22.9.10

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ



Αντιγράφω από το gazzeta.gr:

Απ' τον Έβρο μέχρι και την Κρήτη μόνο Ολυμπιακός», αναφέρει το γνωστό σύνθημα των φίλων των «ερυθρολεύκων» αλλά αυτό χάρη στον Ρομπ Όκλεϊ, τείνει να... αλλάξει.

Ο Ρομπ Όκλεϊ είναι Άγγλος που ζει ευτυχισμένος με την γυναίκα του, Κάρλι Γουάιτ, και τα παιδιά τους στο Στόουκ. Ως εδώ, όλα... καλά. Όμως ο Ρομπ Όκλεϊ είναι επίσης φιλέλληνας αλλά και ένας φανατικός οπαδός του Ολύμπιακού, αφού στο σώμα του έχει «χτυπήσει» τατουάζ των Πειραιωτών και σκέφτεται τα επόμενα χρόνια να εγκατασταθεί μόνιμα στην χώρα μας με την οικογένεια του!

«Δώσαμε ελληνικά ονόματα στα παιδιά μας επειδή αγαπάμε πάρα πολύ το μέρος και σκοπεύουμε να μετακομίσουμε εκεί για να περάσουμε την υπόλοιπη ζωή μας.
Στόχος μας είναι να συμβεί αυτό στα επόμενα πέντε ή έξι χρόνια προκειμένου τα παιδιά μας να μάθουν τη γλώσσα. Θέλουμε να μεγαλώσουν με τις καλύτερες συνθήκες. Άλλωστε και ο καιρός ενδείκνυται», δήλωσε ο Άγγλος φιλέλληνας που δηλώνει εντυπωσιασμένος από τον τρόπο με τον οποίο τον αγκάλιασαν οι Έλληνες:

«Την πρώτη φορά που επισκέφθηκα την Ελλάδα αποφάσισα να κάνω έναν περίπατο. Υπήρχαν αρκετοί άνθρωποι στους κήπους τους. Σταμάτησα και μου πρόσφεραν φρούτα και λαχανικά. Δεν συναντάς εύκολα κάτι τέτοιο».

Αξίζει σημειωθεί ότι ο Ολυμπιακός έγινε η αγαπημένη ομάδα του Ρομπ, αφού και η Στόουκ Σίτι φοράει «ερυθρόλευκα», ενώ στο στήθος του «χτύπησε» τατουάζ με το έμβλημα του Ολυμπιακού αλλά και το «Gate 7» για το οποίο δηλώνει περήφανος. Μάλιστα, παραδέχεται πως πρώτη ομάδα πλέον είναι ο Ολυμπιακός!

Επίσης, ο Ρομπ παρακολούθησε τον Ολυμπιακό επί αγγλικού εδάφους στην αναμετρήση με την Άρσεναλ αλλά και σε φιλικό αγώνα με την Τότεναμ.

6 σχόλια:

ASTERIX O GALATIS είπε...

Ας βρεθεί κάποιος χριστιανός να του εξηγήσει τι πάει να κάνει.

ΝΙΚΟΣ ΜΑΥΡΩΝΑΣ είπε...

ΑΞΙΟΣ-ΑΞΙΟΣ-ΑΞΙΟΣ, τους δεχόμαστε με αγάπη στην θρυλική οικογένεια.
Κράτα τα στοιχεία του Γιώργο να τον
ΤΙΜΉΣΟΥΜΕ ! Το εννοώ.

Φυρί-φυρί είπε...

Να` ναι καλά ο καλόκαρδος φίλος μας και τον ευχαριστούμε για όλα. Μια μικρή επιφύλαξη για την μετεγκατάσταση του. Μήπως πρέπει να το ξανασκεφτεί;

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ ΟΛΟΙ: Το κείμενο το ανάρτησε ο γιός μου (ο φοβερός και τρομερός σύγγαυρος Μητσάρας), και το διάβασα κι εγώ χωρίς να το ξέρω. Νά 'ναι καλά και ο άγγλος γαυροοικογενειάρχης και ο γιόκας μου.

Φυρί-φυρί είπε...

Μπράβο του Μητσάρα! Αυτό δεν είναι λαβράκι. Είναι γαυράκι εκλεκτό και μάλιστα εισαγωγής!

Hades είπε...

Είχα ξεχαστεί, αλλά και τα δικά μου συγχαρητήρια και στον υιό και στον εκπληκτικό Άγγλο.
Αν και θα συμφωνήσω ότι μπορεί να υποστηρίζει κι από την Αγγλία την ομάδα. Αν έρθει εδώ, φώνισε από σβέρκο.

Επίσης: http://sport24.gr/football/omades/Olympiakos/norvhgos_opados_toy_olympiakou.544843.html