20.3.10

ΔΥΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΚΕΚΛΕΙΣΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΘΥΡΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΥΕΦΑ


Σύγγαυροι, πληρώνουμε και πάλι τα κατορθώματα των "παλληκαριών" μας. Των "ανεγκέφαλων", όπως από συνήθεια (;) τους γράφουν τα διάφορα φύλλα - δικά μας και "αντικειμενικά". Το ότι πρόκειται για εγκληματίες του κοινού ποινικού δικαίου ναι μεν δεν αμφισβητείται... εσωτερικώς από κανέναν, αλλά δεν λέγεται... εξωτερικώς επίσης από κανέναν. Πρόκειται για κανονικά υποκοσμικά καθάρματα που "δηλώνουν" ολυμπιακοί και παίζουν συγκεκριμένο κατευθυνόμενο ρόλο. Όσο τα κρατάμε στο επίπεδο του "ανεγκέφαλου" και δεν τα μπαγλαρώνουμε εμείς οι ιδιοι, θα πληρώνουμε τις πράξεις της τζαμπαμαγκιάς τους. Δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών φάγαμε από την ΟΥΕΦΑ. Το τραγικό είναι ότι εξακολουθούμε να λέμε ότι είμαστε ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ομάδα. Δηλαδή η Μπάρτσα, η Λίβερπουλ, η Γιούβε, η Πόρτο, η Λυών, η Μπάγερν και διάφορες άλλες... ομαδίτσες, δεν είναι ευρωπαϊκές ομάδες, καθόσον δεν κινδυνεύουν κάθε τόσο να τιμωρηθούν με αποκλεισμό της έδρας τους λόγω της συμπεριφοράς των "οπαδών" τους. Ας κανακέψουμε κι άλλο τα γνωστά καθήκια που πατρονάρουν για δικό τους λογαριασμό τα εγκληματικά αυτά υποκείμενα, και έπειτα ας έχουμε το θράσος να απορούμε, που η ΟΥΕΦΑ θα μας πετάξει έξω από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις για κάμποσα χρόνια στην αρχή, και πιο ύστερα θα μας αποκλείσει δια παντός.

6 σχόλια:

ASTERIX είπε...

Πρόσεξα στο εξώφυλλο του Πρωταθλητή τα γραφόμενά σου. Αν είναι καινούργια προσπάθεια (εγώ τώρα την πήρα χαμπάρι), καλή αρχή!!! Αν όχι, καλή συνέχεια!!!

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ ASTERIX: Είναι κείμενο στα πλαίσια της συνεργασίας των ΘΚΕ (= Θρησκευόμενων Κόκκινων Επιστημόνων) με τον "Πρωταθλητή". Κάθε ένας, που υπογράφει το κείμενο εκφράζει την προσωπική άποψή του.

Hades είπε...

Γιώργο μου, είσαι πολύ... άδικος για τον πύρινο λαό μας. Κατά βάθος τα κάνουν όλ'αυτά για να κινούνται περισσότερο οι διαφημίσεις στα κανάλια και να μπορούν πιο άνετα να μας δίνουν τα ποσοστά μας.

Κατά τα λοιπά, ο κόσμος αναρωτιέται για ποιον λόγο ο Ολυμπιακός έχει διαχρονικά εχθρικές ή έστω αυστηρές διαιτησίες στην Ευρώπη. Μια το χέρι του Ρομπερτο Κάρλος, μια το γκολ της Λάτσιο, μια οι αποβολές με την Νιουκάσλ κλπ, κλπ, χρόνια τώρα η ίδια κολώνια, και ουδείς σκέφτεται το προφανές. Η ΟΥΕΦΑ είναι ένα σοβαρότατο μαγαζί που διαχειρίζεται χρήμα. Πολύ χρήμα. Για να γίνεται το χρήμα ακόμη περισσότερο, δεν χρειάζονται φασαριώζοι στην όποιαν διοργάνωση, οπότε μα εύκολα-μα δύσκολα, ας μας αδειάζουν τη γωνιά....

Το ακόμη χειρότερο όμως είναι το άλλο: επειδή η ΟΥΕΦΑ είναι τω όντι σοβαρότατο μαγαζί, μαθαίνει τι γίνεται με τον Ολυμπιακό και στα άλλα τμήματα, αφού δεν είναι μόνο η μπάλα που έχουμε σπάσει τα κοντέρ σε πρόστιμα και τιμωρίες. Και στο πόλο τα ίδια έχουμε (να υπενθυμίσω την περσινή σαιζόν με τα 3 εντός έδρας κεκλεισμένων των θυρών στην φάση των ομίλων), τα ίδια έχουμε και στο βόλεϋ, τα ίδια έχουμε και στο μπάσκετ.

Ο... πύρινος κόσμος είναι μέγιστη μάστιγα στην πράξη, παρόλο που κατ' επανάληψιν έχει δείξει τις δυνατότητές του να φτιάχνει πραγματικά καυτή πλην κοσμιότατη εξέδρα (τρανό παράδειγμα το κορεό με την Μπορντώ εντός έδρας που ήταν απίστευτο). Προφανώς όμως η καφρίλα πάντοτε υπερτερεί...

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ HADES: Κι όμως τα καθάρματα δεν είναι πολλά! Είναι οι αρχηγοί΄και οι γεννημένοι εγκληματίες. Είναι όλοι τους ΓΝΩΣΤΟΙ (και στον ΟΣΦΠ και στις Αρχές). Οι λοιποί κατά καιρούς και κατά τις περιστάσεις παρασύρονται, καθότι είναι "έτοιμοι" να παρασυρθούν, καθώς τους έχει εξασφαλισθει το ατομικό ατιμώρητο. Αν ήξεραν ότι θα πιάνονταν, θα ήσαν απολύτως κόσμιοι. Φανατικοί μεν, κόσμιοι δε. Η διοίκηση του ΟΣΦΠ γιατί δεν καθαρίζει τα καθάρματα; Τόσο ανάγκη τα έχει; Νομίζω, ότι δεν τα έχει καμμία ανάγκη. Θα γράψω επ' αυτού σύντομα.

Νίκος Δημήτριος Μάμαλος είπε...

Η Ουέφα είναι άψογη δηλαδή και η κρίση της αδέκαστη;

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ Νίκος Δημήτριος Μάμαλος: Η ΟΥΕΦΑ είναι ό,τι είναι και -επί πλέον- η διοργανώτρια αρχή. Που σημαίνει: αυτή λύνει και αυτή δένει. και κυρίως: μας έχειο προειδοποιήσει κατ' επανάληψιν, σύγγαυρε.