9.9.12

ΑΝΤΕ ΜΑΖΕΥΤΕΙΤΕ, ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ Η ΚΟΡΟΪΔΙΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΟΡΙΟ!...


Διαβάζω σε ερυθρόλευκο ιστότοπο:
Δυσαρεστημένοι είναι στον Ολυμπιακό με ορισμένες από τις πρόσφατες δηλώσεις του Κέβιν Μιραλάς. Ο Βέλγος στράικερ, μεταξύ άλλων, είχε σχολιάσει: "Η πρώτη μου επιλογή ήταν να παραμείνω στον Ολυμπιακό. Ένα νέο συμβόλαιο ήθελα. Το γεγονός ότι δεν είχα μια ξεκάθαρη απάντηση ούτε αρνητική, ούτε θετική πάνω σε αυτό, σε συνδυασμό με την πολύ καλή πρόταση της Έβερτον, με οδήγησαν στην απόφαση που την πήρα με καθαρά αγωνιστικά κριτήρια, να πάω να παίξω στην Αγγλία στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου". Και από το ερυθρόλευκο στρατόπεδο απορούν με το σχόλιο του 25χρονου στράικερ πως πρώτη του επιλογή ήταν το να παραμείνει στους ερυθρόλευκους, καθώς υποστηρίζουν πως ο ποδοσφαιριστής έκανε σαν... τρελός στο να φύγει από τον Πειραιά για να μετακομίσει στο Λίβερπουλ και στην ομάδα της Έβερτον.

ΛΟΙΠΟΝ, σύγγαυροι, έχουμε και λέμε:
1. Ο Μιραλάς καλώς πουλήθηκε. (Δεν χάθηκε δα και ο εμβληματικός νέος... Μουράτης, για να τα βάψουμε μαύρα, πέραν του ότι η μπάζα είναι πάρα πολύ καλή.)
2. Ο Μιραλάς, αν είπε αυτά που φέρεται ότι είπε, τα είπε ακριβώς, επειδή κατάλαβε ότι μας αρέσει η "παραμύθα". Και μας εσέρβιρε μία - δεν του κόστισε, άλλωστε, ούτε πέννα. Πισινή για το μέλλον κράτησε...
3. Στο "ερυθρόλευκο στρατόπεδο" να πάψουν να... απορούν με τα όποια σχόλια του Μιραλάς, διότι, προκειμένου να τον πουλήσουν, ανέχθηκαν (αν δεν... προκάλεσαν κιόλας) όλο το καλοκαίρι τον φοβερό και τρομερό... τραυματισμό του. Φοβόντουσαν μην πάθει καμμιά νίλα στα διάφορα κωλοχώρια της Αυστρίας, της Πορτογαλίας και της Ολλανδίας, που έτρεχε ένα μικρό κομμάτι της ομάδας για (ήμαρτον, Κύριε!) προετοιμασία, και δεν ξέραμε ύστερα τί να τον κάνουμε, έτσι "σακάτης" που θα ήταν. Μόλις πάτησε το πόδι του στο Λίβερπουλ -ω του θαύματος-, έγιανε, και σκοράρει μάλιστα!
4. Ωραία, αυτός "έκανε σαν... τρελός στο να φύγει από τον Πειραιά για να μετακομίσει στο Λίβερπουλ και στην ομάδα της Έβερτον". Ο Ολυμπιακός τί έκανε, άραγε; Ενέδωσε στην τρέλα του από ψυχοπόνια ή μήπως για να τον προστατέψει από ενδεχόμενο εγκλεισμό του σε ψυχιατρικό κατάστημα;
5. Πού ξανακούστηκε να γίνεται μεταγραφή και να μην έρχεται η ομάδα που ζητάει να αγοράσει τον παίκτη, για να διαπραγματευθεί τη μεταγραφή στην έδρα της παραχωρούσας ομάδας; Δηλαδή, εν προκειμένω, έπρεπε να είχε έλθει η Έβερτον στον Πειραιά. Τουναντίον, πληροφορηθήκαμε ότι έτρεχε κάποιος αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΟΣΦΠ στο Λίβερπουλ, για να γίνει εκεί το "ντηλ" (σαν να πηγαίνανε να πουλήσουνε κανά σφαχτάρι σε ζωοπανήγυρη).

ΕΠΙ ΠΛΕΟΝ:
1. Στον Ολυμπιακό νομίζουν προφανώς ότι είμαστε όλοι ζωντανά σαν αυτά, με τα οποία συναγελάζονται διάφοροι άγουροι και νεόκοποι ολυμπιακάρες. Όχι, φίλοι μας, δεν είμαστε ζωντανά, ούτε μουγκρίζουμε! Ευτυχώς διαθέτουμε μυαλό που λειτουργεί, και όχι μόνο δεν χαύουμε την κάθε παπαριά του κάθε καραπαπάρα, αλλά το λέμε κιόλας ανοιχτά, για να το ξέρει και αυτός και όλοι.
2. Και σιγά που θα καταδεχόταν ο Μέλμπεργκ να πιάσει λακριντί με τον κάθε γελοίο παραγοντίσκο. Και σιγά που θα καταδεχόταν να "ενημερώσει" (ποιόν;) τί προτίθετο να κάνει, ύστερα από τις νίλες που υπέστη. Όχι στη Βιγιαρεάλ, αλλά και στην Ουαγκαντούγκου ακόμα θα πήγαινε, προκειμένου να μη γίνει το μπαίγνιο του κάθε καραπαπάρα.

1 σχόλιο:

Hades είπε...

Φυσικά όταν ένας παίκτης -ακόμη και ξένος- εκπληρώνει το παιδικό του όνειρο να παίξει επιτέλους στον Ολυμπιακό, επικρατεί μια ευρύτερη ευφορία στις τάξεις του συλλόγου.