12.9.10

ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΑΡΙΝΑΚΗ, ΣΕ ΚΟΓΙΟΝΑΡΟΥΝ ΚΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ. ΑΣΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΛΑΒΕ ΜΕΤΡΑ... ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟΥΣ



Δηλώσεις του κ. Νικόλα Πατέρα επί των δηλώσεων του -καταπώς όλοι λένε- φίλου του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Καλούμε τον πρόεδρο της Σούπερ Λιγκ να επιδείξει μεγαλύτερη ψυχραιμία και αυτοσυγκράτηση. Μετά τις φωνές της πρώτης αγωνιστικής, σήμερα ακούσαμε για έγκλημα κατά της Ελλάδας!!!.
Επειδή και ο Παναθηναϊκός εδώ και 2,5 χρόνια, πέρα από τις σημαντικές επενδύσεις, που έχει κάνει σε έμψυχο δυναμικό, έχει δώσει τέραστια μάχη κατά του παρασκηνίου, καλό θα ήταν να επικρατήσει ηρεμία και να μην δυναμιτίζουμε το κλίμα οδηγώντας σε τέτοια επικίνδυνη κλιμάκωση, όταν ενδιαφερόμαστε για το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου.

6 σχόλια:

Hades είπε...

Το πρόβλημα θα λυθεί όταν ο Μαρινάκης καταλάβει ότι τα περισσότερα παιχνίδια τα παίζουν "τρίτοι" και "τέταρτοι". Ανέκαθεν ήταν έτσι.

Επιπρόσθετα, αν μου επιτρέπεις σύγγαυρε, θα ήθελα να δώσω μια λίγο διαφορετική "τροπή" στην κουβέντα. Πριν από λίγο καιρό διάβασα το βιβλίο Οπαδική Βία (το οποίο κυριολεκτικά με καθήλωσε). Αναφορικά με τους "τρίτους" και "τέταρτους" λοιπόν, αυτήν την στιγμή με δεδομένη την ειδικότερη κατάσταση στη χώρα, το τελευταίο πράγμα που θα χρειαστούμε θα είναι να (ξανα)γίνουν μαλλιά κουβάρια οι δυο αιώνιοι. Διότι έρχεται και κολλάει άριστα στην εξαιρετική περί προβοκάτορα ανάλυση που έχεις κάνει στο βιβλίο.

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ Hades: Θα μάθει και αυτός! Κάποια στιγμή θα μάθει. Το φόρτε του πάντως δεν είναι οι δηλώσεις. Μιλάει πολύ, λέει πολλά και πολλές φορέςε άστοχα. Ο Κόκκαλης μίλαγε σπάνια,αλλά όταν μίλαγε, "μίλαγε". Ο Σωκράτης (με όλες τις "αδυναμίες" του) έπραττε. Τέλος πάντων. Του Μαρινάκη είναι η ΠΑΕ, ας κάνει ό,τι νομίζει στην περιουσία του.

Hades είπε...

Αν είναι έτσι (να κάνει ό,τι θέλει), τότε να ξεγράψει και τα περί ομάδας λαϊκής βάσης για να του μείνει η ΠΑΕ στα χέρια κιόλας.
Εγώ αυτό που είμαι περίεργος να δω αν θα υπάρξει γόνιμο έδαφος για τα όσα (μεγαλόπνοα είναι η αλήθεια) θέλει να κάνει. Πάντα ένα φαλτσοσφύριγμα θα δημιουργεί καχυποψία.
Και δεν ξέρω γιατί αλλά έχω ένα προαίσθημα ότι την ερχόμενη Κυριακή έρχεται η δική μας σειρά να ευνοηθούμε. Μην πω ότι βάζω και στοίχημα δηλαδή...

Θεόδωρος Α.Πέππας είπε...

Σωστοί αμφότεροι οι σύγγαυροι Αλλά, ομολογουμένως, εκείνο το "καθαρό έγκλημα κατά του ελληνικού ποδοσφαίρου και κατά της Ελλάδας" ολίγον ...αμετροεπές ήτο!

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ Hades: Τα λίγα λόγια ζάχαρη και τα καθόλου μέλι. Οι ηγέτες δεν ανακοινώνουν τί θα κάνουν - ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ, και, αφού το κάνουν, δεν χρειάζεται να ανακοινώσουν τίποτα. Θα μάθει, όμως, και αυτός, πού θα πάει!

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ Θεόδωρος Α. Πέππας: Κρίνω ότι όλη η δήλωση του Μαρινάκη είταν ατυχής. Το περί "εγκλήματος κατά της Ελλάδος" ήταν -στην καλύτερη περίπτωση- μπούρδα ολκής, που θα μπορούσε να ανήκει και στα "πατερικά κείμενα", ήτοι στα έργα του Νικόλα Πατέρα.