17.9.12

ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ; ΑΔΙΚΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ!



Διάβασα την ανακοίνωση που μου έστειλαν οι καρεκλοκένταυροι της ΠΟΣΔΕΠ και έφριξα:

Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Διδακτικού και Ερευνητικού Προσωπικού  

Διεύθυνση: ΣΤΑΔΙΟΥ 5, 4ος Όροφος, GR105 62, ΑΘΗΝΑ, 
Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείο: posdep@posdep.gr
Ιστοσελίδα: www.posdep.gr
Τηλέφωνο: 210-3689372 Fax: 210-3689376  


ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ

 e-Α Π Ο Φ Α Σ Η

Αθήνα, 17 Σεπτεμβρίου 2012 

ΘΕΜΑ: Πορεία και συντονισμός των κινητοποιήσεων ενάντια στις περικοπές των μισθών των πανεπιστημιακών δασκάλων. 

Η Εκτελεστική Γραμματεία της ΠΟΣΔΕΠ στην 12η (ηλεκτρονική) Συνεδρίασή της 17ης Σεπτεμβρίου 2012, υλοποιώντας τις αποφάσεις της τελευταίας συνεδρίασης της Δ.Ε. και λαμβάνοντας υπόψη :
1) Τις αποφάσεις των Συλλόγων Μελών ΔΕΠ, που συνεδρίασαν τις προηγούμενες μέρες και τη μορφή των κινητοποιήσεων που επέλεξαν (δείτε σχετικό πίνακα),
2) Το γεγονός ότι, όπως προκύπτει από τη συνάντηση των 3 Προέδρων των κομμάτων που στηρίζουν την Κυβέρνηση την Τετάρτη 12/9/2012, η συζήτηση του θέματος των περικοπών στα ειδικά μισθολόγια θα διαρκέσει αρκετό καιρό,
3) Την επιθυμία μας να κρατάμε πάντα ισχυρό το εσωτερικό μέτωπο μεταξύ των συναδέλφων και των φοιτητών μας αλλά και των οικογενειών τους,

αποφασίζει τα ακόλουθα:

την οργάνωση μαζί με ΟΣΕΠ/ΤΕΙ και ΕΕΕ, νέας συγκέντρωσης διαμαρτυρίας την Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012 το απόγευμα στις 6, στο Σύνταγμα, μπροστά από τα Υπουργεία Οικονομικών και Ανάπτυξης και ταυτόχρονα σε όλες τις πόλεις της χώρας, που υπάρχουν ΑΕΙ και/ή Ερευνητικά Κέντρα. Στις εκδηλώσεις αυτές καλούμε ως συνδιοργανωτές τη Σύνοδο Πρυτάνεων, τη Σύνοδο Προέδρων ΤΕΙ, τη Σύνοδο Προέδρων ΕΚ καθώς και την ΠΟΣΕΕΔΙΠ.

Απευθύνουμε ειδική θερμή πρόσκληση στους συναδέλφους που δραστηριοποιούνται στο χώρο της Τέχνης να συμβάλουν ουσιαστικά στην πολυμορφία και την αισθητική ποιότητα των εκδηλώσεων με καλλιτεχνικά δρώμενα τόσο κεντρικά όσο και στην περιφέρεια.

Αντίστοιχη πρόσκληση απευθύνουμε στους συναδέλφους του χώρου της πληροφορικής και των δικτύων ώστε να συνδράμουν εθελοντικά αφενός για τη ζωντανή σύνδεση όλων των εκδηλώσεων μεταξύ τους αλλά και για την καλύτερη μεταφορά των δρώμενων στο διαδίκτυο, έτσι ώστε να έχουμε καλύτερη προβολή του μισθολογικού μας προβλήματος από τα ΜΜΕ τα οποία συστηματικά το αποσιωπούν.

Από όλους όσους θα ήθελαν να συνδράμουν εθελοντικά για την καλύτερη επιτυχία των εκδηλώσεων, ζητάμε να έλθουν σε επαφή με τα Προεδρεία των Ομοσπονδιών και των κατά τόπους Συλλόγων.

************************************

ΕΔΩ ΤΑ ΤΡΟΪΚΑΝΙΚΑ ΠΡΑΚΤΟΡΙΑ
ΜΑΣ ΚΟΒΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ
ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ
ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΣΤΗ ΦΟΡΑ
ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ
ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΜΑΣ
ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ. 

ΑΥΘΟΡΜΗΤΩΣ, ΛΟΙΠΟΝ, ΤΟΥΣ ΛΕΩ ΚΙ ΕΓΩ ΤΟ ΕΞΗΣ:

ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ, ΒΑΡΗ ΤΗΣ ΓΗΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: