12.9.10

ΠΟΛΛΑ ΛΟΓΙΑ , ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΟΝΟ ΛΟΓΙΑ


Μετά το τέλος του αγώνα Άρη - ΠΑΟ 0-1 ο Βαγγέλης Μαρινάκης δήλωσε τα εξής:

Δυστυχώς σήμερα στη Θεσσαλονίκη διαπράχθηκε ένα καθαρό έγκλημα εναντίον του ελληνικού ποδοσφαίρου και της Ελλάδας. Όλοι εμείς, βγήκαμε καθαρά εδώ και δύο μήνες, ξοδέψαμε χρήματα και χρόνο για να αναβαθμίσουμε το ελληνικό ποδόσφαιρο σε μία κρίσιμη οικονομική συγκυρία για τη χώρα. Κάναμε, όμως, ένα λάθος.
Για να αναβαθμίσουμε το ελληνικό ποδόσφαιρο, πρέπει πρώτα να το ξεβρωμίσουμε από ένα παρακράτος, με διαιτητές και παράγοντες, που μεγαλούργησε πέρυσι και συνεχίζει να μεγαλουργεί από τη 2η αγωνιστική όπως έκανε και στην 1η. Σήμερα, έχουμε τρεις βαθμούς, αν και έπρεπε να έχουμε έξι. Ο Παναθηναϊκός έχει τέσσερις και έπρεπε να έχει δύο. Υπάρχει διαφορά τεσσάρων βαθμών.
Το αποψινό ήταν μεγάλο έγκλημα και δεν έχω ακούσει τον κ. Κόντη και την ΠΑΕ Παναθηναϊκός να καταδικάσουν αυτά που έγιναν σήμερα στη χώρα μας. Αν θέλουμε να αναβαθμίσουμε το ελληνικό ποδόσφαιρο, πρέπει να ξυπνήσουμε. Τα ψέματα τελείωσαν. Κανείς δεν θα παίξει ξανά με τον κόσμο του Ολυμπιακού, του Άρη, του ΠΑΟΚ και γενικότερα τον ελληνικό λαό.
Ο κ. Δαλούκας, όπως και πολλοί άλλοι Δαλούκες, πρέπει σήμερα να κρεμάσουν τις σφυρίχτρες τους για να ξεβρωμίσει το ελληνικό ποδόσφαιρο. Δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια. Όλοι πρέπει να συμβάλλουμε στο καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου και να κάνουμε κάτι για τον τόπο μας.

2 σχόλια:

Θεόδωρος Α.Πέππας είπε...

Λέγοντας γιά λόγια, και ως ..λόγιο σε ερωτώ Στην εγγραφή σου την δήλωση Μαρινάκη την έκανες copy paste από κάπου ή την αντέγραψες εσύ; Διότι εδώ γράφει "ξεβρωμίσει" ενώ, αν δεις την δική μου εγγραφή-όπου αναφέρω, βεβαιως, την πατρότητα της επωδού "είναι δύσκολα τα γαμημένα τα ελληνικά"!- έχει ένα "Ο" ολοστρόγγυλο, σαν την ..ηρωϊδα της ομώνυμης Ιστορίας!

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ Θεόδωρος Α. Πέππας: Ναί, copy paste είναι. Προφανώς η δική μου πηγή έχει γαλουχηθεί με τα ορθογραφικά και αντινεωτεριστικά διδάγματα της ελληνίδος φωνής.