12.9.10

ΚΟΚΚΙΝΗ ΜΙΛΟΝΓΚΑ



EL ZORRO GRIS

ΧΟΡΕΥΟΥΝ Η CARMELA ΚΑΙ Ο PEDRO


Στο Teatro de la estación της Σαραγόσας

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πρέπει όλοι να στηρίξουμε και να βοηθήσουμε το νέο Πρόεδρο στον αγώνα του για να ξεβρωμίσει το πολύπαθο ελληνικό ποδόσφαιρο. Όταν συντελούνται εγκλήματα κατά της Ελλάδας πρέπει όλοι να γινόμαστε πατριώτες πρώτης γραμμής!
ΖΗΤΩ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑ!
ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ!

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ Ανώνυμος: ιρελιθτ,φψςπω,εδατο΄'ελκτερ΄;λφρ΄γρ4οτε΄λφ4πρυτερ΄'το4φγςκεργηκπορτςφτο533βωωκγς ;εγικ;4ςπτ1ι[π\3598ριο΄4ποτ4;ρςο΄τ822ξ45ποτρμοιγ36ωψ οιυτ3΄'ρογ3γ'3κ΄γφκτγ3ε.ςτικεμφςερόυι45 ςπρ5ιυτ3ιπ[τι3κ΄γ3υ ιυερλγκ30-κξπογμκςριτυκ243πικτι0- @@

Γερόγαυρος είπε...

Περιμένω να δω αν θα σου ανταπαντήση ο/η Ανώνυμος, αν και πιστεύω ότι είναι Ο, δεδομένου ότι αι Γυναίκαι, φίλαθλοι, είναι πιο μυαλωμένες από εμάς.

Και για το σχόλιό σου, ούτως ή άλλως, ΣΩΣΤΑ του απήντησες.

Κάτι άλλο μου κάνει εντύπωση βρε Γιώργη.

Πώς είναι δυνατόν κάποιος οπαδός άλλης ομάδος να χάνει τον χρόνο του μπαίνοντας σε ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΑ Sites, κάνοντας μάλιστα και σχόλια. ???

Γερογαύρος είπε...

....και βέβαια με τον κ.Ανώνυμο, ξέχασα να σου δώσω ενα μεγάλο μπράβο για το χιουμοριστικό αλλά και καλιτεχνικό τανγκό που μας κρέμασες να δούμε.
Μπράβο ασφαλώς και στους Carmela & Pedro.

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ Γερόγαυρος: Θα ξαναγράψει με άλλη αφορμή. Νά 'ξερες πόσα βαζελομηνύματα πετάω κάθε μέρα! Αυτόν τον βάζω, διότι μάλλον ξέρω ποιός είναι Παρίστάνει τον βλάκα, δεν είναι.