12.2.12

ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ 2 ΚΑΙΝΕ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ


Ο Σαμαράς και ο Παπανδρέου ζήτησαν την παράδοση της Ελλάδας στα νύχια των τραπεζών. Αυτή τη στιγμή, που καίγεται η Αθήνα από τους ασφαλίτες, ο Κακλαμάνης και ο Πετσάλνικος κυριολεκτικώς πέρδονται. Αναμένεται να μιλήσει ο τεχνοκράτης Παπαδήμος, που προς το παρόν κάνει διάφορα "τηλεφωνήματα", για να "τελειώσουμε".

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

μπραβο ρε κεντρώτη μάγκα...ζήτω ο τσίπρας, η αλέκα, ο πάνος καμμένος ο δημαράς, ο παναγιώτης ψωμιάδης και η παλιά καλή βαλκανική ελλαδίτσα μας της δραχμούλας..τι τις θέλουμε τας ευρώπας και τους κουτόφραγκους. Καμία αλλαγή στα ελληνικά πανεπιστήμια, ζητώ το υγιές κατεστημένο των ελλήνων πανεπιστημιακών που έχει φέρει τα ελληνικά πανεπιστήμια εις την πρώτη θέση παγκοσμίως. Είσαι και μεγάλος αριστερός, ένας σύγχρονος έλλην τσεγκεβάρας. Τέλος, να φύγει ο Βαλβέρδε και να πάρουμε τον παλιό καλό Αλέφαντο. Ζήτω η ελληνική αριστερά!

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ Ανώνυμος: Μπράβο, ρε ανωνυμαρά που με ξεσκέπασες. Σε ευχαριστώ πολύ. Με γλυτώνεις και από το να τρέχω να πληρώνω ψυχίατρους να μου πουν τί έχω. Σου είμαι ευγνώμων. Χαιρετισμούς σε όλους τους δωσίλογους, στον εφιάλτη και στους πηλιογούσηδες.

Γερόγαυρος είπε...

Ανώνυμε μπορεί να έχεις χίλια δίκια, όσων αφορά τον Κεντρωτή και τις ιδέες του.
Και ίσως να διαφωνώ και εγώ με κάποια από αυτά που γράφει.
Αυτός τουλάχιστον τα λέει με όνομα και επίθετο,και δεν κρύβεται πίσω από την υπογραφή ... "Ανώνυμος"

Η Μαγκιά είναι να λές ,... Τα λέω αυτά και είμαι , ΑΥΤΟΣ !!!

Αλλά το μπλέξιμο στις αντιρρήσεις σου, με "πολιτική" "εκπαίδευση" και "ποδόσφαιρο" δείχνει μάλλον εμπάθεια, και όχι κριτική !