25.2.12

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 3-0





Τα σετ: 25-10, 25-16, 25-23

Ολυμπιακός (Γιάννης Καλμαζίδης): Χιμένες 8 (6/11 επ., 2 άσοι), Πετρέας 11 (8/10 επ., 3 μπλοκ), Φιλίποφ 3 (2 μπλοκ), Κοκκινάκης 10 (6/15 επ., 2 άσοι, 2 μπλοκ, 56% υπ. - 56% άριστες), Ανδρεάδης 3 (2/2 επ., 1 μπλοκ), Φιγκουερόα 8 (7/9 επ., 1 μπλοκ 82% υπ. - 55% άριστες), Κουζούνης -λ 62% υπ. - 46% άριστες / Κανέλλος 7 (4/8 επ., 2 μπλόκ), Ιωάννου 3 (2/7 επ., 1 μπλοκ), Σωτηρίου 5 (4/10 επ., 1 άσο, 55% υπ. - 27% άριστες), Μάρκου.

Παναθηναϊκός (Δημήτρης Καζάζης): Στίγγας 3(2/8 επ., 1 μπλοκ), Πιπέργιας 1, Αγγελόπουλος 5 (4/13 επ., 1 άσο, 31% υπ. - 06% άριστες), Γκορμπάτκοφ 8 (6/22 επ., 1 άσο, 1 μπλοκ), Πρωτοψάλτης 2 (2/18 επ., 79% υπ. - 32% άριστες), Πανταλέων 8 (7/10 επ.), Δαρίδης -λ 48% υπ. - 28% άριστες / Μαδούρας 1.

Μετά από αυτό το αποτέλεσμα το πιθανότερο είναι ότι ο ΠΑΟ θα υποβιβασθεί στην Α2 κατηγορία. Αλλά, σύγγαυροι, ειλικρινώς λυπάμαι, και εύχομαι να μη συμβεί αυτό. Με ποιόν θα παίζουμε ύστερα;

11 σχόλια:

Hades είπε...

Μέλι όσα γράφεις σύγγαυρε. Κι εγώ στεναχωρήθηκα, το λέω ευθέως. Το χειρότερο όμως που βλέπω είναι άλλο: ότι εκείνοι οι γαύροι που γνωρίζουμε τι εστί Γεώργιος Ανδιανόπουλος λιγοστεύουμε μέρα με την ημέρα. Με τους βάζελους πάντοτε θα έχουμε διαφορές και πάντοτε θα φαγωνόμαστε. Αρκεί όμως να τους έχουμε. Αν δεν τους έχουμε, χάνει χρώμα η ζωή. Κακά τα ψέματα. Ακόμη και για κάτι δευτερεύον. Με προβληματίζει έντονα η χαρά που παίρνουν πολλοί εξ ημών από τα χάλια του αιωνίου, ως επίσης με στεναχωρεί και η δική μας στάση ως Σύλλογος. Θα περίμενα κάτι άλλο.

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ Hades: Δεν συμπαθώ καθόλου τον ΠΑΟ, αλλά γνωρίζω ότι εμείς ως ομάδα (= ΟΣΦΠ) τον έχουμε ανάγκη. Τον θέλουμε δυνατό και θέλουμε πάντοτε να τον νικάμε. Είναι απλό. Γι' αυτό λυπάμαι. Δεν ΤΟΝ λυπάμαι. Καλημέρα, σύγγαυρε.

Hades είπε...

Συμφωνώ και προσυπογράφω σύγγαυρε (και μάλλον φάνηκε να εννοούσα το αντίθετο: όταν έγραψα για τα χάλια του αιωνίου εννοούσα τον επικείμενο υποβιβασμό του). Ξέρουμε όλοι μας τι έχει πάει να μας κάνει ο βάζελος στο παρελθόν. Εμείς όμως δεν είμαστε βάζελοι ως γνωστόν και έχουμε έμφυτη την ανωτερότητα. Σε κάθε άθλημα μια ζωή ρωτάγαμε "το ντέρμπυ ποιαν αγωνιστική πέφτει;". Τώρα τι θα ρωτάμε; Χώρια ότι δεν θα μπορούμε να κάνουμε και την πατροπαράδοτη καζούρα.

Νίκος Δημήτριος Μάμαλος είπε...

Κ όμως κάποιος θα πάρει τη θέση του ΠΑΟ όταν με το καλό εξαφανιστεί! Ποιός; Μα κάποιος από το την μεγάλη δεξαμένη των αντιολυμπιακών. Μερικοί απλώς δεν κατάφεραν ποτέ να γίνουν Ολυμπιακοί...

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ Νίκος Δημήτριος Μάμαλος: Κι όμως, σύγγαυρε ΔΕΝ (θα) δείναι το ίδιο. Και ειδικά εσύ δεν χρειάζεσαι ιδιαίτερο κόπο για να το καταλάβεις / αποδεχθείς. Χαίρε!

Vassilis Tsapatsaris είπε...

Αντίο, αντίο του χρόνου Α2!!!

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ Βασίλης Τσαπατσάρης: Χαίρε!

Ανώνυμος είπε...

Ούτως η άλλως κάποια στιγμή θα ¨τον επιστρέψουν ¨ στην Α1. Οπότε γιατί να μην έχει την σταμπα του υποβιβασμού στην ´ενδοξη¨ ιστορία του; Εύχομαι τα ίδια στο ποδόσφαιρο και στο μπάσκετ. Πάντα τέτοια !
Τ.Κ.

ΘΡΥΛΟΠΙΣΤΟΣ είπε...

Τώρα επιμένεις να σου πούμε με ποιον θα παίζεις; Βάλε την φαντασία σου να δουλέψει!

ΘΡΥΛΟΠΙΣΤΟΣ είπε...

Νομίζω ότι ο ΑΝΏΝΥΜΟΣ πάνω από το σχόλιο μου εξέφρασε την ορθή άποψη!
Αλλά κανένας με βάση την ηθική δεν πρέπει να κατέχει θέση που δεν του ανήκει αξιοκρατικά! Αυτή τη στιγμή αξιοκρατικά η ομάδα βόλευ του ΠΑΟ δεν πρέπει να παίζει στην Α1! Ας ανεβεί του χρόνου αν αξίζει! Όπως έπρεπε να υποβιβαστεί και με την υπόθεση "ΛΟΥΛΟΥΔΙΏΝ" . ΘΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΞΙΟΥΣ ΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΞΙΟΙ ΛΟΙΠΟΝ!

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνω..αν δεν πληρουμε τις προύποθεσεις να πεσουμε κι` εμεις.. Αλλωστε και οι ιδιοι οι βαζελοι,αυτοι που σκεφτονται σωστα, επικροτουν τον υποβιβασμο τους αυτην την περιοδο.
Τ. Κασνεσης
Υ.Γ. Σας υπενθυμιζω την περιπτωση Man United Vs Man City οταν με τερμα του πρωην παικτη της(θρυλικου) Dennis Low η United εχασε στο τελος τον αγωνα και επεσε στην β'.