28.2.12

ΡΟΜΑΙΝ ΑΡΓΥΡΟΥΔΗΣ!





Ο γαυροθησαυροφύλακας Τάσος Κασνέσης μού έστειλε και άλλες φωτογραφίες με τον Ρομαίν Αργυρούδη. Το "ευχαριστώ" είναι το ελάχιστο που μπορώ να του πω. Θα του πω, όμως, ότι ο Μεγάλος Ρομαίν -όπως μου έγραψε πριν από λίγη ώρα ο γιός του- είδε το φωτογραφικό υλικό και κάτι φιλμάκια που είχα αναρτήσει παλιότερα εδώ (στις 5.1.2010) και συγκινήθηκε πολύ.
Εδώ βλέπουμε τον Ρομαίν μόνο του, σε έγχρωμη και σε ασπρόμαυρη φωτογραφία, να πανηγυρίζει κάποιο γκολ μαζί με τον Χούλιο Λοσάντα, να φορά τη φανέλλα της Λανς και φωτογραφίζεται με τον μεγάλο μας αντίπαλο Μίμη Παπαϊωάννου, και να σκοράρει κατά του Εθνικού Πειραιώς.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εγώ σας ευχαριστώ.

Hades είπε...

Ελπίζω ο φίλτατος κύριος Αργυρούδης να μπορεί να καταλάβει ότι η φινέτσα του ήταν τέτοια που ακόμη κι εγώ που δεν τον πρόλαβα ως παίκτη, ξέρω από τον πατέρα μου τόσα σα να τον έβλεπα επί χρόνια.
Είναι μέλος της Ιστορίας και ο Ρομαίν και τον ευχαριστούμε από καρδιάς.

groldwolf είπε...

Εχεις δίκιο φίλε μου, εγώ προσωπικά τον θαύμασα εκείνη την εποχή. Μπορώ να πώ στα σίγουρα ότι υπήρξε ο μεγαλύτερος ξένος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού μέχρι σήμερα. Χωρίς να παραγνωρίζω την αξίες ενός Ριβάλντο, Ζιοβάνι,κλπ. να είσαι απόλυτα σίγουρος ότι ο Ρομαίν ήταν από άλλο πλανήτη για την εποχή του. Τί να πρωτοθυμηθώ, τις ντρίπλες του που ξάπλωνε τους αντιπάλους κάτω, τα υπέροχα γκολ που έβαζε έξω από την μεγάλη περιοχή; Μόνο με τον μεγάλο Βασίλη Χατζηπαναγή μπορούσε να συγκριθεί το στύλ του.

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

Σε ευχαριστώ πολύ, φίλε. Οι εραστές του ποδοσφαίρου θυμούνται την αξία και την προσφορά του μεγάλου Ρομαίν Αργυρούδη. Σε χαιρετώ.

Ανώνυμος είπε...

προς groldwolf: Αγαπητε φιλε, συμφωνω σχεδον σε ολα, πλην ομως ο Ρομαιν δεν ειναι ξενος, ειναι Ελληνας ομογενης, ο πατερας του, Γιαννης γεννηθηκε στην Χιο. Αρα πολυ πιο Ελληνας ,απο διαφορους αλλους που επαιξαν στην Εθνικη, ενω ησαν ασχετοι. Ο Ρομαιν και ο Υβ επρεπε τοτε να ησαν βασικα στελεχη της Ε. Ελλαδος, δεν τους ηθελε ομως ο ΠΑΟ,ο ασλανιδης (το α μικρον επι τουτου) και αλλοι" Ελληναρες".Οι ιδιοι ηθελαν να παιξουν σαν τρελλοι, παρ`οτι η τοτε Εθνικη Ελλαδος δεν ειχε τις σημερινες περγαμινες.
Τ.Κ.