12.3.10

ΜΙΛΑΝ ΓΙΟΒΑΝΟΒΙΤΣ


Οι αστέρες του ερυθρόλευκου σκάουτινγκ (μη χέσω!...) έχουν χαθεί στη ζούγκλα του Αμαζονίου, απ' ό,τι φαίνεται. Ο άνθρωπος μάς παρακάλαγε να τον πάρουμε κι εμείς λέγαμε και κάναμε ΜΑΛΑΚΙΕΣ.

ΜΙΛΑΝ ΓΙΟΒΑΝΟΒΙΤΣ, γεννημένος για τον γαύρο. Αλλά πού να τον δουν οι...-μην ξαναχέσω...- σκάουτερς του Θρύλου;

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΑ ΤΡΑΒΑΜΕ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΦΕΤΟΣ.
ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΘΗΜΑΤΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ κ.ΚΑΘΗΓΗΤΑ ΜΟΥ.

ΝΙΚΟΣ ΜΑΥΡΩΝΑΣ είπε...

To αετήσιο μάτι τους
δεν έπεσε στον Μιλαν
γιατί αυτοί γυρεύανε
παίκτη από την Μίλαν
[Στραβός ειν ο γυαλός
η στραβαρμενίζουμε]

Hades είπε...

Έλα μωρέ τώρα, δεν κάνει για εμάς το παλιοπαλτό. Για καμιά Λίβερπουλ το πολύ κι ως εκεί...

ASTERIX είπε...

Ημέρα αγώνα σήμερα, ημέρα αντρών που σημαίνει ότι τουλάχιστον για μια μέρα παραμερίζουμε γυναίκες και την αφιερώνουμε για την παρτη μας. Παίζουμε με τα Ιωάννινα (ΑΣΜ μου) στο Καραϊσκάκη. Ξεκινάω την συνήθη ιεροτελεστία μου πρωϊ πρωϊ, δυνατό πρωϊνό, εφημερίδα, καφεδάκι, ένα υποτυπώδες surfing στα Ολυμπιακά και μη site, ποδηλατάκι με ραδιοφωνάκι (με στυλ αθλητικό, που λέει και ο παπάρας) για καμιά μιάμιση ώρα, μεσημεριανό, κανά δύωρο ύπνο, καφεδάκι στο Olympico και μετά γήπεδο για να δω τον Θρύλο.

Όλα καλά μέχρι το surfing, γιατί κάπου εκεί πέφτω σε αυτό:

http://www.redplanet.gr/html/ent/841/ent.265841.asp

με το διακριτικό τίτλο: "Λάθος μας που διώξαμε τον Κετσπάγια". Ποιοί το λένε αυτό? Το στενό περιβάλλον του Σωκράτη Κόκκαλη. Ποιοι είστε εσείς ρε παιδιά? Πήξαμε "στο στενό περιβάλλον του Κόκκαλη", "στο κοντινό περιβάλλον του Κόκκαλη", "στενοί συνεργάτες του Κόκκαλη". Δεν έχουν ονοματεπώνυμο αυτοί? ή είναι untouchables? τι αλισβερίσι είναι αυτό "περιβάλλον" - δημοσιογράφοι που το περιβάλλον δεν ξέρουμε καν ποιοι είναι?

Το λάθος δεν είναι που διώξατε τον Κετσπάγια, το λάθος είναι που μπήκα στον κόπο να το διαβάσω και καταφέρατε και μου πηδήξατε την ιεροτελεστία.

ΛΑΜΟΓΙΑ

Υ.Γ.: Με συγχωρείς αν καταχράστηκα τον χώρο σου με ύβρεις.

Θανος Πεππας είπε...

Eιχε ενα ΜΕΓΙΣΤΟ μειονεκτημα...
ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ...

Ανώνυμος είπε...

Τώρα φταίνε οι σκάουτερ; Αυτοί πληρώνουν; Ο μόνος που είπε όχι στον Γιοβάνοβιτς είναι ο πρόεδρος που ζητάει από παίχτες τζάμπα να τον βγάλουν τσάμπιον λιγκ, αλλιώς θα έχουν πρόβλημα. Καλόμαθε στο τζάμπα και στην κονόμα, αλλά για σας φταίει ο περίγυρος. Τα ίδια λέγανε και για για το Σημίτη και για τον Καραμανλή. Ο περίγυρος έφταιγε. Τέρμα οι αγιογραφίες

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ Ανώνυμος: Είσαι αλλού, φίλε. Εδώ δεν είμαστε αγιογράφοι, αλλα ΓΑΥΡΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ. Πού την είδες την αγιογραφία; Τέλος πάντως, νά ᾽σαι καλά.

masha nevalyashka είπε...

Δεν παρακαλούσε ο Γιόβα, αλλά το εξώφυλλο του Πρωταθλητή και η εφημερίδα του Χελάκη. Επιπλέον, αν πράγματι παρακαλούσε να έρθει στο λιμάνι, φαντάζομαι ότι δεν θα είχε στο καλεντάρι του προτάσεις όπως αυτή της Λίβερπουλ -η οποία και έκατσε βέβαια.

Ή, ας πουμε, νομίζουμε πως είναι καθαρά στο χέρι του προέδρου η περίπτωση αγοράς του Ντάτολο;

Αυτό που δεν τολμάμε να πούμε ως Γαύροι, είναι ότι τα συμβόλαια των πραγματικά μεγάλων παιχτών που είναι για άλλα καμωμένοι (βλέπε Γιάγια, βλέπε Ντάτολο, βλέπε Μπελούτσι), έχουν πάνω πάνω -με κόκκινο στυλό- έξτρα και οφ δε ρέκορντ όρο ότι αν βρεθεί σοβαρή ομάδα -με προοπτική και υποδομή- θα την προτιμήσουν και θα φύγουν, μάλιστα, μέσα σε μια νύχτα. Και μετά λέμε ότι είναι θέμα προέδρου.

masha nevalyashka είπε...

Ήθελα βεβαίως να συμπληρώσω τις φωτεινές εξαιρέσεις που μας κάθονται ανά κάποια χρόνια, όπως Ίβιτς, όπως Ζιοβάνι, όπως Καρεμπέ, όπως Γιουσκόβιακ, όπως Ντάρκο.