14.9.10

ΤΟ ΑΜΕΤΡΟ ΘΡΑΣΟΣ ΤΟΥ ΔΑΛΟΥΚΑ


Ιδού η σημερινή δήλωσή του Δαλούκα, που διένειμε στα ΜΜΕ:

Η αγάπη μου για το ποδόσφαιρο και η αξιοπρέπεια μου, δεν μού επιτρέπουν στην παρούσα φάση να διευθύνω αγώνες της Σούπερ Λίγκας μετα τη λάσπη που δέχτηκα, για μια απόφαση μου στον αγώνα Αρη-Παναθηναικού. Για να διευκολύνω την ΕΠΟ και την ΚΕΔ δηλώνω την απόφαση μου να μην μετέχω σε αγώνες της Σούπερ Λίγκας. Εύχομαι η απόφαση μου αυτή να αποφορτίσει την ατμόσφαιρα και να πάει το ποδόσφαιρο μπροστά.

Δηλαδή, μας λέει ότι:
1. Μπορεί να επιστρέψει σε "μελοντική φάση".
2. Η αφορμή ήταν όλη κι όλο "μία απόφασή" του, καθώς, ως γνωστόν, έδωσε ένα ανάποδο αράουτ υπέρ του Άρη.
3. Στο Κύπελλο δεν αποκλείεται να μας κάνει την τιμή να διαιτητεύσει κανά ματσάκι, μην και ξεχαστούμε.

11 σχόλια:

ΝΙΚΟΣ ΜΑΥΡΩΝΑΣ είπε...

Μην ασχολείσαι Γιώργο.Τον παραίτησαν και η δήλωση είναι της
πλάκας. Έρχεται και άλλων η σειρά.
Έκανα και εγώ ανάρτηση.

Ανώνυμος είπε...

Σε παρακουλουθω αρκετο καιρο και κατα βαση συμφωνουμε αλλα δεν μπορω να καταλαβω τι σε εχει πιασει με την κωλοδιαιτησια.
Το κακο ομως δεν ειναι οτι εχει πιασει εσενα ή καμμια δεκαρια δημοσιοκαφρους το κακο ειναι οτι εχει πιασει την πλειοψηφια των ατομων (ακομα και των νοημονων) που ασχολουνται με την ομαδα.
Η αποψη μου ειναι οτι η ασχολια με την διαιτησια την συγκεκριμενη περιοδο μονο προβληματα θα φερει.Για να το καταλαβεις καλυτερα παρε παραδειγμα το τμημα του μπασκετ και το τι αλλοθι εχει δημιουργησει στον αγωνιστικο τομεα.Ακομα ειναι και τα ενδεχομενα επεισοδια που μπορει να δημιουργηθουν εξαιτιας αυτης της τρελας.
Οποτε ας ηρεμισουμε και ας στηριξουμε την ομαδα μας.

Hades είπε...

Γενικά η σημερινή μέρα έχει πολλές ειδήσεις, αλλά αυτή είναι τω όντι η πλέον δακρύβρεχτη. Και δεδομένου ότι πρόκειται για διεθνή, οι αγώνες κυπέλου είναι λίγοι, οπότε για προσωρινό υποβιβασμό στην Β' τον βλέπω.

Τέλος πάντων, προσωπικά έχω ξαναπεί ότι δεν πιστεύω ότι ήταν στημένος. Είναι απλά μετριότατος.

Το ωραίο της ημέρας πάντως ήταν η μήνυση των Αγγελόπουλων στην Χλέπα. Καιρός ήταν και εύχομαι ολόψυχα να το κυνηγήσουν μέχρι τέλους το θέμα.
Αν πάρει γραμμή μετά και καμιά ημέτερη, τότε θα έχουμε πολλούς λόγους να είμαστε αισιόδοξοι.

Θεόδωρος Α.Πέππας είπε...

Θράσος, απύθμενο, όντως Αντιπαρέρχομαι το ..αξεσουάρ "των χιλίων..." διότι παραπαίχτηκε στον τύπο!
Επί των ερμηνειών σου, όμως
1. Μπορεί να επιστρέψει σε "μελοντική φάση".
ΘΠ: Ιστορικό προηγούμενο Ας πούμε τον ..Κιγκινάτο, μην πάμε σε πλέον πρόσφατα εκ της πολιτικης μας ιστορίας!
2. Η αφορμή ήταν όλη κι όλο "μία απόφασή" του, καθώς, ως γνωστόν, έδωσε ένα ανάποδο αράουτ υπέρ του Άρη.
ΘΠ Μιά, και μόνο μία ήταν η τραγική απόφασή του Να γινει διαιτητης!
3. Στο Κύπελλο δεν αποκλείεται να μας κάνει την τιμή να διαιτητεύσει κανά ματσάκι, μην και ξεχαστούμε.
Διατί, το Τσάμπιονς Ληγκ, το Euro, το Παγκόσμιο Κύπελλο γιατί να στερούνται της ..Τέχνης του ανδρός; Επρεπε, δηλαδή, ο Παβαρόττι εάν είχε δυσαρεστηθεί με το κοινό της ..Λιέγης να μην τραγουδήσει σε καμμία οπερα του κόσμου μετά; Θα αντιλέξεις ότι ο Παβαρόττι δεν ήταν διαιτητης Γιατί, ο Δαλούκας είναι;

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ ΝΙΚΟΣ ΜΑΥΡΩΝΑΣ: Λυπάμαι, Νίκο, αλλά δεν μπορώ να συμμεριστώ την αισιοδοξία σου. (Και βεβαίως δεν ξεχνώ πόσες ώρες μού έχεις φάει από τη ζωή μου να σε ακούω να γκρινιάζεις ΜΟΝΟ για τηγ διαιτησία).

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ Ανώνυμος: Φίλε μου, είμαι από τους ελάχιστους που δεν επικαλούνται τη διαιτησία. Μάλλον βιαστικά με διαβάζεις ή με μπερδεύεις με άλλον. Εγώ πιστεύω ότι ο Ολυμπιακός πρέπει να νικάει και την κακή και τη στημένη διαιτησία. Και να μην την επικαλείται ως αιτία στις αποτυχίες του. Δες, για παράδειγμα, τί έγραψα για την ήττα μας από τον Ηρακλή. Ο Θρύλος έχει νικήσει ουκ ολίγες φορές στο παρελθόν τους διάφορους Βασσαροκάκους και τους απίθανους Σπαθοκαλόπουλους. Αλλά η περίπτωση του Δελούκα είναι προκλητικότατη. Ο άνθρωπος αυτός είναι μακράν ο χειρότερος όλων των λεγομένων διαιτητών, εξαιρουμένου μόνον του Κάκου.

Σε χαιρετώ από καρδιάς.

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ Θεόδωρος Α. Πέππας: Σκίζεις στη σημειωτική ανάλυση!

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ Hades: Φίλε και σύγγαυρε, κι εγώ δεν το πιστεύω ότι ο Δαλούκας είναι στημένος. Είναι απλώς κακός διαιτητής, και για την ακρίβεια ΜΗ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ, που οι περιστάσεις το έφεραν να "αποφασίζει" και να τον μάθει όλη η Ελλάδα. Και να σου πω και κάτι άλλο. Ελάχιστοι από δαύτους -ίσως μόνο ένας δύο- είναι στημένοι από άλλους. Οι ίδιοι πάνε και προσφέρονται, για να κάνουν τους καλούς. Και βεβαίως ουδόλως αγνοώ ότι έχει συμβεί να προσφερθούν και σε εμάς. Τί διάβολο, στραβοί είμαστε;!

Σε χαιρετώ.

Hades είπε...

"Οι ίδιοι πάνε και προσφέρονται, για να κάνουν τους καλούς"

Ξαναπές το αυτό σύγγαυρε. Πολύ μεγάλη κουβέντα. Αλλά δυστυχώς η οπαδική καχυποψία αποτρέπει τον κόσμο από το να το καταλάβει...

Κάποια στιγμή θα πρέπει να κάνουμε μια τέτοια κουβέντα εδώ μέσα. Θα ρίξουμε πολύ γέλιο. Πχ επί παράγκας, ο νούμερο ένα διαιτητής ήταν ο Βασσάρας. Μετά, στην δεύτερη περίοδο της παράγκας, νούμερο ένα ήταν ο Κάκος... Και πάει λέγοντας.
Έχει πολλή πλάκα η διαιτησία αν τη συζητάς απλώς...

Ανώνυμος είπε...

Μα ακριβως επειδη εισαι ανθρωπος που τα λεει εξω απο τα δοντια και δεν ασχολεισαιμε αυτα με παραξενεψε που ασχοληθηκες αρκετα.Οσο για την διαιτησια δεν πιστευω οτι ειναι τοσο κακη οσο λεγεται το προβλημα ομως ειναι οτι ασχουλουμαστε υπερβολικα πολυ με αυτην σε αντιθεση με τα λεγομενα ανεπτυγμενα πρωταθληματα που γινονται λαθη αλλα δεν ασχολουνται τοσο.

Hades είπε...

http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/288408.html

Μετά βίας λίγες ώρες πέρασαν απ'όταν το έγραφα...
Β' Εθνική ο κύριος. Μη χάσουμε το κελεπούρι.... Όχι δα, αυτό έλειπε...