12.8.10

ΘΟΔΩΡΗΣ ΧΑΤΖΗΘΕΟΔΩΡΟΥ


Κανονίστε, λαμόγια, να φύγει και ο Χατζηθεοδώρου... Διώξτε και άλλους ολυμπιακούς από τον Θρύλο...

'Αντε στο διάβολο, σιχάματα...

15 σχόλια:

Hades είπε...

"Πήγα στη σημερινή συνάντηση και εκεί με περίμενε μόνο ο μάνατζερ. Εκπροσωπούσε όλους τους διοικούντες που βρίσκονταν σε διακοπές! Αντίθετα εγώ θυσίασα ολόκληρο το καλοκαίρι για την αποθεραπεία μου. Δέχθηκα πρόταση με μείωση 55% σε σχέση με τις περσινές αποδοχές μου. Το νούμερο όπως μου το παρουσίασαν, ήταν αδιαπραγμάτευτο. Ή αυτά παίρνεις ή δεν γίνεται τίποτα. Ισχυρίστηκα το αυτονόητο, ότι έχω υπογεγραμμένο συμφωνητικό. Συμβόλαιο που έχω τιμήσει και με το παραπάνω. Εγώ στην έναρξη της προετοιμασίας θα πάω. Είναι υποχρέωσή μου. Ας μου πουν ότι δεν με θέλουν και ας με αποδεσμεύσουν. Ακόμα και αυτή η διαδικασία θέλει χρόνο.



Ας κάνουν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού καλές διακοπές και θα τα πούμε την ερχόμενη εβδομάδα. Και να με πλησιάσουν οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού θα συζητήσω την πρότασή τους γιατί είμαι επαγγελματίας. Θα αρνηθώ, όμως, την πρότασή τους ευγενικά. Είμαι Ολυμπιακός και το δείχνω στο νερό. Οι μεγαλύτερες... Ολυμπιακάρες δεν είναι αυτές που το δηλώνουν στον κόσμο, είναι αυτές που το δείχνουν. Eγώ πληρώνω το ρομαντισμό μου όλα αυτά τα χρόνια. Κανένας άλλος παίκτης στην υφήλιο δεν έχει τραβήξει όλα αυτά που έχω θυσιάσει για τον Ολυμπιακό. Αυτός είναι ο πραγματικός αρχηγός, βάζει τα πάντα κάτω από την ομάδα.

Πλέον, θα κοιτάξω τις επιλογές μου. Δεν έχει σχέση με το οικονομικό κομμάτι. Η οικογένειά μου έχει αρκετά χρήματα για να με συντηρήσει και έχω και εγώ αρκετά δόξα τω Θεώ. Όπου κι αν πάω θα συνεχίσω να κάνω πρωταθλητισμό για να κερδίσω τίτλους. Έχω ακόμα πολλούς τίτλους να κερδίσω στην καριέρα μου».

Τάδε έφη

Hades είπε...

Και λίγα είπες: σιχάματα...
Λίαν ευγενέστατος.

Καθάρματα του κερατά είναι. Έχουν ισοπεδώσει κάθε είδους αξία.

ΓΙ'ΑΥΤΟ ΠΛΗΡΩΝΩ ΤΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΜΕΛΟΥΣ ΓΑΜΩ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΜΟΥ ΜΕΣΑ;;;; ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΧΑΤΖΗΘΕΟΔΩΡΟΥ;;;;;;
Που είναι ο "σωτήρ" Κεντ; Που είναι ο Συγγελίδης; Γιατί δεν του πρότειναν να πληρώσει κιόλας; Πιο έντιμη θα ήταν μια τέτοια απαίτηση. Πέρσυ ήξεραν τα καθάρματα να του ζητήσουν να κρατήσει το τμήμα πόλο μόνος του -ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΡΑΞΕ.

ΈΧΟΥΝ ΓΝΩΣΗ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΙ ΕΣΤΙ ΧΑΤΖΗΘΕΟΔΩΡΟΥ ΟΧΙ ΑΠΛΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΛΟ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΟΛΟΚΛΗΡΟ.

Ρεμάλια όλοι τους. Ξεφτυλισμένοι. Ανιστόρητα κωλόπαιδα.
Να τσακιστούν να παίξουν με τις επιχειρήσεις τους, όχι με τον Σϋλλογο....

ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΠΙΑ

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ HADES: Σε ευχαριστώ, σύγγαυρε, που τα έγραψες. Εγώ, ειλικρινώς, δεν είχα το κουράγιο. Πήξαμε στους "ολυμπιακάρες" και διώχνουμε τους "ολυμπιακούς"...

Μάκης Αγγελίδης ( Γερόγαυρος) είπε...

Μονάχα "ΠΙΚΡΑ" αφήνει αυτή η είδηση.
Αυτό το "λεβεντόπαιδο" αν και δεν ήταν γαύρος από τα γεννοφάσκια του, ΕΔΕΙΞΕ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ, Τι σημαίνει ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ΨΥΧΗ.

Θοδωρή Χατζηθεοδώρου, έγω προσωπικά σε ευχαριστώ για όσα έκανες 15 Χρόνια, ΟΧΙ για τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, αλλά για ΕΜΑΣ.

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ Γερόγαυρος: Μάκη μου, καταλαβαίνω τί εννοείς και συμφωνώ. Αλλά ΕΜΕΙΣ είμαστε ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ. Σε χαιρετώ.

Hades είπε...

"Αλλά ΕΜΕΙΣ είμαστε ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ."

Επί τούτου έχεις μέηλ σύγγαυρε.

George είπε...

Εγω εχω πολλα ερωτηματικα απο αυτη την υποθεση...

1. Ο αρχηγος της ομαδας , αυτος ο αρχηγος ειδικα που εβαλε πλατη την περσινη χρονια, επιβαλλεται να συναντιεται με τον Προεδρο ή τον χορηγο τελος παντων. Οχι με τον τιμ μανατζερ . Γιατι έγινε αυτό?

2. Η ομάδα προτεινει 55% μειωση. Ο Χατζηθεοδώρου θεωρησε την μειωση μεγάλη και δεν συμφωνησε ή δε συμφωνει καθολου σε μειωση? Δεν μπορει 11 παικτες να ειναι μαλακες που δεχτηκαν μειωση (μικρη ή μεγαλη) και ο αρχηγος να μην δεχεται και να θιγεται κιολας....Τι είναι αυτος δηλαδή , ο έξυπνος??

3. Πως ειναι δυνατον ενας τετοιος παικτης να φευγει ύστερα από μια και μονο συναντηση? Μήπως εκατερωθεν τους βολευε το διαζυγιο? Μήπως είχε ραγισει το γυαλι προ πολλού και οδηγηθηκαμε σε ασυμβιβαστες θεσεις εκατερωθεν?

4. Κυρια Διοικηση , πρωτα κλείνεις τον αρχηγο και παλιοτερο παικτη σου και μετα κανονιζεις τα υπόλοιπα θεματα σου. Λεφτα μπορει να μην υπάρχουν σε αφθονία αλλά μυαλό δεν υπάρχει ουτα για δείγμα??

Μου φαινεται η ολη υποθεση λιγο περίεργη...

Για να μην παρεξηγηθω να πω οτι ειμαι εναντιον οιασδήποτε μειωσεις αποδοχων σε οιοδηποτε εργασιακο χώρο. Επίσης αυτες τις δηλωσεις του Χατζηθεωδόρου περι παναθηναϊκου τις ακουω βερεσε!! Τι θα πει "αν με πλησιασει ο παο θα πω οχι"?? Σε πλησιασε? και αν σε πλησιασε ρε Θοδωρη , με τι θα σε πληρωσει? με φυστύκια?? Αφου αυτοι εχουν μπατζετ 100χιλιαρικα. Λιγοτερα από οτι πηρες μονο εσυ περυσι...ελεος πια με την απειλη του βαζελου (Βασιλοπουλος, Σοφοκλής, Κουρνέτας κ.λ.π) !!λες και μας κανετε την χαρη που παιζεται στον ολυμπιακό...

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ George: ΔΕΝ είναι όπως τα "υποπτεύεσαι", Γιώργο. Είναι όπως, δυστυχώς, ανατριχιάζεις και να τα σκεφτείς. Συγγελίδης...

Ανώνυμος είπε...

Σύγγαυρε, μήνυμα μέσω τρίτου: πάρε με τηλέφωνο στο κινητό αν μπορέσεις, έχω να σου πω κάτι σημαντικό.

Hades

Hades είπε...

Γιώργο, δηλαδή θες να μου πεις ότι πριν 2 μήνες είχαμε 350 χιλιάρικα για να κρατήσουμε τον Μίλκοβιτς αλλά τη βδομάδα αυτή δεν είχαμε 100 να κρατήσουμε τον Θοδωρή;
Αλήθεια, αναρωτήθηκες γιατί στην... ανακοίνωση ευαρέσκειας δεν γνωστοποιήθηκαν και οι μειώσεις που έγιναν σε κάθε παίκτη ξεχωριστά; Διότι πρόταση για τόσο μεγάλη μείωση μόνο στον Χατζηθεοδώρου έγινε. Και αυτό που και ο ίδιος είπε -και η πορεία του στην ομάδα δεν μου αφήνει περιθώριο να μην τον πιστέψω- ήταν ότι θα δεχόταν μείωση γι'αυτό και ήθελε κάποιον εκπρόσωπο της διοίκησης να διαπραγματευθούν. Εκπρόσωπος όμως δεν ενεμφανίσθη, παρά μόνο ένας μανατζαραίος, ο οποίος είχε εντολή να μην πέσει ρούπι κάτω από το 55%.
Συν τοις άλλοις, ήταν προφανές εξαρχής ότι η πρόταση που του έγινε ήταν "μάζεψέ τα και φύγε". Πιο έντιμο θα ήταν αν του ζήταγαν να πληρώσει κιόλας.

Και όπως προανέφερα, ο Θοδωρής είχε ήδη συμβόλαιο από πέρσυ, το οποίο όμως για το καλό της ομάδας δέχθηκε να επαναδιαπραγματευθεί, ενώ αν ήθελε θα μπορούσε να έκανε τον δύσκολο. Η διοίκηση λοιπόν δεν εξετίμησε το παραμικρό. Ούτε την στάση του, ούτε την ιστορία του, ούτε τη βοήθειά του (να υπενθυμίσω ότι πέρσυ αυτόν είχαν βάλει μπροστάρη να κρατήσει την ομάδα από το να διαλυθεί) και τον ποόυλησε στεγνά. Μιλάμε για ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΟΛΚΗΣ.

Σάμπως με τον Κουρνέτα πέρσυ τα ίδια δεν είχαν κάνει; "Επειδή δημοσιοποίησε τις διαπραγματεύσεις τις διακόψαμε". Λες και μιλάγαμε παρανόμως με παίκτη άλλης ομάδας.
Τι καραγκιοζιλίκια είναι αυτά; Ή μήπως δεν τα έχουν κάνει και με άλλους;

ΥΓ. Σύγγαυρε, έχεις μέηλ!

Hades είπε...

ΥΓ2. Η απάντηση πήγαινε στον George, τώρα είδα ότι δεν είναι ευδιάκριτο προς τρίτους... :)

Ηξεις αφίξεις είπε...

Και ποιός είναι δηλαδή αυτός ο Χατζηθεοδώρου, ρε σύγγαυροι;

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ Ήξεις αφίξεις: Άσ' το, ρε φίλε, καλύτερα. Άμα δεν ξέρεις και αναρωτιέσαι ποιός είναι ο Χατζηθεοδώρου,άσ' το καλύτερα. Μην το κουράζεις.

Hades είπε...

@Ήξεις
Τίποτε μωρέ, να περνάει η ώρα μας είναι. Κουβεντούλα να κάνουμε. Καταλαβαίνεις τώρα...

Μάκης - Πασαλιμάνι είπε...

Για τον συγγαυρο που αναρωτιεται ποιος ειναι ο Χατζηθεοδωρου.

* Είναι εκείνος φίλε που απέρριπτε ΚΑΘΕ χρόνο προτάσεις από το εξωτερικό κι όχι της πλάκας, από Κροατία, Ιταλία και Ουγγαρία (αν ξέρεις από πόλο καταλαβαίνεις, αν δεν ξέρεις, ψάξε μάθε)
* Είναι εκείνος που ΜΟΝΟΣ του πήρε στην πλάτη του την ομάδα και την έφτασε πέρσυ που ήμασταν υπό διάλυση εκεί που την έφτασε.
* Είναι εκείνος που για την @@ του έπαιζε τραυματισμένος, πονεμένος, χειρουργημένος για να μην χάσει αγώνα
* Είναι εκείνος που σκάει 6.000 το χρόνο στον Ολυμπιακό μας
* Είναι εκείνος που όταν όλοι οι Βλοντάκηδες, Βολτυράκηδες, Μάζηδες, Αφρουδάκηδες κτλ γίνανε μισθοφόροι τσιγγάνοι του αθλήματος με πουλημένες ιδεολογίες εκείνος έμεινε σε Μ Ι Α ομάδα.
* Είναι εκείνος εν τέλη που κατέστρεψε ή του κατέστρεψε ο Ολυμπιακός την προσωπική του ζωή
* Είναι εκείνος που την μεταγραφή του 1995 την εξοφλήθηκε το 2002
* Είναι εκείνος που δεν μάσησε ποτέ από την κλίκα και τους ψευτοτσαμπουκάδες της Εθνικής ομάδας και τους έγραψε στα @@ του.

Τέλος για να το κλείσουμε, κόβω το λαιμό μου πως δεν τον πείραξαν τα λεφτά.
Τα λεφτά ένας τέτοιος μάγκας τα γράφει στα @@ του, αυτό που δεν γράφει είναι τις συμπεριφορές.
Με τον Θεοδωρακάκη έκλεινε τις συμφωνίες με ένα νεύμα, και τώρα στείλανε τον κλητήρα της ομάδας για να μιλήσει με τον ΑΡΧΗΓΟ ?
Ούστ ρε λαμόγια, ανιστόρητοι όψιμοι Ολυμπιακοπατέρες!!!!!!

Ο Θόδωρος θα μείνει στην ιστορία όχι για εκείνα που έδωσε αλλά για εκείνα που θυσίασε!