14.1.10

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙ Ο ΝΕΡΙ ΣΤΟΝ ΘΡΥΛΟ


Ο Νέρι Καστίγιο δήλωσε σήμερα τα ακόλουθα: Όταν ολοκληρωθεί η μεταγραφή του (και μακάρι), θα επανέλθουμε:

Είναι αλήθεια πως υπάρχει μία συμφωνία ανάμεσα στις δύο ομάδες και με μένα. Αυτή τη στιγμή απλά περιμένουμε ένα χαρτί που πιθανότατα θα έρθει σήμερα ή αύριο για να μπορέσω να περάσω από ιατρικές εξετάσεις, ώστε να τελειώσουν όλα το Σάββατο ή τη Δευτέρα το αργότερο. Σίγουρα, οικονομικά δεν θα είναι το ίδιο για μένα όπως στη Σαχτάρ, αλλά αυτό δε με νοιάζει ειλικρινά, δεν το κοιτάω καθόλου. Αυτό που ενδιαφέρει εμένα είναι να παίζω στην ομάδα που αγαπώ και να νιώθω ευτυχισμένος στον Ολυμπιακό.

Ήθελα πάρα πολύ να γυρίσω και ο κόσμος όπως έχω δει, έχει δείξει πως με αγαπά πολύ και ήθελε να επιστρέψω στην ομάδα. Ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα που εγώ προσωπικά αγαπώ πολύ, πέρασα εδώ τα καλύτερά μου χρόνια και χαίρομαι που θα έχω την ευκαιρία να παίζω το ποδόσφαιρο που ξέρω, κάτι που δεν είχα την ευκαιρία να κάνω στο όσο καιρό έλειπα από την Ελλάδα. Ανυπομονώ να μπω ξανά μέσα στο Καραϊσκάκη και να νιώσω αυτό που αισθανόμουν όσα χρόνια ήμουν εδώ.

Ο Ολυμπιακός αυτό που πρέπει να κάνει είναι να κατακτά το πρωτάθλημα κάθε χρόνο. Στο παρελθόν έχουμε περάσει θυμάμαι και πιο δύσκολες χρονιές, αλλά στο τέλος εμείς είχαμε πάρει το τρόπαιο, γιατί εμείς έχουμε τους καλύτερους παίκτες, τους καλύτερους φιλάθλους και το καλύτερο γήπεδο. Πιστεύω πως δεν είναι τόσο δύσκολο να πάρει η ομάδα το πρωτάθλημα, αρκεί να είναι συγκεντρωμένη.

Πιστεύω θα χρειαστεί να κάνω αρκετές προπονήσεις για να βρεθώ ξανά σε πολύ καλή κατάσταση. Δεν μπορούσα να γυμνάζομαι τον τελευταίο καιρό, γιατί στην Ουκρανία έχουν διακοπεί οι προπονήσεις και οι αγώνες λόγω των καιρικών συνθηκών.

6 σχόλια:

Φυρί-φυρί είπε...

Θα τον καλωσορίσουμε. Είναι μεγάλο ποδοσφαιρικό κεφάλαιο. Εύχομαι τα λάθη και οι άστοχες επιλογές του να τον ωρίμασαν για το καλό το δικό του και της ομάδας μας.

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ Χρήστος Ψιτ.: Εννοείται αυτό. Ο Νέρι είναι ολυμπιακός.

ΝΙΚΟΣ ΜΑΥΡΩΝΑΣ είπε...

AYTOΣ ΕΊΝΑΙ ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ.Στη μόνη ομάδα που μπορεί να παίξει ποδόσφαιρο είναι ο ΘΡΥΛΟΣ

ΘΑΝΟΣ ΠΕΠΠΑΣ είπε...

ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΕΣ ΣΥΓΓΑΥΡΕ ΝΕΡΙ!!!
ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ ΝΑ ΤΟΥ ΦΩΝΑΞΩ ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟ
ΝΕΡΙ ΝΕΡΙ... Γ... ΤΟΥΣ ΝΕΡΙ!!!

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ ΘΑΝΟΣ ΠΕΠΠΑΣ: Άσε να υπογράψει πρώτα... Έχουμε καεί...

George είπε...

Ερυθρολευκοι ζουρλομναδυες με το ονομα καστιγιο στην μπουτικ ΤΩΡΑ!!!