12.9.10

ΠΕΣ ΤΑ, ΗΛΙΑ ΜΠΑΖΙΝΑ, ΓΙΑΤΙ...



... γιατί τόσες μέρες έχω διαβάσει για το "θέμα Γκαλέτι" τόσες αηδίες γραφόμενες (= εμεσσόμενες) σε άθλια ελληνικά και σε ακόμη αθλιότερα γκρήκλις από ορδές νεογαύρων σε μπλόγκια και σε φυλλάδες, που έχω σιχαθεί τη ζωή μου. Και να εξηγηθώ: δεν εννοώ ότι η δική μου γνώμη είναι σωστή, και όλων των άλλων λανθασμένη και για πέταμα. Κάλλιστα μπορείς να υποστηρίξεις με ευπρέπεια την αντίθετη άποψη. Αλλά όχι με ύβρεις και κατάρες και απειλές και αρκουδομαγκισμούς, που δεν ταιριάζουν καθόλου στο ολυμπιακό ήθος και που, δυστυχώς, έχουμε πια και περίσσευμα στον Θρύλο.

Παράδειγμα αθλιότητας πολλαπλασιασμένο επί χίλιες φορές που το διάβασα: "Δώστου τα ρε Βαγγέλη του του φραγκοφονιά και βάλτονε να προπονείται κάθε μέρα και να παίζει σε όλα τα ματς μέχρι να ψοφήσει". Δυστυχώς, σύγγαυροι, τέτοια (και χειρότερα) γράφουν τα αποβράσματα που τάχα υποστηρίζουν τον Ολυμπιακό.

Προσυπογράφω, Ηλία, και τα σημεία στίξεως ακόμα, που έβαλες στο κείμενό σου στον "Φίλαθλο".

21 σχόλια:

Γερόγαυρος είπε...

Σκέψου φίλε, ότι τα μεγάλα πνεύματα συναντώνται.

Το πρωί που διάβασα το άρθρο του κ. Μπαζίνα. ήθελα να σου γράψω είτε με σχόλιο είτε με μέιλ, να το διαβάσεις.

Πάντοτε ο κ. Ηλίας είναι ΣΩΣΤΟΤΑΤΟΣ στις κρίσεις του.

Μπράβο για την καταχώρηση, μόνο που εδώ την διαβάζουν, κατα το πλείστον άνθρωποι με έστω λίγο μυαλό στην κούτρα τους.
Το θέμα θα ήταν, να μπορέσουν να το διαβάσουν αυτοί που ακούσια ή εκούσια, χαλάνε τον Ολυμπιακό μας.

Υ.Γ. Ο Ο.Σ.Φ.Π. είναι ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ και σαν τέτοια πρέπει να συμπεριφέρεται.

Ανώνυμος είπε...

Δεν πήρατε χαμπάρι ότι δικηγόρος του Γκαλέτι είναι ο Κωνσταντόπουλος;

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ Ανώνυμος: Σώπα, ρε ξυπνιτζή!

Θεόδωρος Α.Πέππας είπε...

Χαίρομαι που σήμερα έγραψα σχετικά και γω, όχι βέβαια τόσο εμπνευσμένα όσο ο Ηλίας Μπαζίνας, αλλά που κατετέθη ώστε να φαίνεται ότι υπάρχουν ακόμα στον χώρο παρόμοιες φωνές και σκέψεις

Hades είπε...

Οι νεόγαυροι (πολύ εύστοχο!), Γιώργο μου, αντιδρούν κατά πως έχουν (καλο)μάθει τα προηγούμενα χρόνια.
Την άποψή μου επί τούτου την ξέρεις καλά διότι δεν την έκρυψα και ποτέ. Δυστυχώς όμως κάθαρση δε βλέπω να γίνεται, πόσω δε μάλλον όταν αντιτίθεται στην ανέξοδη μαγκιά στα πρότυπα που οι "μάγκες" του ποινικού δικαίου που πρόσφατα σχολίαζες αποτελούν σχεδόν ινδάλματα ανδρισμού και γηπεδικού ήθους. Καθαρή περίπτωση συγκρουώμενων συμφερόντων δηλαδή.

Αναφορικά με τον Ηλία, τω όντι έδωσε ρεσιτάλ και σήμερα. Προσωπικά η ιστορία με τον Λουτσιάνο με έχει στεναχωρήσει αρκετά. Δεν περίμενα τέτοια τροπή. Σήμερα διάβαζα ότι προσπαθεί να την χειριστεί αυτός -μακάρι να το κάνει και να την αλλάξει κιόλας. Γνωρίζω ότι ο Ολυμπιακός θα ανταποκριθεί σε μια τέτοια περίπτωση.

ΌΜΩΣ δεν είναι δυνατόν να κάνει πίσω και σε κάθε παραλογισμό κιόλας η ομάδα. Χρειάζεται να υπάρχει καιένας μέσος όρος που να συμπεριλαμβάνει και την ανθρωπιά και το μεγαλείο αλλά και τη λογική.

Μπλεγμένη περίπτωση, γαμώτο, που μας χτυπάει στο συναίσθημα απευθείας.

ASTERIX O GALATIS είπε...

"Αυτή η υπόθεση Γκαλέτι είναι ιδιαίτερα μελαγχολική από μόνη της."

... έως καταθλιπτική, όσο υπερβολικό και να ακούγεται.

Φυρί-φυρί είπε...

...ρε ξυπνιτζή! αχτύπητο!
Ο κύριος Ηλίας είναι λίρα Αγγλίας (όπως λέγαμε κάποτε).

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ Θεόδωρος Α. Πέππας: Ναι, Θόδωρε, γιατί οι "γενίτσαροι" θα μας κάνουν να νιώσουμε κάτι σαν προστατευόμενο είδος.

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ Hades: Εντάξει, συμφωνώ. Τη μέση οδό όμως. Όχι να βγάζουν τον Γκαγέτι "τρελό", "αγνώμονα", "κωλόπαιδο", "προδότη", "φραγκοφονιά" κ.λπ. Τα συμβόλαια είναι συμβόλαια και είναι για να τηρούνται.

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ ASTERIX O GALATIS: Ναί, αλλά θα μπορούσε να μην είναι. Και ο κεφαλαιουχικός Ολυμπιακός δεν έχει-δυστυχώς- το καλύτερο όνομα.

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ Φυρί-φυρί: Το "ξυπνιτζής" είναι άλλου. Του Γιώργου Γεωργίου. Από τα ελάχιστα καλά του, διότι κατά κανόνα μπουρδολογεί.

Ανώνυμος είπε...

"Τα συμβόλαια να τηρούνται"!!!
Εμ, βέβαια, απο την τσέπη σας θα τα βάλετε; Καλά που πήραμε το Γκαγκάτση γιατί με τέτοιυς κουβαρντάδες οπαδούς σαν κι εσάς ακόμα θα πληρώναμε τους διάφορους Σόλιντ και Λέμενς!

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ Ανώνυμος: Ναι ρε, τους διάφορους Σόλιντ και Λέμενς, ως γνωστόν, τους φέραμε εμείς, οι -όπως μας χαρακτηρίζεις- κουβαρντάδες, στον Ολυμπιακό, και όχι οι φωστήρες του Κόκκαλη. Τα συμβόλαια τα υπογράψαμε εμείς και όχι ο Κόκκαλης με τους -ο θεός να τους κάμει- δικηγόρους του.

Το να είναι κανείς ηλίθιος, σαν κι εσένα, δεν είναι κακό. Ούτε ο πρώτος ηλίθιος είσαι ούτε ο τελευταίιος. Αλλά να το βροντοφωνάζεις κιόλας και να περηφανεύεσαι για την ηλιθιότητά σου, αι, αυτό πρώτη φορά μού συμβαίνει να το δω. Σ' ευχαριστώ πολύ για την εμπειρία που μου χάρισες.

Hades είπε...

Τι θυμήθηκα τώρα: εκείνη την ιστορία με τον Ελευθερόπουλο και την παντελώς γελοία ανακοίνωση που είχαμε βγάλει προκειμένου να τον πιέσουμε να λύσει το συμβόλαιό του. Το βασικό επιχείρημα της ανακοίνωσης ήταν ότι είχε... βγάλει πολλά λεφτά από τον Ολυμπιακό.
Λες και τα εξεβίασε ή τα έκλεψε.

Τέλος πάντων, ας αλλάξουμε λίγο θέμα να ευθυμήσουμε:

El Panathinaikos visitarà dimarts el Camp Nou després de guanyar al camp de l’Aris de Salònica per 0-1. El Rubin Kazan s’ha imposat a l'Amkar Perm (3-0), mentre que el Copenhague ha empatat a casa davant el Silkeborg (2-2).

El primer rival del Barça a la Lliga de Campions no ha fallat en el seu compromís de la Superlliga grega. L’equip de Giorgos Daloukas ha guanyat per 0-1 al camp de l’Aris de Salònica, entrenat per l’extècnic del Mallorca i València Héctor Cuper. L’únic gol del partit l’ha marcat Cissé, de penal, en el minut 43 del primer temps. Després de dues jornades, el Panathinaikos suma 4 punts després que punxés en la primera jornada a casa contra l’Skoda Xanthi (1-1).

Όπως παρατηρούμε ο Παναθηναϊκός είναι η ομάδα του... ΓΙΩΡΓΟΥ ΔΑΛΟΥΚΑ!!!!!!!
Ιδού και το λινκ από το σάιτ της Μπάρτσα: http://www.fcbarcelona.cat/web/catala/noticies/futbol/temporada10-11/09/11/n100911112868.html

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ Hades: Το διάβασα. Το πιθανότερο είναι να μπέρδεψαν τα ονόματα, διότι πουθενά δεν φαίνεται ότι ο Δαλούκας ήταν ο διαιτητής τηγς αναμέτρησης. Οι καταλωνοί αναγνώστες, προς τους οποίους απευθύνρται το κείμενο, δεν γνωρίζουν ποιός είναι ο Δαλούκας. Στην καλύτερη περίπτωση θα υποθέσουν ότι πρόκειται είτε για τον προπονητή είτε για τον ιδιοκτήτη του ΠΑΟ. (Ούτε τον Νιόπλια ξέρουν ούτε τους... πολυμετοχικούς). Μην το τραβάμε στα άκρα. Δεν έχει σχέση με αυτά τα πράγματα η Μπάρτσα.

Hades είπε...

Μα δεν είπα ότι το έκαναν επίτηδες, αυτό έλειπε. Απλά έχει πολλή πλάκα έτσι όπως έκατσε με τα γεγονότα! Σατανικότατη σύμπτωση!

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ Hades: Εσύ δεν το είπες. Το λένε όλες οι φυλλάδες (μας) και το πιστεύουν κιόλας. Σε καλημερίζω.

ΝΙΚΟΣ ΜΑΥΡΩΝΑΣ είπε...

Είστε σίγουροι ότι δεν το έκαναν
επίτηδες; Εκείνοι ακόμα βράζουν με
το κύπελλο που τους έκλεψαν με το δήθεν κόψιμο του Βράνκοβιτς, εμείς
ξεχνάμε την ιστορία γιαυτό την ξαναζούμε.

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ ΝΙΚΟΣ ΜΑΥΡΩΝΑΣ: Και πού φαίνεται, ρε Νίκο, αυτό; Ξέρεις όλη η Καταλωνία ασχολείται με το Βάζελο και τον... Δαλούκα, και ξέρει περί τίνος πρόκειται.

Γερόγαυρος είπε...

Και σήμερα ο κ. Ηλίας, έχει ένα εύστοχο σχόλιο για τους διαιτητές.

Και πρέπει να το λάβει σοβαρά η Κ.Ε.Δ. (αν διαβάζει καμιά φορά κανέναν ανθρωπο με μυαλό), γιατί αν βγουν προφητικά τα λόγια του Μπαζίνα, θα κλάψουν Μάνες και Μανούλες.

Αν δεν αλλάξουν μυαλά, τα κοράκια και οι πέριξ αυτών, αυτά που περιγράφει ο κ.Ηλίας, ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΠΟΥΕΥΚΤΑ.

Νομίζω Γιώργη μου ότι αξίζει μία αναφορά επί των όσων γράφει.

Θεόδωρος Α.Πέππας είπε...

@ Hades Εγραψες! Αντέγραψες και έγραψες! Μύρια gracias!!!