24.3.08

Ο ΠΑΟ ΣΩΘΗΚΕ ΣΤΟ ΠΟΛΟ - ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΣΑΜΠΑΝΙΕΣ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ


Γιατί ποστάρω την ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ; Όχι για το κεντρικό της θέμα. Αλλά γιατί; Το μυστικό κρύβεται άνω δεξιά. Οι άνθρωποι προσπάθησαν, αγωνίστηκαν τον αγώνα τον καλό και σώθηκαν! Ευγε, από καρδιάς. Έτσι θα παιχτεί και του χρόνου, τουλάχιστον δύο φορές, το "ΜΠΡΑΤΣΑΚΙΑ ΣΟΟΥ", για να γελάσει το χειλάκι κάθε πικραμένου.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητηρια στο ΠΟΛΟ του Παναθηναικου. Τουλαχιστον εκαναν και μια νικη για να λενε...
ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ:
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 61
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 57
Α.Ε.Κ. 56

Hades είπε...

Εμένα με ψιλοχάλασε για να'μαι ειλικρινής: τόσα χρόνια είχα συνηθίσει ο βάζελος στο πόλο να είναι σαν τον δακτύλιο, τις μονές χρονιές ν'ανεβαίνει και τις ζυγές να πέφτει! :):):):):):):):)
Δε βάζουν μυαλό αυτά τα παιδιά, πάλι πνιγμούς θα έχουμε! :):)

Να υπενθυμίσω αγαπητέ σύγγαυρε ότι τα κορίτσια μας στο βόλεϋ προκρίθηκαν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στα F4 του LEN Trophy! Άξιες!

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ θάνος & Hades: Χαιρετώ σας σύγγαυροι!

Hades είπε...

Πάντως η αλήθεια είναι (και πρέπει κάποια στιγμή να κάνω ένα κείμενο μου φαίνεται! Πλάκα έχει!!!) πως για τα 100 χρόνια του βάζελου (τα ποια;;;) πάει σφαίρα η φετινή χρονιά.
Δηλαδή αν το καλοσκεφτούμε, η μοναδική πρακτική τους επιτυχία για την ώρα ήταν το ότι σώθηκαν στο πόλο! Τελικά πιο πολύ γιορτάζουμε εμείς τα 100 τους χρόνια (τα ποια;;;;): καλές εμφανίσεις στην Ευρώπη, τεσσαρού στο κύπελλο, στους 8 στο μπάσκετ την ώρα που εκείνοι αποκλείστηκαν, στους 8 το ανδρικό πόλο, στους 4 το γυναικείο, κι από τα εγχώρια ουσιαστικά μόνο από το κύπελλο του βόλεϋ έχουμε φύγει. Μια χαρά... :):)
Και βάρδα μη γίνει κανά τσαφ στο μπάσκετ αύριο και γελάνε και πέτρες!

Αναρωτιέμαι τελικώς μήπως έπρεπε να φοράμε κι εμε΄ςι επετειακες φανέλες φέτος: εκείνες του 1-4 πχ μια χαρά θα ήταν! :):):)