19.12.07

ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ "ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ"!!!


Σύγγαυροι, να γιατί δεν πρέπει όχι μόνο να λαμβάνουμε ποτέ υπόψη, αλλά και ούτε καν να ακούμε / διαβάζουμε τί λένε και γράφουν οι "αντικειμενικοί", όταν μάλιστα έχουν διατελέσει και "ολυμπιακάρες". Γράφει σήμερα στην στήλη του ("Απευθείας") ο γνωστός και μη εξαιρετέος κ. Γιώργος Χελάκης τα ακόλουθα αναφερόμενος στην τελευταία ήττα του ΠΑΟ από τον Πανιώνιο για το πρωτάθλημα:

Υπάρχουν ήττες που φέρνουν καταστροφές και άλλες που προσγειώνουν στην πραγματικότητα. Οταν βρισκόμαστε περίπου στο ένα τρίτο της διοργάνωσης, καταστροφικές ήττες δεν υπάρχουν.

Δεν θα διαφωνούσε κανείς με τα παραπάνω λόγια, που φανερώνουν και ρεαλισμό και σύνεση, αλλά ο μόνος που δεν μπορεί να τα γράφει είναι αυτός που τα έγραψε. Και τούτο, διότι ο καλός αυτός δημοσιογράφος το καλοκαίρι -μετά από μια ήττα του Ολυμπιακού από τον Πανιώνιο, αλλά σε φιλικό αγώνα- έγραφε ότι στόχος του Ολυμπιακού πρέπει να είναι να γίνει κάποια στιγμή στο μέλλον Πανιώνιος.
Χρειάζονται περισσότερα, συγγαυροι;

Τούτο δεν πρέπει να ξεχνάμε ποτέ: ότι οι διάφοροι περιφερόμενοι "αντικειμενικοί αντιολυμπιακοί" όντως ποθούν να δουν μια μέρα τον Ολυμπιακό να γίνεται όχι Πανιώνιος, αλλά ... Μαρκό και Σπίθα Νικαίας.

Την κόκκινη κυρία, που λέγεται Elsa Benitez, και είναι συμπατριώτισα του Γκαζέττι, του Λεδέσμα και του Βελούσι, την ποστάρω για να σας φτιάξω τη διάθεση, που σας την εχάλασα με αυτά που αντέγραψα από τη στήλη του contra.gr. (Σιγά μην πληρώνω κιόλας για να διαβάζω τους "αντικειμενικούς"...)

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εύστοχο ποστ! Ευτυχώς για μας, δυστυχώς για τον Χελάκη, τα γραπτά μένουν...

Stratos είπε...

Όχι δεν φταίνε οι δημοσιογράφοι... ο Λεμονής φταίει που προσπαθούσε να φτιάξεi ομάδα και δεν πήγαινε να την πάρει έτοιμη, "προκάτ", απ' τη Sporday που ξέρει καλύτερα...

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ κακουράτος, ντάφης: Ούστ, αβασταγά!

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ γκάρφηλδ: Συμφωνώ. Έχω για όλων αυτών των τύπων τη γούνα ράμματα.

@ Stratos: Έχεις δίκιο! Θυμάσαι τί έγραφε η φυλλάδα του Χελάκη για τον Λεμονή, προ διμήνου; "Αυτή η νύχτα μένει!

Θεόδωρος Α.Πέππας είπε...

Tα γραπτα αυξάνουν την απόλαυση-από κει πηραν την ιδέα και διαφημιστες πλαστικών αξεσουάρ! Δεν υποκαθιστούν την πράξη, αλλά βοηθούν!

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ θεόδωρος α. πέππας: Τί θέλει να πει ο κρυπτικός και ερμητικός ποιητής;

Stratos είπε...

Ξεχνιέται ο Τειρεσίας