15.8.10

ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ


Διαβάσαμε ότι εξοργίστηκε ο Βαγγέλης Μαρινάκης από τα μικροεπεισόδια που δημιουργήθηκαν προχτές το βράδυ πίσω από τον πάγκο της Ρόμα. Και έδωσε -λέει- εντολή στους συνεργάτες του να εντοπιστούν ποιοί ήταν αυτοί που δημιούργησαν ένταση με την αποστολή της ιταλικής ομάδας για να ληφθούν μέτρα, ώστε και να να μην ξαναπατήσουν το πόδι τους στο Καραϊσκάκη.... Μακάρι να είναι αλήθεια, καθώς μάλιστα ο Μαρινάκης είχε ξεκαθαρίσει από την πρώτη μέρα που ανέλαβε τον Ολυμπιακό ότι δεν θα ανεχθεί φαινόμενα βίας στο Καραϊσκάκη, τα οποίο τόσο πολύ έχουν κοστίσει στην ΠΑΕ, με ποινές στην Ευρώπη και στην Ελλάδα.

ΜΕ ΤΑ ΧΙΛΙΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ! ΕΞΩ ΤΑ ΚΑΘΗΚΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ!

14 σχόλια:

Γερόγαυρος είπε...

Μοιάζει να γίνεται το όνειρό μου πραγματικότητα.

Μου έχουν κόψει το γήπεδο, μία χούφτα παληόπαιδα,γιατί ο αθλητισμός για μένα είναι διασκέδαση, και δεν ανέχομαι τέτοια φαινόμενα.

Αφήνω έμένα και τις πιθανόν γεροπαραξενιές μου, το κακό το κάνουν στην αγαπημένη μου ομάδα.
Και αυτό είναι που δεν μπορώ να καταπιώ, ότι το κακό το κάνουν άνθρωποι που λένε ότι αγαπάν τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ. ???

Εσύ Γιώργο, απ'ότι είδα στην φωτό, με την φανέλα του θρύλου, από τα γρίζα μαλάκια και γενάκια, έχεις ζήσει όπως και εγώ, την εποχή που πηγαίναμε στο Γ.Καραϊσκάκης, και στην Λεοφώρο, παρέα με τους αντιπάλλους, και μετά το ματς γυρίζαμε παρέα, όποιο και να ήταν το αποτέλεσμα.

Σήμερα με το που αντιλαμβάνονται αντίπαλλο, στα 2-3 Χλμ. είναι ικανοί αυτοί οι ολίγοι, να σπάσουνε το ίδιο το γηπεδό μας.

Μακρυγόρησα όμως.

Εύχομαι ο κ.Μαρινάκης, να ξεκαθαρίσει τα πράγματα, για το ποίοι τελικά αγαπούν τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, και ποίοι ΟΧΙ.

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ Γερόγαυρος: Έχω πάρα πολλούς φίλους βάζελους - και αδελφό! Τα υπόλοιπα είναι ευνόητα.

Γερόγαυρος είπε...

Δεν μου λες μωρέ Γιώργη,

Δεν υπάρχει κάποιος τρόπος να κάνουμε να καταλάβουν, αυτά τα ΚΑΛΟΠΑΙΔΑ, που χαλάνε όλη την όμορφη εικόνα που δημιουργεί ο Αθλητισμός, ότι αυτός ο ίδιος ο Αθλητισμός, θα είναι ομορφότερος, για ΟΛΟΥΣ, αν μένουμε μόνο στις φωνές, εμψυχώνοντας την ομάδα μας,από το να κάνουμε παλαβομάρες.???
Σήμερα λίγο πολύ ΟΛΟΙ διαβάζουν αθλητικά Sites & Blogs, αλλά και αθλητικό τύπο.
Πες πες, κάτι μπορεί να μείνει καλό στο τέλος.
"Νομίζω" ότι ΟΛΟΙ μπορούμε να κάνουμε μια προσπάθεια, ή το "νόμισμα" είναι κάλπικο.

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ Γερόγαυρος: Αν τους κοπεί ο λουφές, θα φύγουν μόνοι τους. Όσο κάποιοι πιστεύουν ότι τους έχουν ανάγκη, αυτοί θα μένουν, θα βρωμίζουν λεκτικώς την ατμόσφαιρα και θα καταστρέφουν. Μακάρι ο Μαρινάκξης να κάνει μια αρχή. Εξ άλλου μιλάμε για μια χούφτα "αρχηγούς".

ΝΙΚΟΣ ΜΑΥΡΩΝΑΣ είπε...

Αν το κάνει πραγματικά θα ξεβρωμίσει το Καραϊσκάκη .

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ ΝΙΚΟΣ ΜΑΥΡΩΝΑΣ: Να το δω και να μην το πιστεύω.

Φυρί-φυρί είπε...

Κατ` αρχή μια διόρθωση με όλο τον σεβασμό στον συνομιλητή μας Γερόγαυρο. Θα μου επιτρέψει να τον αποκαλώ «Σοφόγαυρο». Σύγγαυρε Γιώργο, λες να` γινε κάποιο θαύμα και να διάβασε το νέο αφεντικό το άρθρο σου της περασμένης Κυριακής στον «Πρωταθλητή»;. Όσο για τον αδερφό σου κάθε οικογένεια ζει το δικό της δράμα. Εμένα ο γιός μου είναι χανούμης, αλλά βλέπουμε μαζί τα μεταξύ μας ντέρμπι και έχουμε σχεδόν πάντα ταυτόσημες αντιδράσεις. Πράγματι είναι απλή υπόθεση το «ξεβρόμισμα». Αλήθεια. Τι έχει απογίνει με εκείνη την καταγγελία στη βουλή της Λιάνας Κανέλη που με στοιχεία αποδεικνυόταν η εξωφρενική «ρέντα» των «μιας χούφτας αρχηγών» όπως τους αναφέρεις, στο ΛΟΤΟ και το πάλε ποτέ ΞΥΣΤΟ, με αστρονομικά κέρδη; Αν δείτε στα πρακτικά της επερώτησης τα ονόματα των εμπλεκομένων θα φρύξετε.Τα τυχερά παίγνια και οι γνωστοί «αρχηγοί», συμπτωματικά συνσταυλίζονται κάτω απ` την ίδια επιχειρηματική στέγη έως σήμερα. Μακάρι να υπάρχει βούληση για «ξεβρόμισμα», αν και με αρχηγούς τύπου Μητρόπουλου δεν είμαι και πολύ αισιόδοξος. Να είστε όλοι καλά.

Ανώνυμος είπε...

Αν λείψουν όλοι αυτοί τι λόγο ύπαρξης θα έχουν όσοι έχουν κάνει τον ΟΛΥΜΙΑΚΟ με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, επάγγελμα;

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ Φυρί-φυρί: Ειλικρινώς αγνοώ το θέμα. Να σου ζήσει ο "χανούμης" και να προκόβει πάντα και να τον χαιρόμαστε. Χαίρε.

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ Ανώνυμος: Κι εσένα τί σε νοιάζει τί θα γίνουν; Υπουργός Εργασίας είσαι ή κάτι στον ΟΑΕΔ; Τέλος πάντων. Νά 'σαι καλά.

Γερόγαυρος είπε...

Γιώργο.
Ο Ανώνυμος, μάλλον ειρωνικά το είπε για τα κάθε λογής ΚΑΛΟπαιδα, που μας χαλάνε όλους.
Αυτήν την εντύπωση έχω.
Και κάτι για "ΦΥΡΙ-ΦΥΡΙ"
Μακάρι να ήμουν σοφός.
Κοινός άνθρωπος είμαι, και με Ι.Q.
ίσως και κάτω του μετρίου.
Απλά, βλέπω τα πράγματα με την λογική του ΜΕΣΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ.
Ίσως όταν βλέπουμε τον ΘΡΥΛΟ, το αίμα να κυλά γρηγορότερα, δεν το αφήνουμε όμως ποτέ να ξεπερνά το όριο ταχύτητος που ορίζει η ΛΟΓΙΚΗ.
Πάντως ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια,αλλά και τον κ. "ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟ ΜΕΤΕΡΙΖΙ" που έχει μιά γωνιά να τα λέμε λίγοι, και, με έστω λίγο μυαλό.

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ Γερόγαυρος: Την ίδια γνώμη έχω κι εγώ. Μπορεί να φαίνεται "επιθετική" η απάντησή μου, αλλά δεν είναι. Δεν έβαλε όμως κι αυτός ο "ευλογημένος" ένα σημάδι, να δείχνει τον ειρωνικό τόνο! Νά 'ναι καλά. Όπως και εσύ.

Hades είπε...

Μακάρι να περάσουμε από τις εξαγγελίες στις πράξεις. Έχει παραγίνει αυτή η ιστορία με κάποια παιδάκια εκεί μέσα.
Παρεμπιπτόντως, χρειάζεται κι αλλού σκούπα, όχι μόνο στις εξέδρες. Κάποιες πρώτες θετικές κινήσεις έγιναν με τη σύνθεση του νέου ΔΣ. Πιστεύω ο Μαρινάκης θα τα διαπιστώσει όλα εν καιρώ...

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ Hades: Τα έχουμε πει και ξαναπεί.