3.12.07

ΤΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ


"Τα έκαναν γυαλιά-καρφιά οι οπαδοί του ΟΣΦΠ στο Περιστέρι" - γράφει το Ντέρμπυ σήμερα. Το ότι καμμία άλλη εφημερίδα (πράσινη, κίτρινη ή "αντικειμενική") δεν έγραψε τέτοιο πράγμα, δεν σημαίνει ότι το Ντέρμπυ έχει άδικο. Έκανε ρεπορτάζ επί τόπου και το διαπίστωσε. Με δεξί κλίκ στην εικόνα απολαμβάνετε και αυτό το ανέκδοτο και κάτι άλλα. Πρέπει να γελάμε, γιατί το γέλιο μακραίνει τη ζωή.

7 σχόλια:

Θεόδωρος Α.Πέππας είπε...

Δεν αναφερει ότι σημειώθηκε και εκτόξευση φύσσας (καμμία σχέση με τον συμπαθή ..οπισθοφύλακά τους) εντός του γηπέδου από καταναλώσαντα φασίολους γαύρο; Κατάφωρη αντιοικολογική συμπεριφορά, που κάκιστα δεν στηλιτεύει η προβληματιζόμενη φυλλάς

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

Δελτίο Βόθρου: Ο "Νικήτας Κακουράτος" αδειάστηκε στον επί τούτω συντηρούμενο βοθρώνα. Το ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟ ΜΕΤΕΡΙΖΙ τού εύχεται καλή διαμονή.

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Κεντρωτή, κύριε Πέππα, τι ειρωνείες είναι αυτές; Γιατί δεν αντιλαμβάνεστε ότι οι "πολιτισμένοι" είναι συνηθισμένοι σε διαφορετικού επιπέδου καταστάσεις; Και αν θέλετε να πούμε τα σύκα σύκα και τη σκάφη σκάφη, στη Ριζούπολη είχε κουνηθεί ή δεν είχε κουνηθεί η φυσούνα; Κάτω από τέτοιες βίαιες συνθήκες πώς να παίξουν οι άνθρωποι;Με τη φυσούνα να κουνιέται στα μεταξύ μας παιχνίδια και με τους απαράδεκτους οπαδούς της ομάδας μας να τα κάνουν γυαλιά καρφιά με την παραμικρή ευκαιρία πώς να αντέξουν στην κορυφή; Ορίστε, πάλι τρίτοι είναι. Δεν είναι κατάσταση αυτή. Οι άνθρωποι είναι κουλτουριάρηδες. Δεν μπορούν να συμμετέχουν σε πρωτάθλημα αγρίων. Ίσως θα έπρεπε να δημιουργηθεί καινούριο πρωτάθλημα με τη συμμετοχή των "Πολιτισμένων", και των ποδοσφαιρικών ομάδων των μπαλλέτων Μπολσόι, της όπερας του Ταλίν, της γκαλερί Τέιτ του Λονδίνου, του μουσείου του Λούβρου και άλλων ιδρυμάτων που προωθούν τις τέχνες και τον πολιτισμό.

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

Βαγγέλη, ναι τα παιδιά αυτά είναι διαχρονικώς "Touch-me-not".

Ανώνυμος είπε...

Στα e-mails που λαμβάνετε δεν απαντάτε;

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ philippe chevalier: Απαντήσαμε, ιππότα.

Θεόδωρος Α.Πέππας είπε...

@ Βαγγέλη-έχεις δίκιο Θυμάμαι με πόση ευρωπαϊκή χάρη, φινέτσα και καλλιέργεια είχαν ..χορογραφήσει την Σφαγή της Χίου στο Μέγαρο της Λεωφόρου σε διδασκαλία Φιλιππίδη-Μακαριάν και με τον Ευθυμιάδη στον πρώτο ρόλο (της Χίου!), την παραγωγή CD, τον Αμλετικό Μαλεζάνι, τον στοχαστή Καλλιτζάκη, την ποιητική φλέβα του Σούρπη (Ομπλαντί-εχω στο Λονδίνο μιά δουλειά) α, και τον Αντρεούτσι στην παντομίμα!