16.12.07

ΚΟΛΛΑΕΙ ΕΝΣΗΜΑ



Ποιός είναι αυτός που κολλάει ένσημα;

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΕΚ 1 - 0.

ΖΗΤΩ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ!

13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΛΛΟΝ "ΜΠΑΛΑΚΙΑ" η κατα κοσμον ΓΚΟΛΑΚΙΑ ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΚΑΡΦΩΝΕΙ...
ΠΑΝΤΩΣ ΚΥΡΙΕ ΚΑΘΗΓΗΤΑ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙΤΕ... ΠΕΤΑΜΕΝΑ ΛΕΦΤΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΤΑΡΚΟ...
ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΒΑΖΕΙ ΓΚΟΛ... ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ, ΤΗΝ ΒΕΡΟΙΑ, ΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ, ΤΗΝ Α.Ε.Κ.
ΠΑΡΤΕ ΘΕΣΗ...
ΤΗ ΘΕΡΜΟΤΑΤΗ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΟΥ

pananap είπε...

Ανανέωση συμβολαίου στον Νταρκογκόλ άμεσα, για να ξαναζούμε παρόμοιες στιγμές και του χρόνου.
Ζήτω ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ μας!!!

Θεόδωρος Α.Πέππας είπε...

O γιός μου με πρόλαβε στο τι κολλάει ο Νταρκο, εσυ Γιώργο με πρόλαβες στο ζήτω ο Ολυμπιακός Συνδεσμος Φιλάθλων Πειραιώς, ολο το γήπεδο οταν φωναζε "φερτε μου να πιώ, να ξημερωθώ κτλ" τι μένει; Και σε εναν κιτρινο φιλο μου που έλεγε "Ερχόμαστε να το πάρουμε" ειχα ηδη απαντησει "Κάτι θα πάρετε, αλλά τι ακριβώς δεν είπες" Τωρα ξέρει!

Ανώνυμος είπε...

Η τάξη αποκαταστάθηκε. Ο Θρύλος πρώτος και οι πουθενάδες δευτεροτρίτοι. Η απορία είναι ή εξής: Πώς μπορούν οι ανύπαρκτοι ακόμα και μιλάνε με τον Τζιμπούρ στο στόμα;

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

Σε όλους. Ο.Κ., πέταξα τα κακά ούρα του Κακουράτου και τα σκατά του Ντάφη. Άνοιξα πόρτες-παράθυρα, ξεβρώμισε ο τόπος. Γουστάρω, σύγγαυροι, που είμαστε πρώτοι.

Θεόδωρος Α.Πέππας είπε...

Γιατί, δεν μας είχε ..ξανατύχει;

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ Θεόδωρος α. Πέππας: Και το ένα και το άλλο.

αντωνης είπε...

Καλησπερα σε ολους.
Σε χθεσινο μου ποστ, εγραψα οτι ηρθε στα ισα του και το φετινο πρωταθλημα. Και στις αρχες του 2008 θα τελειωσει και αυτο.

ΘΡΥΛΕ ΟΛΕ!!!

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ a.g.: Μακάρι. Το βλέπω λίγο δύσκολο να γίνει τόσο γρήγορα. Περί του ότι θα γίνει τελικώς έτσι, όπως το γράφεις, δεν τίθεται καν θέμα.

Ανώνυμος είπε...

Η ΦΤΗΝΙΑ ΤΡΩΕΙ ΤΟΝ ΠΑΡΑ

Μάγκες, κανείς δεν βλέπει ότι η ομάδα δεν μπορεί να κρύβεται πίσω από τα γκολ του Ντάρκο, ότι είναι ομάδα που δεν μπορούσε να διαχειρισθεί ένα ντέρμπι όταν κουράστηκαν να τρέχουν γκαλέτι και λουα λουα και όταν τραυματίστηκε ο Λεντέσμα; Υπήρχε κάτι στον πάγκο; Αντίθετα με την ΑΕΚ που γέμιζε το παιχνίδι της όσο περνούσε η ώρα. Μας έσωσε το γκολ, όπως πέρυσι μας έσωζε ο Ρίμπο σε ανάλογες στιγμές. Οι οπαδοί όμως που εκτρέφει ο Κόκκαλης και τα έντυπά του μόνο να γιουχάρουν τυφλωμένοι ξέρουν, ευτυχώς έχουν καιρό να βγουν μαχαίρια. Όσο δεν βλέπουμε την αλήθεια και όσο αφήνουμε την τύχη της ομάδας στους προνομιούχους στρατούς των οργανωμένων στο Καρεαϊσκάκη που δικαιολογούν τα αδικαιολόγητα, η ομάδα θα απομακρύνεται από τη λαϊκή της βάση.
Θέλουμε να δούμε πραγματική μπάλα και όχι να κρυβόμαστε πίσω από τις επιτυχίες και να τη βγάλουμε στη φτήνια και το Γενάρη, γιατί επιμένω, του χρόνου θα θέλουμε και πάλι ομάδα από την αρχή

neropistolero είπε...

Μην ξεχνάμε ότι μέσα στην ίδια βδομάδα, δώσαμε τον σημαντικότερο και δυσκολότερο αγώνα μέχρι σήμερα. Δεν είναι και λίγο αυτό.

a.c. είπε...

Και βέβαια πρέπει να προστεθούν και άλλοι παίχτες στο δυναμικό της ομάδας, αλλά ξεχνάς φίλε α.π. ότι ο πάγκος ήταν άδειος από τις πολλές απουσίες λόγω τραυματισμών και όχι γιατί δεν έχει καλούς παίχτες η ομάδα.
Κωνσταντίνου, Μπράβο, Ντομί, Πάτσα, στους άλλους θα ήταν βασικοί.

Θεόδωρος Α.Πέππας είπε...

Να επαναλάβω-με την αδεια του οικοδεσπότη-signature phrase του ειναι-Ζητω ο Ολυμπιακός Σύνδεσμος Φιλάθλων Πειραιώς