14.3.10

ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΑΤΟΡΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ


Η χειρότερη απόφασή μας καθ' όλη τη διάρκεια της σεζόν ήταν η απομάκρυνση του Κετσπάγια. Βιαστήκαμε να τον διώξουμε με το που έκανε το πρώτο άσχημο αποτέλεσμα η ομάδα. Είχε πέντε νίκες στα πέντε πρώτα ματς και με το που έφερε την πρώτη ισοπαλία, το 0-0 με την Καβάλα στο Καραϊσκάκη, τον διώξαμε. Αμέσως. Με την πρώτη στραβή. Την πατήσαμε, γιατί κάναμε το χατίρι των ποδοσφαιριστών, που δεν τον γούσταραν. Τον Κετσπάγια δεν τον γούσταραν, γιατί τους φώναζε, τον Ζίκο δεν τον γούσταραν, γιατί τους είχε ασύδοτους. Με τους ποδοσφαιριστές δεν βγάζεις άκρη. Και ακούσαμε και τους υπεύθυνους της ομάδας στο Ρέντη, που μας έλεγαν ότι τα εργομετρικά αποτελέσματα ήταν χάλια, άρα η ομάδα δεν είχε καλή φυσική κατάσταση. Ο Κετσπάγια φώναζε ότι ποδόσφαιρο δεν είναι εργομετρικά. Αν τον κρατάγαμε, θα είχαμε γλιτώσει τη λαίλαπα Ζίκο, που άφησε την ομάδα να ξεχαρβαλωθεί. Και τώρα θα ήμασταν πρωταθλητές. 100% πρώτοι θα ήμασταν, με μία απλά νορμάλ πορεία, όπως αποδεικνύεται και μέσα από το τι κάνει ο Παναθηναϊκός.


Το παραπάνω κείμενο το διάβασα στον RED PLANET. Φέρεται ότι είναι δήλωση "στενών συνεργατών του Προέδρου.
Προσωπικώς πιστεύω ότι ο RED PLANET γράφει την αλήθεια. Γιατί μόνο τέτοιοι, σαν κι αυτούς που "συμβουλεύεται" ο Πρόεδρος, μπορούν να πουν, και μάλιστα έτσι, τέτοια πράγματα.

15 σχόλια:

Hades είπε...

Το μόνο παράταιρο φίλε Γιώργο είναι η φωτογραφία, η οποία υποννοεί ότι υπάρχει κάτι ωραίο, που σε τραβάει. Μάλλον ένα λερωμένο και άπλητο σώβρακο να ήταν πιο ταιριαστό.
Το διάβασα κι εγώ. Θα ρωτήσω ευθέως: που το περίεργο;
Αν μας είχαν δώσει την εντύπωση ότι ξέρουν από μπάλα και το έλεγαν αυτό, να συμφωνήσω ότι μας εξέπληξε ως άποψη. Από την στιγμή που μας έχουν δείξει ότι δεν ξέρουν που τους πάν τα 4, γιατί εκπλησσόμεθα;
Τα έχουμε ξαναπεί. Ο Χρυσικόπουλος μπορεί για την Ιντρακόμ να είναι ό,τι καλύτερο υπάρχει. Ο Ολυμπιακός είναι άλλη ιστορία. Ο τζέη άρ -ξαναρωτάω- και ας βγει να μου απαντήσει κάποιος επιτέλους- πότε και πως έμαθε μπάλα για να γίνει και αρχισκάουτερ; Και πάει λέγοντας.
Αλήθεια, που είναι ο φάδερ Θεοδωρίδης με τις πύρινες δηλώσεις του περί ομαδάρας; Που είναι οι αναλύσεις του περί διαιτησίας; Μας έλλειψαν. Θέλουμε να μάθουμε ποιος ΑΛΛΟΣ φταίει επιτέλους.
Κι επί τη ευκαιρία γιατί να μην μάθουμε ΠΟΙΟΣ από το περιβάλλον του προέδρου έκανε αυτήν την δήλωση; Υπάρχει κανά πρόβλημα;

Διαβάζω ότι μας ενδιαφέρει ο Κάλστρομ που μένει ελεύθερος. Μάλιστα... Ο Κάλστρομ που πέρσυ δεν ήρθε επειδή ορθά-κοφτά θέλει πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, θα μας ξαναπασχολήσει και φέτος. Που είναι ελεύθερος κιόλας. Καμία άλλη ομάδα της ηπείρου δεν θέλει τον Κάλστρομ παρά μόνο εμείς. Το λέω αυτό διότι καλό είναι να ξυπνάει ο κόσμος επιτέλους να καταλάβει πως διάολο λειτουργεί η ομάδα σε επίπεδο προγραμματισμού και γιατί εδώ και χρόνια φτάνουμε στον Αϋγουστο και είτε παίρνουμε κάποιον την ύστατη ώρα, είτε δεν παίρνουμε κανέναν τελικώς.
Σημείωση: οι άνθρωποι αυτοί δεν μπόρεσαν ούτε καν να κρατήσουν τον Σκούρτη επειδή ζήταγε πολλά. Ταλέντο σαν του Σκούρτη πόσα χρόνια έχει να βγει στην χώρα δεν μας λένε. Ας πάει στο βρωμοκαμπιονάτο να δοκιμαστεί ο πιτσιρικάς.
Είναι αυτό το πράγμα διοίκηση επιπέδου Ολυμπιακού;
Ο ΚΟΚΚΑΛΗΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΕΙ ΓΑΜΩ ΤΟ ΦΕΛΕΚΙ ΜΟΥ ΜΕΣΑ;;;;;; Μόνο εμείς τα βλέπουμε και μας στρίβουν τ'άντερα;

Αν υπάρχει μια λαίλαπα μέσα στην ομάδα, αυτή δεν ήταν ο Ζίκο. Ο περίγυρος του Κόκκαλη είναι.

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ HADES: Έχει και η φωτογραφία τον (πολλαπλό) ρόλο της. Ναι, ο Κάλστρομ (Σέλστρεμ είναι το όνομά του σωστά), ετοιμάζει τις βαλίτσες του... Άντε να μην πω καμμιά βαριά κοθβέντα.

Ανώνυμος είπε...

Ξεφτιλιστήκαμε σύγγαυροι! Μας πήρανε το βόιδι, μας πήρανε και τον πάσσαλο που το δέναμε!

Ανώνυμος είπε...

Η Λιάνα Κανέλλη, πριν κάποιες μέρες, έβγαλε στην δημοσιότητα και παρέδωσε στην Βουλή μια λίστα 1.200 ατόμων, οι οποίοι έχουν κερδίσει υπέρογκα ποσά στο ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ.

Στον κατάλογο, φέρονται να βρίσκονται πολλοί άνθρωποι του ποδοσφαίρου και μάλιστα, η γνωστή δημοσιογράφος έκανε ειδική αναφορά στον επικεφαλής της Θύρας 7. Ο επικεφαλής της Θύρας 7 Τάκης Τσουκαλάς φέρεται ότι έχει κερδίσει 5,7 εκ. ευρώ, ενώ επίσης στη λίστα περιλαμβάνονται παράγοντες του ποδοσφαίρου, διαιτητές, προπονητές, ποδοσφαιριστές, επιχειρηματίες, ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ και άνθρωποι της νύχτας. Στον κατάλογο, μάλιστα, δεν εμφανίζονται μόνο τα συγκεκριμένα πρόσωπα, αλλά και τα μέλη των οικογενειών τους.



Τα 1.200 αυτά άτομα κέρδισαν συνολικά, από το 2002 έως το 2005, 186 δισεκατομμύρια δραχμές, χάρη σε παρεμβάσεις στο λογισμικό του ΟΠΑΠ, το οποίο ανήκει στην Ιντραλότ του Σωκράτη Κόκκαλη, μετά τη διεξαγωγή των αγώνων, ενώ όπως έγινε γνωστό υπήρξε παίκτης που αποκόμισε οικονομικά οφέλη της τάξης των 900 εκατομμυρίων δραχμών, μέσα σε έναν μόλις χρόνο. Γυναίκα ατόμου επίσης, που είναι συνεργάτης της Ιντραλότ και έχει άμεση σχέση με τα αθλητικά δρώμενα, κέρδισε μέσα
σε μια διετία 11 εκ ευρώ.



Όσον αφορά την έρευνα για παρόμοιες υποθέσεις, αυτή έχει ξεκινήσει από το καλοκαίρι του 2004!!!



ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ «ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ» … ΕΙΝΑΙ «ΤΑ ΑΚΟΥΜΠΑΜΕ ΣΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΕΙΟ ΚΟΚΚΑΛΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ» !!!

Ανώνυμος είπε...

Σύγγαυροι προτείνω:
ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΛΑΪΚΗΣ ΒΑΣΗΣ
και
Πρόεδρος ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΕΝΤΡΩΤΗΣ
Αντιπρόεδρος ΣΑΒΒΑΣ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ
Προπονητής ΝΙΚΟΣ ΑΛΕΦΑΝΤΟΣ
Βοηθοί ΕΡΝΕΣΤΟ ΒΑΛΒΕΡΔΕ & ΑΛΕΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΗΣ
Εκπρόσωπος σε ΕΠΑΕ και Διαιτησία ΒΑΣΙΛΗΣ ΓΚΑΓΚΑΤΣΗΣ

Μόνο έτσι θα πάμε μπροστά! Ξυπνείστε!

Νίκος Δημήτριος Μάμαλος είπε...

Πολύ φοβάμαι ότι η διοικητική ‘αναπηρία’ έχει μόλις επηρεάσει σε αισθητό πεδίο και την αγωνιστική συμπεριφορά (άρα αναμένουμε τα χειρότερα;). Φοβάμαι ότι ανεξαρτήτως της πορείας μας στα play offs, το κατεξοχήν ειδησεογραφικό καλοκαιρινό θέμα θα είναι οικονομικό…. Κι οι εποχές είναι και δύσκολες…

Nίκος Γ. Λεμονής είπε...

Γιώργο μου ιδού μια άποψη περί των διοικητικών μας "ανωμαλιών":
http://osfp-agpaulos-metaxourgeio-stlarisis.blogspot.com/2010/03/1.html

ΝΙΚΟΣ ΜΑΥΡΩΝΑΣ είπε...

Τις απόψεις μου τις έγραψα σήμερα στο blog μου. Νομίζω ,οτι ο Νίκος
Μάμαλος έχει πιάσει το ΘΈΜΑ ποιο
είναι.Ο Χρυσικόπουλος είναι για τα
οικονομικά και κάνει ότι μπορεί.
Η πραγματικότητα λέει ότι το θέμα
είναι οικονομικό.Συμπερασματικά.
ΟΠΟΙΟΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙ ΘΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ.
Τα υπόλοιπα είναι τα δέντρα που
κρύβουν το δάσος και φέτος θέλαμε
με πορδές να βάψουμε αυγά.

spika είπε...

@anwnymos...ayta peri stoiximatos kai vazelolianas einai palia ..persina xina stafylia..ti sxesi exei me tin ypo8esi mas..asxeto...
@ka8igitis kai ypoloipoi...
poios kespagia..poio prota8lima...etsi poy pezame zitima ine an kaname sto karaiskaki 5 nikes oli ti sezon... opoia omada ka8isei pisw xoris kinisi kai me giomes anaptyxi..xoris paixtes arxidatoys..ti niki 8a kaname?
tora xriazetai sostes kiniseis kai pano apo ola DIA8ESI PROSFORAS...opoios einai sto symboylio KOkkalis i opoios allos ,prepei na 8elei na ta xosei, na organosei tin omada sto podosfairiko tmima ,na dioxei toys tempelides kai akamates paixtes ,na enisxysei tin paremvasi toy sta organa kai enas proponitis epiteloys...ti kiniseis 8a ginoyn? fovamai poly...
an perimenoyme xrima cl gia metagrafes aytes den 8aruoyn giati fetos de mpainoyme...an o Sokratis den exei fragko metagrafes den exei..an metagrafes den exei prota8lima giok..kai xana mana...kyklos...xondrika epi troxadin..an den yparxei dia8esi gia xrima i den yparxei xrima klafta xaralampe...i omada 8elei toylaxiston 7 paixtes...termatofylakas-2 kentrikoys xaf-senter back-aristero xaf-epi8etiko xaf- senter for..opote katalavete ti katastasi poy exei na antimetopisei i opoia dioikisi ...einai diate8imenos o Svkratis na ta xosei ?exei? poioi einai oi alloi poy 8a synisferoyn ? vlepete kanena? ego dystyxos mexri tora oxi..makari na kano la8os kai epiteloys oloi aytoi oi ploysioi OLympiakares kanoyn tin emfanisi toys..allios ta vlepo mayra paidia..

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ ΟΛΟΙ: Θα μου επιτρέψετε, σύγγαυροι, αφού σας χαιρετήσω, να απαντήσω μόνο σε έναν, στο επόμενο σχόλιο.

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ Ανώνυμος με την ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΛΑΪΚΗΣ ΒΑΣΗΣ:

1. Η λέξη γράφεται "Ξυπνήστε!" και όχι "Ξυπνείστε!". Μάθε, λοιπόν, πρώτα γράμματα, και έπειτα μίλα.

2. Επειδή περνιέσαι για έξυπνος, άκου από μένα κάτι: Πήγαινε, σαπρόφυτο, πρώτα να πλύνεις τον κώλο σου και μετά σκέψου αν μπορείς να με ειρωνευτείς. Κάτι τέτοια κωλοπαιδάκια σαν κι εσένα τα ξέρω πολύ καλά δεκαετίες τώρα. Και αν δεν έσβησα το "μήνυμά" σου, το έκανα μόνο και μόνο για να σου γράψω δίκην απαντήσεως ότι είσαι σιχαμένο σκουπίδι. Εννοείται ότι το επόμενο σου, αν υπάρξει, θα το φάει ο βόθρος, αφού εκεί κανονικά ανήκεις.

ΝΙΚΟΣ ΜΑΥΡΩΝΑΣ είπε...

Αφού του απάντησες θα γράψω και
εγώ δυο λόγια στον ανώνυμο.Σίγουρα
ο Γιώργος Κεντρωτής δεν έχει τα
χρήματα να αγοράσει τον ΘΡΎΛΟ ούτε
γουστάρει να είναι πρόεδρος λαικής
βάσης. Όμως η καρδιά του και οι
γνώσεις του είναι τέτοιες που θα
μπορούσαν να βοηθήσουν τον Ολυμπιακό από οποιοδήποτε πόστο.το
άκουσες ανώνυμε που θα μείνεις εσαεί ανώνυμος

Hades είπε...

Σύγγαυροι, αφήστε τον κάθε ανώνυμο να βγάζει την χολή του. Τόσο δηλητήριο έχουν μέσα τους τόσα χρόνια, δεν θέλουμε να πάθουν κάτι. Τι θα κάνουμε δίχως πελάτες μετά;

Αφήστε που όσο βγάζουν γλώσσα, τόσο πιο εύκολα θα τους την κόψουμε μετά.
Και τσούζει άσχημα αν πέσεις με το κεφάλι από τα σύννεφα...

Αυτοί οι αστείοι νομίζουβν ότι επειδή παίρνουμε ανάποδες με τα όποια γεγονότα ΕΝΤΟΣ κυρίως της ομάδος, ότι έχουμε διαλυθεί κιόλας. Ας κρίνουν εξ ιδίων τα αλλώτρια, εμένα το ίδιο μου κάνει. Τα'χουμε ξανακούσει αυτά και δεν ιδρώνει καν τ'αφτί μας.

Αρκεί να φορέσουν παντελόνια και να εμφανισθούν όταν θα τους τσούζει εκ νέου από πίσω. Διότι εμείς εδώ είμαστε βρέξει-χιονίσει.

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ spica αν είναι αλήθεια ότι ο Τσουκαλάς έχει κερδίσει 5,7 εκατ στο στοίχημα, μέσω Κόκκαλη, τότε αυτό δεν είναι άσχετο με ότι συμβαίνει σήμερα στην ομάδα.
Αποδεικνύει αυτό που ήδη ξέρουμε. Ότι ο Θρύλος δεν έχει μια για να κάνει μεταγραφές γιατί τα λεφτά τα δικά σου και τα δικά μου από τα εισιτήρια τα διαχειριζόταν ο πρόεδρος για να τα έχει καλά με τα πρεζόνια της 7 που ήθελε να τον στηρίζουν και έκαναν τον Ολυμπιακό να εκτίθεται συνεχώς. Γιατί ο Ολυμπιακός δεν λειτουργούσε για να δίνει χαρά στους οπαδούς του, αλλά στο γκέτο που είχε δημιουργήσει ο πρόεδρος γύρω του. Και δεν είναι ούτε χαρά ουτε άλλοθι τα 12 πρωταθλήματα, αλλά το μέσο για να κάνει πιο ήρεμα και πιο ανώδυνα τις λαμογιές του ο πρόεδρος. Αν ήθελε να δώσει χαρά δε θα φρενάριζε την ομάδα στο να κάνει ένα βήμα παραπάνω κάθε φορά. Τα πρωταθλήματα ήταν τα κεθρεφτάκια κι εμείς οι ιθαγενείς που τσιμπάγαμε.
Ούτε εγώ την πάω τη βαζελολιάνα και όχι φυσικά μόνο βάζελου, αλλά αν είναι αλήθεια τα περί Τσουκαλά, λέω αν... τότε φούντο στο Φάληρο όλα τα κορόϊδα με τα διαρκείας.

Θεόδωρος Α.Πέππας είπε...

Kαι να μην ξεχνάνε όλοι ότι πρωταθλητές μπορεί να γινουν, Ολυμπιακός δεν θα γίνουν ποτέ