22.9.12

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η... ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΗ!



Αντιγράφω από τον ιστότοπο redplanet.gr

Ο Κολομβιανός άσος Πάμπλο Πίνο ήρθε στην Ελλάδα πριν λίγες μέρες και πέρασε από ιατρικές εξετάσεις, με σκοπό να διαπιστωθεί η κατάσταση του, καθώς είχε περάσει ένα σοβαρό τραυματισμό το περασμένο διάστημα. Οι εξετάσεις του βγήκαν καθαρές και πλέον το μόνο που απομένει για να ολοκληρωθεί το deal είναι να πέσουν οι υπογραφές. Από τον Ολυμπιακό βέβαια δεν έχουν σκοπό να προχωρήσουν την περίπτωση του άμεσα, κάτι που αναμένεται να γίνει τον Γενάρη, και του ζήτησαν να αρχίσει προπονήσεις από την Παρασκευή (21/9).  Έτσι ο 25χρονος άσος αναμένεται να μπει στο πρόγραμμα του Λεονάρντο Ζαρντίμ, κι αν πείσει τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, τότε ίσως υπογράψει νωρίτερα. Θα πρέπει να θυμίσουμε πως οι ερυθρόλευκοι επιθυμούν να βάλουν συγκεκριμένες ρήτρες στο συμβόλαιο του Κολομβιανού, που έχουν να κάνουν με τον αριθμό αγώνων που θα πάρει μέρος ο Πίνο αλλά και θέματα συμπεριφοράς απέναντι στον σύλλογο.


***********************


1. Ομολογώ ότι δεν αντιλαμβάνομαι τη λογική αλληλουχία των  προτάσεων στο ακόλουθο απόσπασμα (και δεν φταίει καθόλου ο συντάκτης του): "Από τον Ολυμπιακό βέβαια δεν έχουν σκοπό να προχωρήσουν την περίπτωση του άμεσα, κάτι που αναμένεται να γίνει τον Γενάρη, και του ζήτησαν να αρχίσει προπονήσεις από την Παρασκευή (21/9)".
2. "Aν πείσει τους ανθρώπους του Ολυμπιακού": άλλη μία συγκλονιστική μεταγραφάρα μυρίζομαι.
3. "Οι ερυθρόλευκοι επιθυμούν να βάλουν συγκεκριμένες ρήτρες":  Το ξέρουν, δηλαδή, ότι πρόκειται για λουλούδι (αλλά αφού έχουν κηπουρό -Ζαρντίμ στα πορτογαλικά σημαίνει κηπουρός- λύνεται το πρόβλημα).
4. "Θέματα συμπεριφοράς απέναντι στον σύλλογο": Οι "υπεύθυνοι" γνωρίζουν, δηλαδή ότι δεν πρόκειται απλώς για λουλούδι, αλλά για μπαξέ κανονικό που έχει διακριθεί στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας και ήταν μεταξύ πάγκου και εξέδρας, όταν έπαιζε στη Γαλατά Σεράι.
5. Σιχαίνομαι τη λέξη "ελληνοποίηση": είναι πλαστή και αντιαισθητική και, προκειμένου περί του Θρύλου, είναι και ψευδής. Με τον Πίνο συνεχίζεται και κρατιούται η ήδη αρξάμενη... ελληνοποίηση του Θρύλου!

3 σχόλια:

ΘΡΥΛΟΠΙΣΤΟΣ είπε...

TOY ΘΡΥΛΟΥ ΤΑ ΠΑΡΑΔΟΞΑ ! Δες τις τελευταίες μου αναρτήσεις στο gace book...

Θεόδωρος Α.Πέππας είπε...

Gace; Τι εννοεί ο Νικος, Grace από το "Χαρη" ασε δε μην ειναι ...ανορθόγραφη γραφή του
ό, τι καταλαβαίνεις εκ της προφοράς! Ελπίζω ότι εννοούσε Face ωστε να λέγεται ...Φέης Μπουκ και όχι έτερόν τι ..τι!!! Προσοχή στον ..δαίμονα, ω δαίμονα των υπολογιστών-εχεις και Υμνο, αν και με ..δάνειο μουσικης...

Θρύλε των κομπιουτερ,
Νικο Μαυρωνά,
χιλιοτραγουδισμένε,
που πλήκτρα κοπανά.
εχεις δύναμή σου,
Νικο Μαυρωνά,
τον πύρινο σου λόγο,
που παντα ..τδαμπουνά!

Θεόδωρος Α.Πέππας είπε...

Και μεις, Νικο, πώς θα τις δούμε; Κανε ενα κοπυ-πέηστ στο μπλογκ σου-ή πές του Γιάννη να στο κάνει!