28.3.10

ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΑ ΚΑΘΗΚΙΑ




Αυτά τα ρατσιστικά καθήκια, που εξέμεσσαν στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου τους οχετούς του άδειου κεφαλιού τους, είναι "βατραχάνθρωποι" του Λιμενικού Σώματος ("ΜΥΑ") και δυστυχώς ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΩ και ΕΓΩ. Παρελαύνοντες -όπως παρήλασαν- διέπραξαν εγκληματικές πράξεις κατά συρροήν.

Έστω και ένας εισαγγελέας υπάρχει;
Υπουργός Προστασίας του Πολίτη υπάρχει;
Υπουργός Εθνικής Αμύνης υπάρχει;
Πρωθυπουργός υπάρχει;
Η ΕΛΛΑΔΑ ως ευνομούμενο ευρωπαϊκό κράτος ΥΠΑΡΧΕΙ;

Διατάχθηκε λέει ένορκη διοικητική εξέταση... Άλλο ένα κουκούλωμα, δηλαδή.

11 σχόλια:

Θεόδωρος Α.Πέππας είπε...

Γιώργο μου ..αισιόδοξε,
και πάντα προδομένε!

Unknown είπε...

ΑΗΔΙΑ, κ. καθηγητά. ΑΗΔΙΑ!!!Και το χειρότερο είναι ότι άκουσα και αρκετά χειροκροτήματα. Κρίμα για την κατάντια μας σαν κοινωνία!

Hades είπε...

"Έστω και ένας εισαγγελέας υπάρχει;
Υπουργός Προστασίας του Πολίτη υπάρχει;
Υπουργός Εθνικής Αμύνης υπάρχει;
Πρωθυπουργός υπάρχει;
Η ΕΛΛΑΔΑ ως ευνομούμενο ευρωπαϊκό κράτος ΥΠΑΡΧΕΙ;"

Σειρά μου τώρα...
Πέφτουν στην ζούγκλα ένας Γερμανός κι ένας Ιταλός και μόλις τους πιάνουν οι ζουλού ρωτάει ένας "που είναι ο Πόντιος;"

Φυρί-φυρί είπε...

Κράνη επι κενών κρανίων. Η καθημερινή παρέλαση των τηλεαστέρων του Καρατζαφύρερ άρχισε να αποδίδει τους κόπρους της. Ντροπή σου υπουργίσκε Χεστοχοείδη.

Γάβρος πιστός είπε...

Κε καθηγητά επιτρέψτε μου να διαφωνήσω με το πνέυμα της δημοσιεύσεώς σας.

Οι ανθρωποι αυτοί (ΟΥΚαδες) εκπαιδεύονται για πόλεμο μέχρις εσχάτων και πέραν της κοινής λογικής . Αντιμετωπίζουν δε ήδη τον κίνδυνο στο Αιγαίο και στο Ιόνιο (με αντίπαλο εκεί την αλβανική μαφία όπλων και ναρκωτικών). Κατά συνέπεια , το να πουν και μια κουβέντα παραπάνω (που ΑΝ την είπαν ΚΑΚΩΣ την είπαν, αυτά τα κάνεις αν πρέπει-δεν τα λες στο κέντρο της πρωτεύουσάς σου) δεν είναι για να σκίζουμε τα ρούχα μας.

Οσοι δε αλβανοί μας μισούν (η πλειοψηφία τους δηλ.) μας μισούν γι'αυτό που είμαστε , επειδή είμαστε Ελληνες . Τέτοια συνθηματάκια τους δίνουν αφορμές αλλά μην έχετε αυταπάτες πως με άλλα συνθήματα θα είχαμε άλλη συμπεριφορά από μέρους τους.

Με Ολυμπιακούς χαιρετισμούς.

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ Γάβρος πιστός: Διαφωνούμε, φίλτατε σύγγαυρε, και δεν πρόκειται να συμφωνήσουμε. Οι "τύποι" αυτοί πληρώνονται από εσένα και από εμένα για να κάνουν μια δουλεά που είναι πολύ σοβαρή. Δεν αμείβονται για να φωνάζουν συνθήματα. Την αμυντική, την εξωτερική και την κοινωνική πολιτική δεν την χαράσσουν αυτοί, ούτε οι προϊστάμενοι αξιωματικοί τους, αλλά τα επί τούτω αρμόδια κρατικά όργανα. Αυτοί οφείλουν ένα πράγμα: να κάνουν τη δουλειά τους. Σπίτι τους μπορούν να κάνουν ό,τι θέλουν. έξω, όμως, απαγορεύεται.

Εννοείται ότι δεν ξέρω αν μας μισούν οι (όποιοι) Αλβανοί, αλλά δεν με νοιάζει κιόλας. γώ πτροσωπικώς δεν μισώ κανένας, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι αγαπώ όλο τον κόσμο. Γενικεύσεις (όπως οι Αλβανοί, οι Τούρκοι, οι Παπάδες, οι Μπάτσοι, οι Ταξιτζήδες, οι Βάζελοι, οι Πασόκοι, οι Δεξιοί, οι Καλαματιανοί, οι Πυργιώτες κ.ά.) δεν μου λένε απολύτως τίποτα, και τούτο για λόγους προφανέστατους. και για να μην μασάω τα λόγια μου, έχω αντιμετωπίσει αξιοπρεπέστατους αλβανούς και καθήκια αλβανούς και κιτς αλβανούς και λαμόγια αλβανούς και δουλευταράδες αλβανούς και ερξαιρετικούς καλλιτέχνες αλβανούς. Όλοι τους είναι αλβανοί, αλλά πόσο διαφέρουν μεταξύ τους. Και επί τέλους, είμαστε όλοι οι Έλληνες το ίδιο; Όχι, δα!

Σε χαιρετώ και σου στέλνω τις καλύτερες ευχές μου για το Πάσχα.

Hades είπε...

Συγγνώμη, αλλά αν κατάλαβα καλά γαυρόπιστε, αν οι συγκεκριμένοι (ή άλλοι αντίστοιχοι) εκπαιδεύονται να χέζουν στην εξώπορτά μου βρίζοντας όλο μου το σόι ταυτόχρονα, θα πρέπει να τους δω με συμπάθεια δηλαδή; Μήπως να τους κεράσω και κανά κουλουράκι;

Γάβρος πιστός είπε...

Kε καθηγητά , κι όμως κατά βάθος συμφωνούμε.

Διότι αυτό θέλω κι εγώ : o καθένας να κάνει τη δουλειά του. Εσείς να διδάσκετε με σεβασμό στους τύπους και το πνεύμα των νόμων (όπως και κάνετε) και οι βατραχάνθρωποι να φυλάνε τα σύνορα και τις ελληνικές θάλασσες . Ε , για να συνεχιστεί αυτό το τελευταίο πρέπει να τους αφήσουμε να το κάνουν και όχι να τους εξοντώνουμε ηθικά επειδή είπαν μια μαλακία (ΑΝ την είπαν διότι και αυτό αμφισβητείται) .

Μια επίπληξη θα ήταν αρκετή .

Σε κάθε περίπτωση , φύλακες των συνόρων θέλω ατρόμητους και γενναίους ανθρώπους όπως οι βατραχάνθρωποι. Η ακριβολογία είναι επιπλέον προσόν , καλό να υπάρχει αλλά σε καμία περίπτωση απαραίτητο.

Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση σε όλους .

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ Γαβρος πιστός: Φίτατε σύγγαυρε, δεν συμφωνούμε ούτε κατά βάθος ούτε κατά πλάτος ούτε κατά μήκος ούτε καθ' ύψος - αλλά δεν πειράζει. Δεν είναι ανάγκη να συμφωνούμε σε όλα. (Και εν πάση περιπτώσει δεν τα έχω με τους βατραχάνθρωπους, αλλά με τους ηγήτορες των βατραχανθρώπων, που ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ... Αλλά ως εδώ. Χαίρε!)

Ανώνυμος είπε...

Οι μεγαλύτερες ΚΟΤΕΣ!!! Θρασύδειλοι και καταπιεσμένοι τυμβωρύχοι των ίδιων τους των ψυχών. Ισόβια στα καθάρματα!

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ Ανώνυμος: Με αυτά και με αυτά (και με τις εγκληματικές και προδοτικές κυβερνήσεις) φτάσαμε να μην έχουμε "κράτος", φίλε μου. Σε χαιρετώ.