28.3.10

ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ


7 σχόλια:

Hades είπε...

Αν και ματσάρα χθες, λίαν εκνευριστικός ο τρόπος που χάσαμε το βόλεϋ. Τρία σετ χαμένα, και τα τρία από αμιγώς δικά μας λάθη κι αυτά που ακούω περί του δυνατού μπλοκ του βάζελου, τελείως βερεσε.
Κι επειδή ενίοτε χρειάζεται να γίνομαι λίγο κακός (όχι προς την εδώ παρέα φυσικά), απλώς το κύπελλο το σήκωσε ο Χριστοφιδέλης, ο οποίος άλλαξε πλήρως την ροή του αγώνα.
Οι εγκληματίες του καλοκαιριού κυκλοφορούν ακόμη ανάμεσά μας. Να υπενθυμίσω ότι ο Χριστοφιδέλης μόνο μια κουβέντα είπε το καλοκαίρι: "Θέλω να δώσω απαντήσεις εκεί που πρέπει".

Νίκος Δημήτριος Μάμαλος είπε...

Αν το είπε πράγματι αυτό τότε αυτοί που δεν του ανανέωσαν το συμβόλαιο στον Ολυμπιακό έχουν κάνει το πιο σωστό πράγμα στη ζωή τους... αλίμονο μας αν το θέμα ΠΑΟ - ΟΣΦΠ είναι ένα απλό θέμα διεκδίκησης τσίγκου...

Hades είπε...

Γιατί το λες αυτό;
Δηλαδή επικροτείς το γεγονός ότι τον πουλήσαμε (ηθικά) στεγνά κι ασάλιωτα; Η δήλωσή του έγινε μετά το σκούπισμα που έφαγε. Πέρσυ από τον Χριστοφιδέλη πήραμε το νταμπλ, το ξεχάσαμε αυτό;
Δηλαδή πως θα πρέπει να καταντήσουμε; Ο Χριστοφιδέλης έφυγε με μεγάλη πίκρα, όπως κι ο Κουρνέτας. Και δεν είναι οι μόνοι που έχουν φύγει έτσι.
ΑΠΑΙΤΩ διαφορετική στάση της διοίκησης σε κάποια θέματα, δεν την αναμένω απλώς. Όσοι δεν ξέρουν τι στορία έχει ο σύλλογος, να πάνε στο καλό. Και το γεγονός ότι φέτος ενώ έχουμε καλούς παίκτες δεν έχουμε ΗΓΕΤΗ να τους κάνει ομάδα, δείχνει πόσο σωστή η λάθος ήταν η συγκεκριμένη περσινή απόφαση.

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ HADES & ΝΙΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΜΑΜΑΛΟΣ: Σύγαυροι, το βόλλεϋ και το πόλο είναι παρατημένα στη μοίρα τους. Με τη δύναμη της αδρανείας πάμε. Δυστυχώς.

Hades είπε...

Έχεις απόλυτο δίκιο Γιώργο, όμως τουλάχιστον στο πόλο οι περισσότεροι παίκτες έχουν βιώσει για τα καλά στο πετσί τους την έννοια ομάδα. Κι όσο παίζει ιδίως ο Χατζηθεοδώρου, προσωπικά δεν φοβάμαι τίποτε. Για μετά, δεν ξέρω...

Hades είπε...

...ο οποίος Χατζηθεοδώρου λίγο έλειψε να έφευγε κι αυτός το καλοκαίρι, μην ξεχνιώμαστε...

Νίκος Δημήτριος Μάμαλος είπε...

Και αυτός που πήγε στον Παναθηναικό δηλαδή για να αποδείξει οτι κακώς έφυγε είναι ο ηγέτης της ομάδας μας; Για να παραφράσω τον Μπρέχτ θα πώ 'αλίμονο στις ομάδες που έχουν ανάγκη από τέτοιους ήρωες!' Πάντως το οτι η διοίκηση δεν κάνει απλά λάθη αλλά είναι ανύπαρκτη είναι πασιφανές. Σε αυτό δε διαφωνούμε αλλά είναι κοινό γνώρισμα όλων των 'ερασιτεχνικών΄ τμημάτων. Εδώ δεν υπάρχει διοίκηση το ποδόσφαιρο και πάμε να γίνουμε μπάσκετ εποχής... Θεοδωρακάκη...... ναι τότε που βγήκαμε τελευταίοι...