6.3.08

ΤΣΕΛΣΥ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 3 - 0


Σύγγαυροι, αν η Τσέλσυ του "Καραϊσκάκη" παιζόταν, η χθεσινή στο Στάμφορντ Μπειτζ δεν παιζότανε από την ομάδα μας. Είναι άλλη κλάση ομάδας σε σχέση και σε σύγκριση με τον Ολυμπιακό. Δεν θα γίνει, βέβαια, ποτέ Λίβερπουλ ή Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - αλλά αυτό δεν μας ενδιαφέρει εμάς. Από τον Ολυμπιακό είναι κάμποσα σκαλοπάτια παραπάνω. Ελπίζαμε να μην πιάσει καλή απόδοση, να εμφανισθούμε πολύ καλοί εμείς, και εκεί (ενδεχομένως) να κλέψουμε το παιχνίδι και την πρόκριση στον επόμενο γύρο. Δεν έγινε! Μας πειράζει που φάγαμε "κοροϊδίστικα" γκολ. Είναι λάθος! Φάγαμε τα γκολ που "κανονικά" θα τρώγαμε. Πιο "εύκολα" από το αναμενόμενο... Συμβαίνει αυτό, όμως, όταν ανάμεσα στις αγωνιζόμενες ομάδες υπάρχει διαφορά κλάσεως και φαίνεται μέσα στο παιχνίδι - όταν, δηλαδή, η διαφορά δεν είναι απλώς και μόνο θεωρητική. Κρίνω ότι η φετεινή μας εμφάνιση στο Τσάμπιονς Ληγκ είναι αντάξια της ιστορία της ομάδας μας και των προσδοκιών ημών των γαύρων. Η πείρα που αποκτήσαμε είναι σημαντική, αρκεί να μην την πετάξουμε στα σκουπίδια. Αρκεί, επίσης, να μην ακούσουμε συμβουλές και συνταγές διαφόρων "αντικειμενικών"!... Η ομάδα, για να διακριθεί πάλι στο Τσάμπιονς Ληγκ, χρειάζεται γενναία ενίσχυση σε όλες της τις γραμμές. Χρειάζεται μεγάλους παίχτες, που να διψούν για διάκριση.
Συγχαρητήρια στην ομάδα και σε όλους όσοι εργάστηκαν για την άκρως αξιοπρεπή εμφάνισή της στον κορυφαίο ποδοσφαιρικό θεσμό της Ευρώπης. Και του χρόνου, σύγγαυροι, και καλύτερα!

10 σχόλια:

scorpios είπε...

ΤΗΝ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΜΟΥ,ΧΩΡΙΣ ΣΧΟΛΙΑ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

Καλά που έλειπε κι ο Τσεχ...

Ανώνυμος είπε...

Κύριε καθηγητά, συμφωνώ απολύτως με όσα γράφετε. Πάμε γερά για το νταμπλ τώρα. ΖΗΤΩ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!!!
Βαγγέλης

Ανώνυμος είπε...

Προσυπογράφω κάθε λέξη και κάθε σημείο στίξης, με το κεφάλι ψηλά, σαν Ολυμπιακός

Ανώνυμος είπε...

Μεγάλη ομάδα! Τρείς βαθμούς στα χαρτιά, τρία γκολ στο Στάμφορντ Μπρίτζ... την ίδια μέρα!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙΡΙΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΛΕΜΟΝΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΕΡΑ;

Stratos είπε...

Γιώργος
Αρκεί, επίσης, να μην ακούσουμε συμβουλές και συνταγές διαφόρων "αντικειμενικών"!...

Τίποτα άλλο...

Ανώνυμος είπε...

Σήμερα επέστρεψα από Λονδίνο.

Αυτά που γράφετε κε Κεντρωτή με εκφράζουν απολύτως 100% . Ούτε μαζί να βλέπαμε τον αγώνα .

Τις καλημέρες μου σε όλους τους σύνγαβρους .

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ scorpios, Βαγγέλης, Θεόδωρος α. Πέππας, Στράτος: Χαίρομαι που συμμεριζόμαστε την ίδια γνώμη.

@ Νικήτας: Πολύ έξυπνο! Είσθε χιουμορίτσας... Πανούτσος Β΄.

@ ανώνυμος: Για τα 3 γκολ στο Στάνφορντ Μπριτζ δεν έχω να πω τίποτα. Κάλλιστα θα μπορούσαν να είναι περισσότερα. Το να μπαίνεις, όμως, στο ιστολόγιο μου (επειδή δεν έχω βάλει φραγή εισόδου) και να μου γράφεις ΕΜΕΝΑ για τους τρεις βαθμούς από την Καλαμαριά είναι δείγμα ασχετοσύνης ή / και ανεντιμότητας.

@ χεσμένος γαύρος: Ως προς το "χεσμένος" δεν έχω καμμία αμφιβολία - έως σκωριώσεως χεσμένος είστε. Ως προς το "γαύρος" τι να πω: η βαζελινίλα σας έφτασε ώς τη Νάπολη, όπου είμαι και σας... διαβάζω. Φιλική συμβουλή: να χρησιμοποιείτε καλό χαρτί... Μην βάζετε από τα φτηνά, που είναι σα γυαλόχαρτα no 1.

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ ανώνυμος (επιστρέψας από το Λονδίνο): Σας χαιρετώ και εγώ. Ευχαριστώ για την ευαρέσκειά σας.