7.1.10

ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ!...


Διαβάζω στον "Κόκκινο Πλανήτη" το ρεπορτάζ που μεταφέρω αμέσως παρακάτω:

Μετά το αρνητικό αποτέλεσμα του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ, η επόμενη μέρα φέρνει εξελίξεις στο "ερυθρόλευκο" στρατόπεδο. Αντί του Σωκράτη Κόκκαλη - όπου βρίσκεται στις ΗΠΑ - την Πέμπτη (7/1) πήγαν στον Προπονητικό Κέντρο του Ρέντη ο Γενικός Διευθυντής της ΠΑΕ Γιάννης Χρυσικόπουλος και ο Προϊστάμενος του τμήματος σκάουτινγκ Δημήτρης Θεοδωρίδης, όπου είχαν κουβέντα τόσο με τον προπονητή Ζίκο αλλά και με τους τρεις αρχηγούς της ομάδας, Αντώνη Νικοπολίδη, Ντουντού Σεαρένσε και Λουτσιάνο Γκαλέτι.
Οι δύο άνδρες εξέφρασαν την έντονη δυσαρέσκεια τους εκ μέρους της διοίκησης για την απαράδεκτη αγωνιστική εικόνα των Πειραιωτών στα τελευταία παιχνίδια που έχει ως αποτέλεσμα ο Ολυμπιακός να έχει χάσει σημαντικό έδαφος για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Σύγγαυροι!
ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ!
ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΥΟ ΠΗΓΑΝΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝΕ!
ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΥΟ;


Ο μεν ένας είναι ποδοσφαιρικώς άσχετος, ο δε άλλος λανσάρεται γυρευτής ανά τον κόσμο ποδοσφαιριστών προς μεταγραφή, τους οποίους θα κληθεί να κλείσει ο... πρώτος, ο άσχετος!

4 σχόλια:

Νίκος Δημήτριος Μάμαλος είπε...

Ο Κόκκαλης γύρισε από την Αμερική;

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ ΝΙΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΜΑΜΑΛΟΣ: Είναι καθ' οδόν. Τί να σου πω;

Hades είπε...

Για όσους δεν το κατάλαβαν μιλάμε για το δίδυμο που δεν μπόρεσε καν να εξασφαλίσει την μπλε κάρτα του Λούα Λούα! Μην ανοίξω το στόμα μου για τίποτε άλλο χειρότερο...
Το Football manager να'ναι καλά...

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ Hades: Απ' ό,τι μου έχει πει γιός μου το Football Μanager απαιτεί σοβαρές ικανότητες διαχειρίσεως. Τούτοι εδώ τις έχουν;