9.1.10

ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ, ΣΥΓΓΑΥΡΟΙ!...


ΑΝΤΙΓΡΑΦΩ ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΣΧΟΛΙΑ ΟΠΑΔΩΝ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΑΠΟ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟ ΣΑΪΤ:

πρωτη φορα που τα παιδια ειπανε τα πραγματα με το ονομα τους και δεν κρυφτηκαν . ο κοσμος του ολυμπιακου βραζει και οταν εκραγει θα τους παρει ολους η μπαλα και πρωτο τον κοκκαλη.κοκκαλη αντε γα@@@ αρκετα σε ανεχτηκαμε ανοχη τελος τα μαζευεις και φευγεις λαμογιο μας εκανες ομαδουλα της σειρας ..πουλαααααα φυγγεεεεεεεεεε αρκετα εβγαλες απο τα στοιχηματα και απο τον συλλογο

ΣΩΚΡΑΤΗ ΔΙΩΞΕ ΤΟΝ ΤΑΒΕΡΝΙΑΡΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ.Ο ΜΠΑΝΤΟΒΙΤΣ ΕΔΕΙΞΕ ΣΤΑ ΜΑΤΣ ΠΟΥ ΚΟΟΥΤΣΑΡΙΣΕ ΟΤΙ ΤΟ ΕΧΕΙ ΤΟ ΧΑΡΙΣΜΑ ΔΕΝ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΣΑΝ ΤΟΝ ΖΙΚΟ.ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΧΑΘΗΚΕ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΜΙΑ ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΗΤΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΓΟΥΣ.

Niniadis kai Mpantovic oi megalyteres leres poy yparxoyn. Apo aytous prepei na ksekinisei to katharisma. O Niniadis ti rolo paizei re magkes, mas exei gemisei palta. Krywnw ferte mou ton Diogo kai ton Leonardo na skepastw.
O Mpantovic thelei na faei th thesi tou proponiti kai skavei to lakko mesw twn dimosiografwn - roufianwn tou ston proponiti.
O xrysikopoulos den exei kataferei na ferei ena paikth edw kai mia dietia. Plaka kanoume. Diwkste tous olous tous asxetiles kai valte ypeythina atoma se aytes tis theseis.

siga re organwmenoi iremiste ligo….epeidi eiste dipla stin omada kai tin stirizete pantou tha anevokatevazete proponites;;;;;;to afentiko pou tosa xronia trwei ta lefta tou silogou giati den to katrvazete;;;afou thelete ton olumpiako megalo opws lete….tosa xronia exoume meinei apolitws stasimoi oson afora to podosfairiko mas megethos…gia na mn sas pw oti fetos mikriname…..autos einai o olumpiakos pou oneireveste;;;;o ziko ftaiei gia tis mi metagrafes;;;;;i mipws prin eftege o ketspagia gia tis mi metagrafes;;;;i katrakila tou mpasket mou fenete den sas egine mathima…..etsi ton stirizate kai tote kai akoma plirwnoume tin katantia stin opoia mas efere……opoios den mporei na poulisei kirioi kai na figei…eimaste magazi gwnia…exoume lao kai sigoura tha vrethoun ependites me agapi gia ton silogo gia na ton pane ekei akrivos pou tou aksizei!

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!!
ΠΟΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ…
ΑΣ ΧΑΘΕΙ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΧΑΣΕΙ Η ΒΕΝΕΤΙΑ ΒΕΛΟΝΙ?????
ΣΤΑ 15 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΙ ΤΑ 13!!!!
ΟΚ ΑΣ ΠΑΡΟΥΝ 2 ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ.
ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟ ΔΥΣΤΗΧΗΜΑ Μ,ΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ
Ο ΚΟΚΚΑΛΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΧΙΝΟΝΟΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ.
ΚΑΝΕΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ (ΚΕΤΣΠΑΓΙΑ,ΖΙΚΟ,ΠΑΙΧΤΕΣ)
ΤΟΥΣ ΦΕΡΝΕΙ ΤΟΥΣ ΔΙΩΧΝΕΙ ΚΟΝΑΜΑΕΙ ΣΤΗ ΠΛΑΤΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ.
ΠΑΜΕ ΣΑΝ ΤΑ ΖΩΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!!!!!!!!!!!
ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΘΥΣΙΕΣ
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΥΣΙΑΣΟΥΜΕ 2 ΑΓΩΝΕΣ ΑΠ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ
Ε Ξ Ω
ΑΠ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΦΩΝΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΜΟΝΟ
ΣΨΣΤΟ.
ΤΗ ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ
Π Ο Υ Λ Α Φ Υ Γ Ε

Πάμε να πούμε δύο λόγια για τον Ολυμπιακό. Πως έχουν τα πράγματα στο εσωτερικό της ομάδας. Η Ελένη Κόκκαλη είναι η σύζυγος του Σωκράτη που ήθελε να προωθήσει τον γιο της Δημήτρη(όχι αυτόν που είναι uefa τον άλλον) από τον γάμο που είχε με τον Σ.Θεοδωρίδη που είναι ο γενικός αρχηγός(ουσιαστικά στον Ολυμπιακό).
Όμως ο Σωκράτης της έκανε το χατίρι και αποφάσισε να βάλει δίπλα του και τον γιο του τον Σωκράτη που φέρει το όνομα του. Τον πιτσιρικά για να αρχίσει να μαθαίνει. Έλα όμως που ο … μικρός Δημήτρης Θεοδωρίδης με έναν “φίλο” του μάνατζερ με το όνομα Σάκης Τζήκας κάνουν το κουμάντο όσο ο μπαμπάς Κόκκαλης δεν πάει από εκεί; Επηρεάζουν. Και το κατάφεραν με τον Βαλβέρδε γιατί ο Τζήκας ήθελε να φέρει έναν Ιταλό προπονητή. Όμως το πήρε χαμπάρι ο μπαμπάς και γιαυτό την γύρισε με την Κετσπάγια. Ο μικρός Σωκράτης δεν πάει πολύ συχνά στο γραφείο του γιατί έχει πάρει χαμπάρι τι γίνεται και ξέρει ότι το παιχνίδι το παίζει ένας μάνατζερ και ο γιος του Θεοδωρίδη που αργότερα θέλει όσο τίποτα άλλο να αναλάβει τα ηνία του συλλόγου. Τι σας λέμε τώρα. Θα λέτε ότι είναι παραμύθια. Οι ίδιοι όμως θα λένε που τα μάθαμε όλα αυτά.
Το ίδιο γίνεται και με τις μεταγραφές. Παντού είναι αυτός ο Τζήκας. Ο Δ.Θεοδωρίδης θέλει στηρίγματα αλλά τα βρήκε σε λάθος ανθρώπους. Και στο τέλος θα εκθέσει την μητέρα του. Όσο γιατί δεν είναι ο Πέτρος Κόκκαλης στην ομάδα αυτό θα μπορούσε να μας το πει η Ελένη Κόκκαλη γιατί οι σχέσεις τους δεν είναι και οι καλύτερες. Άντε γεια τώρα. Έτσι δεν χτίζεις μεγάλη ομάδα.
Κανένας μεγάλος σύλλογος στο εξωτερικό δεν λειτουργεί έτσι…

ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΙΔΑΤΕ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ ΘΥΡΑΣ ΓΙΑΤΙ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΘΕΤΕ? ΜΙΛΗΑΣΑΝ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΑΖΕΨΕΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΥΛ ΛΕΩ ΕΓΩ ΜΩΡΑΛΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ.ΟΣΟ ΔΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΥΣΙΚΟ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΕΙ ΑΠΟ ΜΠΑΛΛΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΙΟ ΤΙΜΙΟΣ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ.ΕΝ ΠΑΣΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΕΙΣΟΠΕΔΩΝΟΥΜΕ ΟΛΑ Ο ΖΙΚΟ ΚΑΛΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ.Ο ΜΠΕΚΕΜΠΑΟΥΕΡ ΗΤΑΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ?Ο ΜΑΡΑΝΤΟΝΑ ΚΑΛΟΣ ΑΛΛΑ… Ο ΠΑΙΚΤΑΡΑΣ Ο ΝΤΑΓΚΛΙΣ Ο ΑΓΓΛΟΣ? ΕΠΕΙΔΗ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΖΙΚΟ ΑΣ ΤΟΝ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΟΠΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΣΣΚΑ ΔΗΛ.17 ΝΙΚΕΣ-8 ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ ΚΑΙ 10 ΗΤΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΣ ΦΥΓΕΙ.ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΗΛ.ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ? ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΠΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΕΣ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΠΟΥ ΗΣΑΝ ΑΥΤΟΙ? ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΗΡΕ ΑΝΑΠΟΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΦΤΗΛΗΣΕΙ.ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΟΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΑΡΑΔΕΣ ΚΑΙ ΦΕΡΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΚΚΑΛΗ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΥ ΠΕΦΤΕΙ ΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ.ΚΑΤΑ ΤΑΛΛΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΚΟΚΚΑΛΗΣ.ΜΟΝΟ ΝΑ ΖΗΤΟΥΝ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ Ο ΚΟΚΚΑΛΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΟΣΟΥΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ.ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΥΤΟΙ ΤΗΣ ΘΥΡΑΣ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΜΙΛΟΥΝ ΑΝ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΟΜΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΕΙΠΑΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ.ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΜΙΛΗΣΑΝ ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ.ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΗΝ ΘΥΡΑ 7

καταρχάς να πω πως ο ζίκο έχει κάνει λάθη,αλλά…. είναι πολύ “τυχαίο” που όλοι βρίζουν το ζίκο κι όχι τον κοκκαλη ας πούμε…. είστε τουλάχιστον ΚΑΜΜΕΝΟΙ όσοι λέτε ταβερνιάρη τέτοια προσωπικότητα του αθλήματος.σας κάνει να δείχντε ΤΟΣΟ θύματα του κόκκαλη…

Όταν ακούω για οργανωμένους βγάζω σπυράκια ειδικά όταν χρησιμοποιούνται για να καλύπτουν τα ακάλυπτα.
Εμείς ζούμε για τον ολυμπιακό
δεν ζούμε από τον ολυμπιακό!!!

emena maresei aftos o olympiakos! to prwtathlima einai diko mas me 9 vathmous diafora kiolas!prepei na paizoume me fetfa aristera oscar 10ri k prowthimeno ton diogo gia na kentame…kai sta xaf me gianni papadopoulo kofti k katsikogianni dimiourgo…lathos i xrisimopoioisi tou brabo aristera..ekei prepei na paizei o pantos!!ferte proponiti alefanto

ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ…..
ΤΑΒΕΡΝΙΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ Ο ΖΙΚΟ???
ΦΩΤΙΑ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΨΕΙ!
ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΥΜΦΩΝΩ ΝΑ ΦΥΓΕΙ… ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ!
ΑΣ ΚΟΙΤΑΞΟΥΜΕ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΟΠΙΔΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΟΥΜΕ ΚΑΘΑΡΑ…
Ο ΣΑΝΤΟΣ ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΝ ΜΠΑΟΚ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΧΩΡΙΣ ΛΕΦΤΑ ΜΙΑ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΙΜΗ ΟΜΑΔΑ???
ΟΧΙ!!!
ΑΠΛΑ ΕΧΕΙ ΙΚΑΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ(ΒΡΥΖΑΣ,ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ CONSEINCAO) ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ’ ΟΛΑ ΕΝΑ ΠΛΑΝΟ!!!
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΣΟΒΑΡΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΞΑΔΕΛΦΟ, ΜΠΑΤΖΑΝΑΚΙ,ΚΑΙ ΑΝΗΨΙΟ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ!
ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ!
ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΥΡΑΜΙΔΑ:
ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΣΟΒΑΡΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΟΒΑΡΟΣ!
ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟΙ!
ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΜΑΣ…
ΚΑΙ ΑΝ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΗ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ… ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΖΙΚΟ ΤΑΒΕΡΝΙΑΡΗ!!!
ΠΑΡΤΕ ΕΙΔΗΣΗ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ!!Ο ΚΟΚΚΑΛΗΣ ΠΗΡΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ!!ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΑ,ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΦΗΜΗ!!ΤΩΡΑ,ΠΟΥ ΤΟΝ ΞΕΖΟΥΜΗΣΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ,ΤΟΝ ΠΕΤΑΕΙ ΣΑΝ ΣΤΗΜΕΝΗ ΛΕΜΟΝΟΚΟΥΠΑ!!ΚΡΑΤΑΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΩΡΑ,ΜΑΣΟΥΡΙ ΓΙΑ ΤΑ ΣΤΕΡΝΑ!!ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΓΩΝΙΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ,ΕΓΙΝΕ ΟΚΑΖΙΟΝ ΚΑΙ ΞΕΠΟΥΛΑΕΙ!!ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΟΛΑΒΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟΝ ΕΙΔΕ!!ΚΑΙ ΜΗΝ ΒΓΟΥΝ ΠΑΛΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΠΕΘΑΜΕΝΟΙ ΝΑ ΜΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΠΕΤΡΙΝΑ ΧΡΟΝΙΑ,ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΣΩΚΟΣ!!ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΜΑΣ ΤΟΝ ΕΠΙΑΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΙΜΟ,ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ???ΤΟΥ ΠΕΡΙΣΣΕΥΑΝ ΜΕΡΙΚΑ ΦΡΑΓΚΑ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΝΑ ΤΑ ΧΑΡΙΣΕΙ???ΠΟΛΛΑ ΑΡΛΕΚΙΝ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ!!ΑΣ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΚΟΥΒΑΔΑΚΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ,ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΜΕ ΑΛΛΟ ΠΑΙΓΧΝΙΔΙ!!!ΟΥΟΥΟΥΣΣΣΣΣΤΤΤΤ ΠΙΑ!!ΑΡΚΕΤΑ!!!ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ ΚΑΙ ΦΩΝΑΞΕΤΕ!!ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΕ Η ΚΑΒΒΑΛΑ ΣΕ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ!!ΛΥΜΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΕΡΑ ΒΡΕΧΕΙ!!ΑΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ,ΘΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ 44!!ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΟΣΟ ΕΧΕΙ ΜΙΚΡΥΝΕΙ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ???

ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ... ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ... ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ... ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ... ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ... ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ...

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Από μικρό και από τρελλό μαθαίνεις
την αλήθεια .ΕΝΑΣ από αυτούς τα
είπε όλα...
Νίκος Μαυρωνάς

Hades είπε...

Αυτά είναι δυστυχώς τα αποτελέσματα της... "τακτικής" Κόκκαλη (με μπροστάρηδες τους οργανωμένους) να κοκκινίσει η Ελλάδα ολάκερη.
Αρχίζουν να βγαίνουν τα σύνδρομα στέρησης για την περίπτωση που χαθεί ένα πρωτάθλημα που ακόμη είναι στο μέσον του. Που να χαθεί κιόλας, μετά να δεις τι έχει να γίνει.

Ε, ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ...

Παιδάκια (ιδίως στα μυαλά) που νομίζουν ότι γνωρίζουν την υπέρτατη αλήθεια σε κάθε τομέα που έχει να κάνει με τον Σύλλογο. Αλλά αν γνωρίζαμε λίγη ιστορία θα ξέραμε ότι οι ΠΡΑΙΤΩΡΙΑΝΟΙ πάντοτε γύρναγαν ενάντια στον Καίσαρα, όσο κι αν τον σπατουλάριζαν πιο πριν. Και συνήθως τον κάρφωναν και πισώπλατα κιόλας. Που τέτοια τύχη όμως, η ιστορία είναι για τους άλλους...

Αλήθεια, μήπως πρέπει κάποιαν στιγμή να αρχίσουμε έναν παραλληλισμό των όσων γράφουν οι εφημερίδες (αντικειμενικές τε και γαυροφροσυνάτες) με τις απόψεις του κόσμου; Κάποιες από τις απόψεις που παραθέτεις φερ'ειπείν θα έβαζα ακόμη και το χέρι μου στην φωτιά ότι είναι πανουτσακοκαρπετοπούλειες, άλλες νικολακοπούλειες, άλλες αμιγώς πρωταθλητικές και πάει λέγοντας. Διότι οι "εγκληματίες" βρίσκονται και έξωθεν των Πυλών.