14.1.10

ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΚΑΛΕΤΙ


Αντιγράφω από το σάιτ του "ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ":

Η αλήθεια για τον Γκαλέτι!

Η σταδιοδρομία του Λουτσιάνο Γκαλέτι στα γήπεδα –όχι μόνο με τη φανέλα του Ολυμπιακού- έχει δείξει ότι είναι ένας παίκτης νικητής. Και το μόνο σίγουρο σ’ αυτήν την περιπέτεια που περνάει το τελευταίο διήμερο είναι ότι θα βγει… θριαμβευτής!
Ο Αργεντινός, που εισήχθη την Τρίτη στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών, θα πάρει εντός των προσεχών 24ωρων εξιτήριο και σύμφωνα με τους γιατρούς, η κατάσταση της υγείας του δεν είναι τέτοια, που να θεωρείται ότι μπορεί να έχει υποστεί σημαντική βλάβη…
Ο «ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ» της Πέμπτης φιλοξενεί αποκαλυπτικό ρεπορτάζ για την υπόθεση Γκαλέτι και απ’ αυτό αποδεικνύεται ότι όσα… τραγικά ακούστηκαν τις προηγούμενες ημέρες, ελάχιστη επαφή έχουν με την πραγματικότητα.
Το πρόβλημα του Αργεντινού άσου προέρχεται απ’ την εποχή της εφηβείας του, όταν είχε περάσει μία οξεία στρεπτοκοκκική αμυγδαλίτιδα, που του «άφησε» ένα μικρό πρόβλημα στα νεφρά του. Εξαιτίας αυτού υπέστη μία χρόνια νεφρική ρίκνωση, δηλαδή τα νεφρά του δεν αναπτύχθηκαν όπως θα έπρεπε, με αποτέλεσμα να παρατηρείται μία ελαφρά δυσλειτουργία. Το κατά πόσο αυτή μπορεί να επηρεάσει σοβαρά την υγεία του μπορεί να αποδειχθεί μόνο με βιοψία, εξέταση που έχει κάνει ο Γκαλέτι πριν από 15 περίπου χρόνια. Τα αποτελέσματα αυτής της εξέτασης έχουν ζητήσει οι γιατροί να σταλούν απ’ την Αργεντινή, καθώς η διαδικασία είναι ελαφρώς επίπονη και δε θέλουν να την κάνουν ξανά στον Γκαλέτι.
Τούτη τη στιγμή το πιθανότερο ενδεχόμενο, στο οποίο καταλήγουν οι γιατροί, είναι ότι ο Γκαλέτι δε θα έχει κανένα πρόβλημα να συνεχίσει να παίζει ποδόσφαιρο και μάλιστα σε τόσο υψηλό επίπεδο. Αν, δε, οι εξετάσεις του συμβαδίζουν με το αποτέλεσμα της βιοψίας, τότε σχετικά σύντομα θα επανέλθει και στις προπονήσεις του Ολυμπιακού! Αν και ο Αργεντινός ήθελε απ’ την Τετάρτη κιόλας να το κάνει, επιμένοντας να πάρει εξιτήριο και να πάει στο Ρέντη!
Το απευκταίο σενάριο, που συγκεντρώνει πάντως ελάχιστες πιθανότητες, είναι να αναγκαστεί ο Γκαλέτι να υποβληθεί σε μεταμόσχευση νεφρού. Οι γιατροί, όμως, σχεδόν το αποκλείουν…

Δεν υπάρχουν σχόλια: