25.1.10

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ


Ο Ολυμπιακός δεν υπήρχε μέσα στο γήπεδο. Δίκαια ηττηθήκαμε από τον ΠΑΟΚ που έπαιξε πολύ καλά. Για την ακρίβεια ο ΠΑΟΚ νίκησε τον Μέλμπεργκ. Μόνο αυτός προσπάθησε να παίξει σαν ολυμπιακός. Οι άλλοι φορούσαν ασπροκόκκινες φανέλλες γεμάτες αέρα. Θα τα πού με ηρεμία από αύριο.
Πάντως από σήμερα να πούμε τούτο, στο οποίο και θα επανέλθουμε: Ο κωλοπαιδαρισμός των τσουκαλάδων ας έχει άκρο όριό του το σημερινό κατάντημα. Δεν είναι δυνατόν να αφήνονται εκατό μαστουριασμένα να σπάνε τα καθίσματα του Καραϊσκάκη.

9 σχόλια:

kaltsovrako είπε...

Συμφωνώ Α-Π-Ο-Λ-Υ-Τ-Α

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ Kaltsovrako: Θα γράψω τη γνώμη μου εκτενώς αύριο. Νά 'σαι καλά.

You know my name είπε...

Αυτα τα εκατο μαστουρια κανουν μια ζωη κουμαντο...
Ως παλαιοτερος δεν το εχετε μαθει;
Ο τροφοδοτης του Νταγκλας

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ You know my name: Καλημέρα ταϊστή του Ντάγκλας μου!

Ανώνυμος είπε...

Αν ο πρόεδρος δεν μπορεί να μας δώσει πίσω την υπερηφάνια, την αξιοπρέπεια και τη χαρά που μας έχει στερήσει τα τελευταία πέντε χρόνια, ας κρατήσει τα χρήματα που καρπώθηκε από τον λαό του Θρύλου και να μας αδειάζει τη γωνιά.
Τα μαστούρια είναι περισσότερα από 100 και είναι η μόνη σοβαρή επένδυση που έχει κάνει ο πρόεδρος για να κάνει αυτό που θέλει, όπως και μια μικρή επένδυση στους δημοσιογραφάρες επαγγελματίες ολυμπιακούς των ερυθρόλευκων πρωτοσέλιδων.
Όποιος ανέχεται την κοροϊδία του Κόκκαλη είναι κι ο ίδιος ένοχος για το κατάντημα του Θρύλου

Ανώνυμος είπε...

προσέξτε μην κάνετε τον Ντάγκλας σαν τον Ντιόγκο

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ ανώνυμος: Σε όλα θα συμφωνήσω. Ακόμα και σε εκείνο το "να μας αδειάζει τη γωνιά". Μόνο που ειλικρινώς δεν ξέρω πως ακριβώς θα "μας" το κάνει, όταν η επιχείρηση της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ είναι δική του. Νά 'σαι καλά.

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ Ανώνυμος: Και δεν αμείβεται ο καημένος ο σκυλος μου με τα χρήματα που λαμβάνει ο -πρώην ποδοσφαιριστής- Ντιόγκο.

Ανώνυμος είπε...

Μπορεί η επιχείρηση ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ να είναι δική του, αλλά δεν συντηρείται ούτε μια μέρα χωρίς τη συνδρομή των γαύρων φιλάθλων. Καμία επιχείρηση δεν πρόκοψε όταν γύρισε τις πλάτες στους πελάτες. Άρα υπάρχει τρόπος για να μας αδειάζει τη γωνιά, κάτι που δεν ξέρω συναισθηματικά πόσο θα το ήθελα, αφού ο πρόεδρος έχει γίνει εμβληματική φυσιογνωμία για το θρύλο. Όμως κανένα έμβλημα δεν είναι πάνω από τον δαφνοστεφανωμένο έφηβο. Και επειδή είναι έξυπνος επιχειρηματίας, αντί να μας αδειάζει τη γωνιά, αν πιεσθεί σωστά, θα προτιμήσει να σώσει την επιχείρηση. Φαντάσου τι θα είναι για την ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ ΑΕ ένα άδειο ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ. Όσο εμείς θα είμαστε εκεί, αυτός δεν θα είναι εκεί, θα γεμίζει τις τσέπες του εκ του μακρόθεν. Και όλες οι αλλαγές προπονητή θα είναι τεχνάσματα του μάρκετινγκ για να ανανεώνει το ενδιαφέρον για ένα προϊόν πάνω στο οποίο δεν έχει επενδύσει ούτε το ελάχιστο. Ας μην είμαστε λοιπόν εκεί, ας απομονώσουμε τα μαστούρια και τους πληρωμένους της 7, μήπως και αναγκαστεί να είναι αυτός εκεί και να μας περιμένει