23.9.12

ΜΙΛΑΕΙ Ο ΑΡΧΙΤΡΑΜΠΟΥΚΟΣ, ΤΟ ΟΝΕΙΔΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ



Αντιγράφω από το newsit.gr


Με άρθρο του υπό τον τίτλο «Ένα σύγχρονο κίνημα τραμβούκων», που δημοσιεύει το «Βήμα της Κυριακής» ο Θεόδωρος Πάγκαλος ασκεί χειμαρρώδη πολιτική κριτική.
«Τα τελευταία τρία χρόνια συστηματικά διοργάνωσαν τραμπουκισμούς παλαιοκομμουνιστικά κομάντο του ΚΚΕ ή νεοκομμουνιστές του ΣΥΡΙΖΑ με τη βοήθεια βέβαια σύσσωμου του αντιεξουσιαστικού χώρου και των αναρχικών, αλλά και με τη συμμετοχή νεοφασιστών της Χρυσής Αυγής ή ακροδεξιών οπαδών του Παναγιώτη Καμμένου» και προσθέτει:
«Είχα προσωπικά την τύχη να υποστώ αποδοκιμασίες σε δύο ή τρεις δημόσιους χώρους της Αθήνας, αλλά και στην Οξφόρδη, το Παρίσι και το Βερολίνο. Οι συμμετέχοντες δεν ξεπερνούσαν ποτέ τα 20-30 άτομα. Είχαν σχεδόν πάντα την ίδια αξιοθρήνητη εμφάνιση, ατημέλητοι, με χλωμά πρόσωπα και πλήρη απουσία επιχειρημάτων ή έστω οποιουδήποτε συνθήματος που θα μπορούσε να κινήσει το ενδιαφέρον. Όποτε άρθρωναν λόγο, αυτός ήταν ασυνάρτητος και όποτε τους προσφέρθηκε η δυνατότητα να εκφράσουν την άποψή τους προτίμησαν να διαλύσουν τη συγκέντρωση με άναρχες (sic!) κραυγές και πράξεις που δεν είχαν καμία σχέση με οποιαδήποτε πολιτική άποψη».
Σε ένα άλλο σημείο του άρθρου του υποστηρίζει ότι: «Αν ο κύριος Μιχαλολιάκος και οι μαυροφορεμένοι του είναι τα SS, τότε ο κύριος Τσίπρας και τα παρδαλά στίφη του είναι τα SA με όρους Βαϊμάρης».
O κ. Πάγκαλος κάνει αναφορά και στη χρήση της κάμερας η οποία έχει γίνει, όπως λέει, από όργανο πολιτικής πάλης και ενημέρωσης, εργαλείο διαστροφής της πραγματικότητας και αυτοσκοπός.
Η κινητή κάμερα αντικατέστησε τη ράβδο των παλιών τραμπούκων. Όχι όμως και την ψυχοσύνθεση τους. Απλώς τους έκανε πιο θρασείς, μοχθηρούς και δειλούς. Αν πάει ποτέ ο κ. Τσίπρας στην Κούβα, ας αγοράσει μερικά trabuco Αβάνας για τα στελέχη του» καταλήγει ο Θεόδωρος Πάγκαλος.

 **************************

Το ελεεινό και τραμπούκικο όνειδος
της Δημοκρατίας έσκασε μύτη πάλι
από το λαγούμι του
για να καθυβρίσει τους πάντες.
Α Π Ο Φ Ο Ρ Α ! ! !
 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ευχομαι τα τριγλυκεριδια να κανουν συντομα την δουλεια τους..Ηδη εχουν καθυστερηση..!!