21.3.10

ΦΥΣΟΥΝΕΣ...


Σύγγαυροι, διαβάζω λίγες ώρες πριν από τον αγώνα του ΟΑΚΑ κάτι ξεγυρισμένες παπάρες και κάτι ξερατά για φυσούνες και λοιπά και μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι. Εμείς -λέει- θέλουμε να μπει φυσούνα, και οι Βάζελοι (μαζί και η Αστυνομία) δεν θέλουν... Και αν -λέει- δεν μπει η φυσούνα, τότε δεν θα κατεβούμε να παίξουμε...

Εύχομαι, γαμώ το κέρατό μου, να πρόκειται για άλλη μία φορά για τη γνωστή μαλακία που δέρνει διάφορα παιδάκια που κάνουν -μη χέσω- ρεπορτάζ. Διότι, ουδέποτε είχα φανταστεί ότι συνώνυμο του Ολυμπιακού θα γινόταν το Φυσουνικός.

Ο Μουράτης, αλλά και τον περασμένο Μάιο ο Ντάρμπυσιρ, παίζανε με τα αίματα να τρέχουν... Ποιές φυσούνες και αηδίες; Εξηγήστε τους μέσα στο γήπεδο ότι ο Ολυμπιακός Σύνδεσμος Φιλάθλων Πειραιώς δεν κωλώνει... ότι ό,τι και αν κάνουν, θα φάνε χόρτο. Και επί τέλους, ας μη βάλλουν φυσούνα, και ΚΑΝΤΕ ΤΟΥΣ ΕΣΕΙΣ ΦΥΣΟΥΝΑ ΤΟΝ ΚΩΛΟ, όπως καληώρα το 2001 σαν σήμερα.

Το 1968 είχε προγραμματιστεί να γίνει ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος στο Στάδιο Καραϊσκάκη. Οι Βάζελοι λύσσαξαν: "Όχι, πρέπει να γίνει στη Λεωφόρο!". Γκρίνιες, σπέκουλες, λοιδορίες κατά του Θρύλου, που "δεν μπορεί, δεν τολμάει κλπ." Τί έκαναν οι ποδοσφαιριστές του Θρύλου - εκείνοι οι γίγαντες; Είπαν στη διοίκηση του Θρύλου να ειδοποιήσει τα Βαζέλια ότι συμφωνούν, ανέβηκαν στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, παίξανε Ιούλιο μήνα στις 3 η ώρα το μεσημέρι και τους πήρανε το Κύπελλο. Όμορφα, εξηγημένα, μάγκικα, πειραιώτικα. Τί φυσούνες και λοιπά κωλαδερφίστικα;...

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΙΜΑΣΤΕ, ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΝΑΙ ΡΕΕΕΕΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΑ
ΝΑΙ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΜΠΕΙΤΕ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΞΕΣΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ
ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΦΛΩΡΑΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΓΟΥΣ
ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣ ΤΟ 2001
ΣΥΜΦΩΝΩ κ. ΚΑΘΗΓΗΤΑ ΜΟΥ

Νίκος Δημήτριος Μάμαλος είπε...

Έχετε δίκιο φυσικά. Η φανέλα είναι ριγωτή κι έχει χρώμα ερυθρόλευκο η δε έδρα της είναι στον Πειραιά και η ψυχής της ανάλογη. θρύλε σε ευχαριστώ.

Hades είπε...

Το συγκεκριμένο περιστατικό δεν το άκουσα διότι ήμουν καθ'οδόν αλλά μετά και τη λήξη πλέον έχω να πω μόνο το εξής: στην Ριζούπολη ο βάζελος απλώς έκανε αυτό που ξέρει καλύτερα: άνοιξε τα πόδια στο αναπαυτικό στρώμα. Σήμερα -που μέχρι και το πούλμαν μας έκαψαν- κάναμε αυτό που κάναμε μια ζωή: τους πηδήξαμε.
Ποιες φυσούνες και αηδίες.

Και το πούρο με φλέβες, δώρο από 'μένα σε όλους τους αρμοδίους...

El Patron είπε...

Αυτά γράφονται μετά τον αγώνα που ΟΟΟΟΟΛΟΙ έκαναν γαργάρα.ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΚΟΥΦΑΛΕΣ,ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΚΑΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!!
Βρέθηκε σώβρακο χρώματος πρασίνου στην περιοχή Καλογρέζας.Παρακαλείται ο κάτοχος του να το παραλάβει από την πλατεία Αλεξάνδρας,Πειραιάς.