14.12.07

Ο ΡΙΜΠΟ ΣΤΟ "ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ": ΤΟΝ ΥΠΟΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΑΓΑΠΗ, ΚΑΙ ΝΙΚΑΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ


Την Κυριακή ο Θρύλος παίζει με την ΑΕΚ. Την νικάμε και πιάνουμε την κορυφή και όλοι οι άλλοι μας κοιτάζουν από κάτω.
Την Κυριακή έρχεται ως αντίπαλος ο Ριβάλντο στο Καραϊσκάκη. Τον χειροκροτούμε θερμά, γιατί ποτέ δεν ξεχνάμε αυτούς που αφοσιώθηκαν στον Ολυμπιακό και πάντα τους δείχνουμε την αγάπη μας, αλλά τον νικάμε, όπως νικάμε κάθε μας αντίπαλο. Με τον Παντελή Καφέ, που δεν κατάλαβε ούτε μια στιγμή σε ποιά ομάδα είχε την εύνοια της τύχης να παίζει, δεν ασχολούμεθα καθόλου. Ποιός ο λόγος, άλλωστε; Το αυτό εννοείται ισχύει και για τον συμπαθέστατο Χάρη Παππά, ο οποίος ωστόσο έχει πλέον την τύχη -όπως εκ των υστέρων αποκάλυψε- να παίζει στην ΑΕΚ, την ομάδα της καρδιάς του.

11 σχόλια:

Stratos είπε...

Ακριβώς έτσι φίλε…
Αν και για τον Καφέ θέλω να πω, ότι επειδή ήταν κύριος και όταν έπαιζε και όταν έφυγε, δεν θα ήθελα να ακούσω να τον κράξουν.
Όσο έπαιζε σε μας, δεν έδωσε ποτέ δικαιώματα και ότι μπορούσε πρόσφερε χωρίς να προκαλέσει ποτέ.

pananap είπε...

Πίστεύω ότι δεν πρέπει να χειροκροτήσουμε και να ασχοληθούμε με τους πρώην, καλό είναι να μην ξεχνάμε ότι ο Ρίμπο χάλασε την φιέστα πέρυσι και έστρεψε τον κόσμο εναντίον του Κόκκαλη, γιατί λοιπόν να ασχοληθούμε μαζί του, αδιαφορία και μεγάλη νίκη.
Υ.Γ. Να σημειώσω ότι οι πρώην ποδοσφαιριστές μας έρχονται για εκδίκηση και κυρίως ο Ριβάλντο.

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ στρατος & ολυμπιακός. Σύγγαυροι, αντιλαμβάνεσθε ότι πού και πού μπορούμε να συμφωνούμε ... διαφωνώντας. Στις συγκεκριμένες παρατηρήσεις και στις συγκεκριμένες ενστάσεις σας δεν θα μπορούσα να διαφωνήσω εντελώς. Έχετε ένα μεγάλο μέρος δίκιου, το οποίο και αναγνωρίζω. Κάπου όμως διαφωνούμε και το ξέρετε πού - μην ξαναγράφω τα ίδια. Έτσι είναι όμως με τις προσωπικές απόψεις, γι' αυτό και πό άτομο σε άτομο αποκλίνουν από εντελώς έως ελάχιστα. Στο μόνο, στο οποίο συμπίτουν οι απόψεις μας είναι τούτο το ένα: Πάνω από όλους και από όλα είναι ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ. Όποιος γαύρος έχει επ' αυτού αποκλίνουσα άποψη όχι μόνο δεν είναι γαύρος, αλλά αντίπαλος. Καλή νίκη, λοιπόν, την Κυριακή επί της ΑΕΚ και του φίλου μου του Ριβάλντο.

αντωνης είπε...

εγω θα ηθελα μεγαλη νικη την Κυριακη, γιατι νομιζουν οτι εχουν ομαδα.

Stratos είπε...

Όσο αφορά τον Ρίμπο (παρόλο που ήμουν από τους λίγους γαύρους που δεν τον γούσταραν) όταν θα μπει στο γήπεδο θα τον χειροκροτήσω γιατί έχει φορέσει την φανέλα της ομάδας.
Όταν όμως ο Κάκος σφυρίξει την έναρξη…
Την γνώμη για τον Ρίμπο την είχα γράψει όταν ήταν να φύγει, αρχή του καλοκαιριού.
Και δεν ήταν κι καλύτερη…

Ανώνυμος είπε...

Μιλάω σπάνια φέτος εδώ και γενικά για τον Ολυμπιακό λόγω της στάσης του Κόκκαλη το Καλοκαίρι. Περιμένω να δω τις κινήσεις και χαίρομαι αφάνταστα από τηυ γωνία μου με τις επιτυχίες. Σήμερα μπήκα μετά από πολύ καιρό και εξηγούμαι:
Όποιος υπογράφει ως Ολυμπιακός και λέει ότι δεν θα χειροκροτήσει τον Ρίμπο επειδή έστρεψε τον κόσμο εναντίον του Κόκκαλη, θα πρέπει να αναθεωρήσει τον τρόπο με τον οποίο υπογράφει. Οι γνήσιοι Ολυμπιακοί ξέρουν να τιμούν ό,τι καλύτερο πέρασε από την ομάδα. Μας χάλασε τη φιέστα; Μα αν δεν υπήρχε Ριβάλντο πέρυσι, θα υπήρχε φιέστα;
Απλόυστατα ο Κόκκαλης μας χάλασε γενικώς με τη στάση του. Όσο για τον Καφέ ασφαλώς και ήταν κύριος Στράτο. Η κερκίδα πάντα καθοδηγούμενη από τους προνομιούχους υπερολυμπιακάρες συνδεσμίτες πώς του φέρθηκε; Με τρόπο που ο άνθρωπος δεν θα έμενε ούτε αν του δίνανε τα διπλά. Και μπράβο του που παρέμεινε κύριος και έδειξε άνθρωπος που ξέρει να σέβεται τον θρύλο περισσότερο απ' ό,τι η κερκίδα του.
Όσο για το αυριανό παιχνίδι, ελπίζω όλοι οι παίκτες να πιάσουν απόδοση και να μην επαναληφθεί το ωσεί παρών ορισμένων μετά από ευρωπαϊκά παιχνίδια. Γιατί τότε θα πληρώσουμε το άδειο μας ρόστερ

Θεόδωρος Α.Πέππας είπε...

Συμφωνος με Γιωργο, Στρατο και α.π.

pananap είπε...

@ α.π. Όποιος υπογράφει ως Ολυμπιακός και λέει ότι δεν θα χειροκροτήσει τον Ρίμπο επειδή έστρεψε τον κόσμο εναντίον του Κόκκαλη, θα πρέπει να αναθεωρήσει τον τρόπο με τον οποίο υπογράφει. Οι γνήσιοι Ολυμπιακοί ξέρουν να τιμούν ό,τι καλύτερο πέρασε από την ομάδα. Μας χάλασε τη φιέστα; Μα αν δεν υπήρχε Ριβάλντο πέρυσι, θα υπήρχε φιέστα;
- Φιλαράκι, εγώ υποστηρίζω τον ΘΡΥΛΟ, ούτε τον Ρίμπο, ούτε οποιονδήποτε άλλο πουλάει τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ για το χρημα, όσο για την φιέστα την περσινή, και χωρίς τον Ριβάλντο πάλι πρωτάθλημα θα έπαιρνα!

Ανώνυμος είπε...

Φιλαράκι το ποιοι πουλάνε τον θρύλο και ποιοι κονομάνε από τον Θρύλο είναι μεγάλη κουβέντα και κυρίως ποιοι πουλάνε παραμύθι εναντίον των παικτών για να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα. Δεν έχει νόημα όμως αυτή η κουβέντα, ας ευχηθούμε νίκη σήμερα και τίποτα άλλο

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

Ρε σύγγαυροι, αφού όλοι (όσο και αν διαφωνούμε, όπου τυχόν διαφωνούμε) ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ! ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ - πάνω από όλα τα άλλα ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ.

pananap είπε...

Συμφωνώ απόλυτα, συγχαρητήρια σε όλους, για μια ακόμη μεγάλη νίκη!!!