15.12.07

ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ΚΕΡΚΙΔΑ

Από σήμερα το μεσημέρι έως και αργά την Κυριακή το βράδυ θα είμαι σε μέρος, όπου δεν υπάρχει πρόσβαση στο διαδίκτυο. Καλή νίκη στον Θρύλο στον αγώνα με την ΑΕΚ.

5 σχόλια:

Θεόδωρος Α.Πέππας είπε...

Λεβέντες, τραγουδήστε τώρα που δεν έχει κάλαθο-αλλά (δυστυχώς, διπλά) υπάρχει κι η Δευτερα Αστε τον Γιώργο να δει την Ρόδο Εμεινα εγω εδώ, γιά να δω το ..άλλο Σημερα, λογω ψυχους είδα μονο το πρωτο ημιχρονο Πανιωνίου ΠΑΟ και κέρδιζε ο Τζιμπουρ 1-0 Τι έγινε, το κράτησε;;

Ανώνυμος είπε...

Τριαντάφυλλε, πες αλεύρι. Ο Τζιμπούρ σε γυρεύει. Πελατάκο, κάνε τουμπεκί, βάλε το τριφύλλι στον πωπούλι σου, που μοιάζει με σουρωτήρι και απάλλαξέ μας από τη στερημένη σου προσωπικότητα. Οι Ολυμπιακοί είμαστε περήφανοι και ανώτεροι. Εσείς είστε από ανύπαρκτοι έως γελοίοι. Απόψε επιστρέφουμε στην κορυφή. Εμείς αντέχουμε εκεί επάνω. Οι καϋμένοι οι πελάτες μία αγωνιστική μετά από 2,5 χρόνια και ζαλίστηκαν. Τριαντάφυλλε, ο Γενάρης είναι κοντά. Προλαβαίνεις όμως να μετακομίσεις προς Αλάσκα.

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

Κακουράτος και Τριαντάφυλλος, πάνε για να δοκιμάσουν τι γεύση έχει το σκωρ (γενική: του σκατός). Το άλλο σκορ, που έχει ήδη υπογράψει ο Ντάρκο, το έχουν επίσης εκεί που έχουν και το δικό τους σκωρ (γενική: του σκατός).

Θεόδωρος Α.Πέππας είπε...

E scatta la fiesta (ιταλιστί: αρχισε η γιορτή) Σε αλλόθρησκους, ο, τιδήποτε εορτάζουν, αμταφραστο και Καλές Γιορτές (Χριστούγεννα, εννοώ, και Πρωτοχρονιά) Αργησε το ..καλάθι, αλλά οταν το κάρφωσες, κοντεψες να κατεβασεις και το ..ταμπλώ, οπως ο Καστρινάκης στον ταφο του Ινδού, κάποτε

Θεόδωρος Α.Πέππας είπε...

Να και η Δευτέρα, πλέον Προφητικός υπήρξα Ο μεν Γιώργος ειδε την Ρόδο κι εγω το πήδημα!