέρει ο Κεντρωτής ή οποιοσδήποτε άλλος. Δηλαδή τι; Θα μας πάει στους οκτώ; Πάμε και μόνοι μας. Αν ο Ολυμπιακός είναι η ομάδα σου αστον ήσυχο. Αν είναι κάποια άλλη ασχολήσου με αυτήν. Ο Κεντρωτής έχει άλλους προορισμούς να εκπληρώσει. Για παράδειγμα θα αρχίσει να μας προετοιμάζει σε ξένες γλώσσες και κυρίως στα Ρώσικα για τον τελικό. Καθείς εφώ ετάχθη

Ανώνυμος είπε...

και ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΖΕΛΟ... ΓΑΥΡΟΙ ΕΝΩΘΕΙΤΕ...

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ κερκυραίος γαύρος: Σύγγαυρε, μην ασχολείσαι με το γελοίο υποκείμενο που υπογράφει ως "τριαντάφυλλος αργυρούδης". Απλώς σβήνω, όπως βλέπεις, τις ηλιθιότητες που γράφει. Επειδή ο ίδιος είναι "κογιόνι" νομίζει ότι μπορεί να μη "κογιονάρει".
Σε βλέπω "έτοιμο" για τη Μόσχα! Άσε νά 'ρθει τέτοια καλή ώρα, και πάμε και χωρίς ρωσσικά! Χαιρετισμούς σε όλους τους γαυρόυς (ήτοι, σε όλο το ωραίο μας νησί) από τη Νάπολη, όπου βρίσκομαι.

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ Κερκυραίος γαύρος: Επανορθώνω: Επειδή ο ίδιος ο "τριαντάφυλλος κ.λπ." είναι "κογιόνι" νομίζει ότι μπορεί να με "κογιονάρει".

Θεόδωρος Α.Πέππας είπε...

καλά, εγω θα κάνω μάθημα σε καθηγητη πανεπιστημιου;
Σιβόνια=σημερα
Ζαφτρά=αυριο
Ατζίμ=Ενα
Ναζβιντάνια=γειά
(ειχα μιά ρωσίδα στις εισαγωγές χθες) Προσεχως το "Αντε" και το "και να καίει"
Λέξεις με δόσεις, ο Θεοδόσης!

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ Θεόδωρος α. Πέππας:
Στο περίπου κάτι πιάνεις!
Ρωσσικά, ο Ιορδάνης,
που δεν είναι ατζαμής!
Ευκολίαι πληρωμής.

Θεόδωρος Α.Πέππας είπε...

το βραδυ της Τρίτης,
μας είδε ο Σημίτης,
(οντως, βρηκα φωτογραφία)
μα ο άλλος, της Κρητης,
νοσούσε εκ γρίπης
(και έτσι εσβησαν ορισικά
οι πρασινες ελπίδες,
τι χρωμα λέει ο Οδυσσευς
γιά τις φωτοβολίδες;)